Jump to content
CvGaming

Magikern

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Magikern

  1.     Appeal Information

                Name: Abd al Rashid

                Date: 7 Januari

                Reason: Jag dupade innan servern byttes till Tanoa. Sedan dess har jag inte spelat så mycket arma för mina upplevelser har inte varit så bra sedan jag blev bannad. Jag känner att jag är redo att bidra med något till communityt och inte bara förstöra för den.

  2. Tips: Följ denna mallen istället.

    Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Jeppe Olsen)
     

    Copy this template and answer the questions and statements below.

                Appeal Information

                Name: *Your in-game name* (optional: guid)

                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened>

                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.


         3. Wait patiently for a response.

     


  3.  

    1. Copy this template and answer the questions and statements below.

                Appeal Information

                Name: Abd al Rashid

                Date: Ca 2 månader sedan

                Reason: Jag vart bannad för duping. Vet att det inte finns någon direkt ursäkt för det gjorde. Men ska försöka förklara hur det gick till egentligen. Det började med att jag, Aladin och Simonzx tog in folk till vårat gäng. Jag vart sedan rdmad många gånger men mitt shadowplay lyckades bara fånga det 1gång. Jag tröttnade och blev mindre aktiv. Men sedan fick jag veta att vissa i mitt gäng dupade de första dagarna brydde jag mig inte om det (vilket också var fel). Men efter ett tag och utan inspelnings program så började jag att dupa. Hade verkligen tänkt att spela legit och inte börja med att dupa men när man spelar med folk som dupar så är det väldigt svårt att inte bry sig alla dupade inte men det var några stycken och när man har minst gear och ingen vill hjälpa så är det väldigt svårt att motstå. Detta pågick i några veckor sedan vart jag då bannad. Har spelat på andra server och spelat mot folk som dupar och förstod först då hur mycket det förstör för en server. Förstår om jag inte blir unbannad då detta e min andra perm ban för samma sak och det har inte gått så värst lång tid men jag har verkligen skärpt till mig och vill bara ha en sista chans att göra rätt för mig. Om inte denna går igenom så får jag la sitta och kolla på montages med en burk alvedon bredvid mig. 

  4.        Name: Abd al Rashid

            Offender-Name: [G.A] J.Galonis

            Date: 2017-01-08  Ca 18:50

            Which rule(s) were broken: Rdm

            Additional information: Jag och mitt gäng körde runt när jag helt plötsligt blir skjuten utav G.A som säger crossfire men då vi körde en bil mitt uppet på ett fält och det finns ett tagsystem utav en anledning så tror jag bara de ville döda någon. Begärde refund men J.Galonis lämnade tsen med engång för han var antaglien konflikträdd så jag lägger upp en ban req istället.

     

  5.       Name:   Abd al Rashid

            Offender-Name[MF] Sebbe Flaxx

            Date: 2017-01-04 -Ca 16:00

            Which rule(s) were broken: Ingen aning vad man ska kalla det men "Bug Springer" passar bra

            Additional information: Vi var i fight mot MF och när jag ska skjuta en utav dem så börjar han att bugg springa vilket gör det nästan omöjligt att träffa. 

  6. Name: [V.L] Alic

    Date: Ca 3månader sedan

    Reason: Jag vart bannad för att jag dupade gear vilket jag ångrar otroligt mycket jag insåg inte konsekvenserna och hur "beronde" jag var av CVG vilket jag fick lära mig den hårda vägen ha testat många olika servrar men kommer fortfarande tänka på CVG när jag spelar på de. Skulle va underbart att få komma in igen och lira med alla gamla spelare som gamla tider. Ångrar även att jag ljög Nordqvist rakt upp i ansiktet istället för att säga som de va men de är inget jag kan göra nåt åt nu utan kan bara be om ursäkt för mitt beteende.

    • MUST meet the minimum age of 16 (exceptions can be made). 14
    • MUST understand basic server rules. 
    • MUST have a working microphone!
    • MUST have a good command of the English language.

     

    • What is your in-game name? [T.S.A] Adb aol Rashid
    • What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198271004092
    • Have you read all of the rules on the forum? Japp
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a Medic? Självklart 
    • How long have you played on the server? 800 timmar
    • How long have you played Arma 3? 900timmar
    • How often do you play on the server and at what time of the day/night?  Varierar men på vardagarna så från 15:00 till 21:00 och helgerna från typ 10:00 till 01:00 bror på om jag har skola eller cross tävlingar.
    • Why should you be picked as a medic? För att jag älskar att rpa och hjälpa folk och även för att jag kan kommunicera bra på engelska då jag har bott i england i 3år.
    • Have you got banned before. And why have you ben banned  for? Japp för rdm
    • What do you think the medic faction would need to becomme better ? Fler medics och även att medicarna stannar och rpar efter de ressat om de inte är en eldstrid då.
    • Tell us a little about your self. Mitt namn är Alexander jag är 14år från göteborg. På min fritid så kör/tävlar jag i enduro och motocross har även tävlat i kampsort och sjävklart älskar jag arma och att rpa med alla. Har ni fler frågor kontakta mig på ts.
    • Ps. ar även tagit till mig det Kurreman har skrivit på mina andra applications och har försökt rpa med alla även fast det kan bli frustrerande så vissa inte vill då och bara skriker eller engagar.Men jag försöker mitt bästa.

    AS A TRAINEE, YOU ARE UNDER PROBATION! The first big mess-up, if you can't explain yourself, YOU'RE GONE!

    images.jpg

  7.   Request Information

            Name: [N.S] Abd al Rashid

            Offender-Name: Sande

            Date: 2016-05-15 Ca 00:00

            Reason: Jag stod och prata med WL och ser en kille lite längre bort så jag springer dit bort för att rpa. (Något hände med ljudet vet inte vad) 

    • MUST meet the minimum age of 16 (exceptions can be made).  14
    • MUST understand basic server rules. Ja
    • MUST have a working microphone! Ja
    • MUST have a good command of the English language. Ja

     

    • What is your in-game name? [N.S] Abd al Rashid (bytte precis hette Alexander innan)
    • What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198271004092
    • Have you read all of the rules on the forum? Ja
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a Medic? Självklart
    • How long have you played on the server? Runt 750timmar
    • How long have you played Arma 3? 815
    • How often do you play on the server and at what time of the day/night?  Vardagar 16:00-20:00 Helger 10:00-00:00 Ändrar sig från dag till dag.
    • Why should you be picked as a medic? För att jag tror att jag kan hjälpa folket på altis och få rpa med de.
    • Have you got banned before. And why have you ben banned  for? Ja när jag va ny för rdm.
    • What do you think the medic faction would need to becomme better ? Mer medics vid rätt tillfällen.
    • Tell us a little about your self. Jag heter Alexander  och är 14år, jag bor i göteborg. På fritiden så hänger jag med kompisar, tränar kampsport och kör motorcross. Om ni vill veta mer kontakta mig här eller på ts.

    AS A TRAINEE, YOU ARE UNDER PROBATION! The first big mess-up, if you can't explain yourself, YOU'RE GONE!

  8.    Name: [N.S Alexander

                Date: 2016-05-12 20:00

                Reason: Några poliser var nere vid bensin macken i Kavala och när de engegar killen i macken så sa min gang mate att han hörde och att han tog upp händerna så jag åker fram så att jag kan döda de och dödar en utav, och sedan blir rdmad men det blir en annan topic. Och efter en stund så blir jag bannad även fast min gangmate har video så han visa så svarar ingen admin och jag tycker det skitdåligt att vissa bara bannar utan att höra från båda sidor vad som hänt, visst det kan vara svårt ibland men när vi erbjuder oss att visa en video och  blir bannade så är det riktigt tråkigt. Jag förstår inte varför jag blev bannad då vi hörde engagen. Skrev detta snabbt så stavfel står på mig.

     

  9. On 2015-06-01 at 1:54 PM, Darwin said:

    +1 Jonas, något MÅSTE göras åt gearet, om man vill ha en vanlig tactical vest så måste man antingen köpa den av andra players, och stora gäng säljer oftast bara till andra stora gäng eller till sina egna members, folk som inte är kopplade till stora gäng borde också ha en chans att få tag på saker. Till exempel om man gjorde players eller iallafall factions un-lootable, men att man la in något bandit liknande där man kunde köpa tactical vests och diverse vapen (det ska fortfarande svida i plånkan såklart).

    jag tror detta instantly skulle improva RP'n vi har på servern idag samt ge nya players lite hopp om att de också kan lyckas och se coola ut utan att campa polisen, eran checkpoint, lägga ut spikes på vägen eller koppla sig till stora gäng.

     

     

    // :police:  :sniper:     :ph34r:

    I feel like that would be a great idea cause then there would be alot of more gear and people could roleplay with it instead of just robbing people who has it. And for new players it would be a fun experience to be able to roleplay with other people instead of robbing them.

  10. Nä exakt om man ska teama med någon måste man ha samma tag och du erkände precis att du teama med han utan tag vilket är banbart. LÄS reglerna innan du kommer ställer dumma frågor och jag sa aldrig att det inte var din så kallade "teammate" som sköt sönder fönstret.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.