Jump to content
CvGaming

J. Senaz

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About J. Senaz

  • Birthday 01/19/2001

Contact Methods

  • Teamspeak
    J. Senaz

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden, Stockholm, Åkersberga
  • Interests
    Food <3

Gaming

  • IGN
    J. Senaz
  • Twitch Nick
    Hessles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

J. Senaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Jag har försökt att bli unbannad innan dom ens flyttade hit och har alltid velat att bli unbannad då jag förstod mitt fel. När jag fick bannen var jag en ny och dålig spelare men nu har jag spelat mycket mer och kan mycket mer om spelet och kommer då inte ha en anledning till att fuska till mig vapen osv. Jag har mognat till mig och vet hur man ska bete sig. Anledningen till att jag vill spela på cvg är för att det är här jag hör hemma, det var här jag började spela och vill fortsätta med det. Jag ber om ursäkt för mitt regelbrott det kommer inte att ske igen.
  2. Appeal Information Name: *Your in-game name* "J. Senaz" Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> ca 7 månader sen Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag har blivit bannad för att jag duplicerade vapen, västar, allt möjligt. Jag förstår varför det var fel och det kommer inte ske igen. Man lär sig efter sina fel. Jag har ingen aning vem som gav mig bannen då jag blev bannad när jag inte var inne på datorn.
  3. @NorreN Det är troligen dsync då det inte kom någon efter att bilarna hade kolliderat med varandra. Mina gängmedlemmar såg inte heller någon. Dessutom så svänger bilen inte åt ett håll när man åker på spikar. Det som händer är att bilen rullar långsamt framåt.
  4. Name: [LW] Jonatan Senaz Offender-Name: Oliver, jehovas Date: 2015-11-07 runt 21:40 Reason: Först så åker dom in i min bil (VDM). Sen när jag hoppar ut ur bilen för att fråga dom vad dom gjorde som ni hör i klippet blir jag skjuten utan engage (RDM). https://www.youtube.com/watch?v=EXrTWkfJw1Y&feature=youtu.be Ta ner volymen innan ni kollar på klippet, jag skriker lite i slutet
  5. Ni sätter er i strids positioner och tänker skjuta, vad tror ni att man gör?
  6. Då du sitter bakom knarkbuskarna blir det samma effekt som när du sitter i dom. Eftersom att dom inte går att skjuta igenom buskarna spelar det inte roll om du är i dom eller bakom.
  7. Name: [SC] Jonatan Senaz Offender-Name: "[z'] Barre Von Bartowski" Date: 2015-10-14. Det hände runt 16:00-17:00 Reason: Spelaren satt i knarkbuskarna vilket man inte får. Jag sa till personen flertal gånger att gå ifrån men hen svarade med att hen inte var i buskarna. På den här videon ser man hur spelaren springer fram och tillbaka mellan buskarna. https://www.youtube.com/watch?v=zLFl0-t7d1M&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.