Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/05/19 in all areas

 1. 6 points
  luckiiee

  Altis Life Rules

  Added rule: Taru is only allowed to farm with, using it as a scouting vehicle or in any relation to fights is now bannable.
 2. 3 points
  luckiiee

  - Idéer för att rädda servern -

  Varför lägger du in sånt här som överhuvudtaget inte stämmer? Jag kände ingen i rebellerna irl (förutom Öberg men han spelade knappt), möjligvis spelat med några av dom tidigare men många var nya bekantskaper också. Samma för Öberg och Harrisson.
 3. 2 points
  Helt ärligt så fattar jag inte varför ni inte gjort någonting med lvl-systemet. Ända sedan ”lanseringen” av servern så har det endast funnits Processing speed, Paycheck och Lockpicking speed. Om man har ”Talents” med i servernamnet så är det skandal rent ut sagt att det endast finns 3 talents. Detta har påpekats för minst 1 månad sedan flera gånger men ingenting har hänt på den fronten. Som civ så har man ingen anledning att lägga ner tid för att tjäna XP då sakerna man får av att gå upp i lvl är ruttna. Folk skulle få lite mer motivation om ett bra lvl system med fler perks fanns. Detta borde ha åtgärdats för flera veckor sedan...
 4. 1 point
  Otto

  - Idéer för att rädda servern -

  Nu är det ju så att det är vardag nu, folk har jobb att sköta samt skola. Jag jobbar varje dag ifrån 06:00 till 16:00 och har väldigt lite tid kvar på dagen att få saker gjort på som att träna, laga mat, diska, tvätta osv. Sedan den tiden jag får över vilket varierar ifrån dag till dag så hoppar jag med nöje in på cvg som polis och lirar. Med andra ord, folk har ett privatliv att lägga lite mer fokus på än att komma in på cvg ibland. men majoriteten utav dagarna så är det mer än 2-3 poliser inne.
 5. 1 point
  M. Carter

  - Idéer för att rädda servern -

  Många bra och intressanta idéer. Kollar igenom dessa under veckan då jag inte har så mycket tid vid datorn kommande dagar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.