Jump to content

Mirre

Member
 • Content Count

  20
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Mirre

 • Rank
  Member
 • Birthday October 16

Contact Methods

 • Teamspeak
  Mirre

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [GG] Mirre
 • Twitch Nick
  mirreo

Recent Profile Visitors

1505 profile views
 1. Sämst på att golf kan man ju tillägga..
 2. Appeal Information: Name: *Your in-game name* (optional: guid) Mirre Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Någonstans runt Februari skulle jag tro. Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag blev bannad för dupeing för att jag sålde ett vapen till en person och när jag sålde det till honom så gav jag honom samma vapen fast dupeat. Jag duplicerade också några västar som jag hade i mitt hus och jag skulle bara säga att varför jag gjorde detta var för att jag och mina kompisar tyckte att vi skulle kunna bli det största gänget ifall vi skulle dupea till oss gear då vi redan kunde iallafall skjuta lite, och liksom visa upp oss på servern, nu när jag tänker på det låter det skit löjligt och jag förstår inte varför jag gjorde det. Något som var dumt också var att när admins frågade vad jag hade gjort så ljög jag rakt upp i en admins ansikte och det var helt fel av mig, jag skulle tagit tag i det jag gjorde och erkänt att jag dupeade detdär vapnet och dem västarna. I vilket fall skulle jag ha åkt fast för det ändå för att jag dupeade och det var skit dumt av mig, och jag förstår nu att spelet blir så mycket roligare ifall man spelar det och inte fuskar till sig grejer för att visa upp sig själv som ett större gäng för att man har gear. Det är roligare ifall man har ett gäng och man har tjänat dem grejerna man har, och inte gjort som jag gjorde och dupeat till mig dem grejerna jag behövde. Adminen som bannade mig hette Nordqvist tror jag.
 3. Såg ju dig som snut på en annan server nyss? ;p
 4. Tjena, vet inte ens om någon bryr sig men jag har bytt namn från Mirre till A. Scott. Fortsatt trevlig kväll ^^
 5. Name: Mirre Offender-Name: Nazoz Date: 2015-10-23 18-19:00 Reason: Han rammade min heli så den sprängdes, skulle gärna vilja ha refund då han bara var inne på servern för att trolla då han sedan combatloggade då jag dödade honom. Första klipp: https://gyazo.com/64ec9ad00984f6bf89a266429b2e5d5 Andra klipp: https://gyazo.com/072e6c855ef7a74783d7ab5bfa7c16a0
 6. Name: [RM] Mirre Offender-Name: [Scout] Lasse Date: 2015-10-22 17:30 ich Reason: Vi var i en fight och vi dödade lasse jag och mitt gäng, och sedan någon minut eller så efter så combatloggar han. https://gyazo.com/feeb05db66f078257f61439692d48548 Det var en annan i scout som combatloggade innan men fick tyvärr inte en screenshot på det.
 7. Hej! Igår kväll så skulle jag in på servern och då kom jag inte in då jag var bannad, och bannen var för länge sen. Jag pratade med Bobbi.R och han tittade igenom och enligt han så var jag inte bannad, vi försökte lösa problemet men inget hjälpte. MvH Julius
 8. Name: [KT]Julius Date: September 2014 GUID: 76561197988458619 Reason: Hej! Mitt namn är Julius och jag blev bannad för att jag glitchade in i hus på eran server. Jag såg en glitch på youtube och tänkte att jag skulle testa den glitchen och titta om den funkade. Jag använde den runt 2 gånger, och sedan så blev jag "caught" och då blev jag bannad av rasmus. Ban msg: Kom in på teamspeak / Rasmus Jag vill verkligen komma tillbaka till cvgaming då jag körde på en annan svensk server innan och de admins är sämst då dem bannar fel personer och är helt enkelt pajas. Jag gillade verkligen att köra på den här servern då det var det enda jag körde på dagarna och var skit sur och ledsen över att jag blev bannad då senare jag inte hade något annat att spela. Just nu så har jag slutat på den servern jag körde på förut som jag sa där uppe så är dem pajas alltså. Jag kommer inte att göra om detta och jag kommer aldrig mer bryta några regler ifall ni kunde ge mig en chans att visa mig att jag har förbättrat mig själv, och ifall jag gör nåt fel kan ni lägga bannen igen då jag verkligen förbättrat mig och gör aldrig något fel eller bryter reglerna. Ifall ni vill att jag ska skriva något mer så kan ni skriva i inlägget så skriver jag in det!! Vad som helst!!
 9. Mirre

  unban ansökan

  Name: Mirre (ATM) Date: Around a year ago Reason: I was glitcing in to houses and i am really sorry of what i did, and i really want to come back to CVGAMING, and play again. It was a really long time ago and i promise i wont do it again, and i will never break any server rule.Please give me another chance for you guys to see that i've improved. Sorry!
 10. Name: [K.T]Julius (optional: guid) Date: 2015-(Unknown)-(Unknown) Reason: I was banned for using a glitch, and it was a long time ago. And now i know what i did wrong and im ready to come back to the server and i will not do it again.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.