Jump to content
CvGaming

Magikern

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Magikern reacted to simonzx in Ooo   
  2. Like
    Magikern reacted to Barre in Grabb montage #6 - Barre   
    @FiskarN tog en låt från dig för att du tog en från mig vid ditt första montage, hejdå hejsan.
     
  3. Like
    Magikern reacted to M. Carter in Hotfixes 6.0   
    Hotfixes 6.0
    General
    - Fixed: Capture Script
    - Fixed: Various textfields
    - Tweaked: Drug prices
    Map Updates
    - Fixed: floating container at Rebel Checkpoint
    - Added: ATM at Rebel Checkpoint
    - Added: Area Marker on Rebel Checkpoint
    - Moved: Spice Field
    - Moved: Some Drug Dealers
    - Switched place with Meth purifier and Opium Processing
    - Removed: Old rebel structures
    Police
    - Added: ADR-97 in store
  4. Like
    Magikern reacted to Kurre Ugur in Ban appeal - Snabbel A   
    [RU] Snabbel A
    Långt tag tillbaka, troligen2017-09-21
    Jaag spikead någon i fight, det vart permban (tråkigt). Men jag känner att jag har utvecklat som person, blivit mycket religiös inom hinduismen. Så jag har fått andra synvinklar på livet! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt forna trasig jag!
  5. Like
    Magikern got a reaction from Karsten in Ban Appeal Abd al Rashid   
    Appeal Information
                Name: Abd al Rashid
                Date: 7 Januari
                Reason: Jag dupade innan servern byttes till Tanoa. Sedan dess har jag inte spelat så mycket arma för mina upplevelser har inte varit så bra sedan jag blev bannad. Jag känner att jag är redo att bidra med något till communityt och inte bara förstöra för den.
  6. Like
    Magikern reacted to Karsten in ny bann app   
    Name: *Your in-game name* (optional: guid) krea
                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> 1 april 2017
                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. jag gick in och bug lootade ett hus i athira och en i tsar kom in när jag gjorde det och jag har inte betett mig bra här på forumet häller så jag SKA följa reglerna på server om jag får unbann
  7. Like
    Magikern reacted to Karsten in ...   
    123
  8. Like
    Magikern reacted to Z.s in Ban Appeal Z.s   
    Name: A.P.D R.Vadim eller Z.s
                Date: December 2016 osäker vilket exacta datum.
                Reason:   ja jag moneydupade, finns ingen anledning att göra det och jag har ingen ursäkt. allt jag kan säga är förlåt till all som jag drabbat. 
                vill även säga förlåt till legacy då jag blev lite sur på han. jag har gjort 2 misstag som jag önskar att jag inte gjort. nu kommer jag här och frågar om en till chans
                för att visa att jag har mognat, jag kanske inte har admins tilit men jag hoppas att jag kan få det igen. Jag vill be om ursäkt igen för allt, 
               
               /Z.s
  9. Like
    Magikern reacted to Afriel in Ban Appeal Abd al Rashid   
    Detta är din sista chans på CvGaming.  Jag vill ha ett skönt rp, och en god attityd av dig. Framförallt INGEN duping! 
     
    Välkommen tillbaka. 
  10. Like
    Magikern reacted to Legacy™ in CvGamings Framtid   
    Bra motivering, som staff så är det exakt dem här svaren man är ute efter när man ställer frågor till sitt community! 
    Mod server kommer TROLIGEN inte att fungera eftersom att den nuvarande spelarbasen vi har inte är tillräckligt engagerade i servern för att ladda ner mod. Det finns ju ingenting man kan råna när man sitter och laddar ner mods så intresset för det lär vara otroligt svalt, så ifall man vill ha en moddad server så skulle det kräva att man bygger upp en ny spelarbas vilket kan vara en uppgift i sig, ibland lyckas man locka in nya spelare och ibland går det mindre bra. I den fas Arma är inne i just nu så tror jag knappast det finns jättemycket intresse kring att söka nya moddade servrar utan dem som intresserar sig för sånt har nog redan hittat en server att spela på. 
    Med detta sagt så är nog rätt väg att gå tillbaka till den otroligt trötta kartan Altis och försöka sig på något där, det är trots allt BARA där saker och ting har fungerat. Många här har nämnt att det är viktigt att byta plats på saker och att man måste komma på nya saker, då är det också viktigt för samma personer att istället för att sitta på sin feta röv i sin DXracer eller whatever du sitter på att komma fram med förslag och feedback till ändringarna som kommer. Är det för bra att farma "Turtle" efter den nya ändringen så får man faktiskt säga till, och inte EFTER man själv farmat 40 miljoner på det. Ett server är aldrig bättre än folket som spelar på den, CVG kan presentera den bästa servern ni någonsin har sett, men kommer det fortfarande endast vara Xymz som springer runt och rånar nya spelare och är för dum för att läsa reglerna så kommer det inte spela någon roll. Tack för mig
  11. Like
    Magikern reacted to Goatis in Kepler - Moderator   
    Kepler - Moderator
    I want to inform you that Kepler have stepped up to Moderator role here at CvGaming!
    Welcome @Kepler!
    Here are a few examples of what he will help you with:
     
    General Questions Rules Items Loss Vehicle Loss Bans Forum
  12. Like
    Magikern reacted to Legacy™ in Här tar det slut!   
    Hejsan hallå!

    Nu har jag verkligen senaste tiden försökt att se bort ifrån de som har varit problematiskt för mig här, jag har gjort allt jag har kunnat för att ändra attityden som vi har jämtemot varandra. Självklart så har även jag sagt en del dumma saker men jag hoppas att dem jag har sagt det till har stått mig såpass nära att man kan förstå att jag har skojat med dem! 
    Mitt sista ryck som jag egentligen gjorde var Tanoa och när det inte funkade så valde vi att ta upp Altis igen för att ni skulle ha någonstans att spela. Sedan perioden då Altis började igen efter sommaren så känner jag att jag har fått 0 tillbaka ifrån detta community, allting jag och folk som bryr sig om denna servern har fått är bara skit. Jag vet även om att det har påverkat motivationen som jag haft här och har då indirekt påverkat den inverkan som vi bör ha på servern. 
     
    Jag kan tyvärr inte lägga ner tid på denna servern då folket som spelar på den slutade bry sig om att ha roligt med varandra förlängesen, allting handlar bara om att vara störst bäst och vackrast med 0 respekt mot dem som man möter och det är ingenting som jag kan stå bakom. 
    Kan säkert sitta och skriva i flera timmar kring detta, men jag vet att ingen har lust att läsa det så jag håller det simpelt.  Jag säger ifrån mig allt ansvar jag har kring Arma, den servern som vi driver idag vill jag verkligen ha 0 att göra med i framtiden. Jag hoppas på att kunna stanna kvar som community admin här men det är kanske inte mitt beslut att ta. 
    Vi får se ifall jag stannar på TS. 
  13. Like
    Magikern reacted to Br0ze in Hjälp inför framtiden.   
    Tänkte först ignorera detta då det var den dummaste kommentaren jag har läst på länge men sen insåg jag att du kanske bara var för dum för att förstå själv, så jag skriver ändå. De applikationer som vi svarar direkt på är dem som vi redan har valt att neka, eller de personer som vi accepterar och själva VET är seriösa och bra spelare. De som ligger kvar längst är de som vi är osäkra om och istället för att bara neka dem direkt så väntar vi och kollar ingame och på forumet hur personen beter sig och ifall han/hon är värd att acceptera. Så kom inte med ditt "inaktiva chefer" bullshit för vi granskar forumet varje dag, är inne på TS varje dag och spelar nästan varje dag.
    // Amadi 
  14. Like
    Magikern reacted to Br0ze in Cv-G | Amadi | Ep. 17 "Hit 'Em Up"   
  15. Like
    Magikern reacted to Thore in Ban req on [TSAR] Morgan   
    Name: *Your in-game name*
            Offender-Name: *Offender's in-game name* [TSAR] Morgan
            Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> I dont know like 21:00 - 22:00 ish
            Which rule(s) were broken: Hideing in Drug Bush
            Additional information: Explain in detail what happened. We were in a fight with TSAR whenwe saw one of then running in the Drug Bush
    Vid: 
     
  16. Like
    Magikern reacted to Legacy™ in Crosshair uppdatering!   
    Halloj!
     
    Jag kommer vid nästa restart försöka se till så att crosshair återigen kommer in på severn! Istället så kommer jag efter det att kolla runt för olika typer utav lösningar som vi kan jobba på istället för att göra klimatet vid fighter så roligt som möjligt för alla då det är en stor del utav altis life. 
    Målet är att det ska vara så roligt som möjligt för en stor grupp, vilket som ni säkert han förstår är extremt svårt!
     
    Ha en fortsatt trevlig helg  
  17. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ett sista hopp... Abd al Rashid   
    Copy this template and answer the questions and statements below.             Appeal Information
                Name: Abd al Rashid
                Date: Ca 2 månader sedan
                Reason: Jag vart bannad för duping. Vet att det inte finns någon direkt ursäkt för det gjorde. Men ska försöka förklara hur det gick till egentligen. Det började med att jag, Aladin och Simonzx tog in folk till vårat gäng. Jag vart sedan rdmad många gånger men mitt shadowplay lyckades bara fånga det 1gång. Jag tröttnade och blev mindre aktiv. Men sedan fick jag veta att vissa i mitt gäng dupade de första dagarna brydde jag mig inte om det (vilket också var fel). Men efter ett tag och utan inspelnings program så började jag att dupa. Hade verkligen tänkt att spela legit och inte börja med att dupa men när man spelar med folk som dupar så är det väldigt svårt att inte bry sig alla dupade inte men det var några stycken och när man har minst gear och ingen vill hjälpa så är det väldigt svårt att motstå. Detta pågick i några veckor sedan vart jag då bannad. Har spelat på andra server och spelat mot folk som dupar och förstod först då hur mycket det förstör för en server. Förstår om jag inte blir unbannad då detta e min andra perm ban för samma sak och det har inte gått så värst lång tid men jag har verkligen skärpt till mig och vill bara ha en sista chans att göra rätt för mig. Om inte denna går igenom så får jag la sitta och kolla på montages med en burk alvedon bredvid mig. 
  18. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ban Req [Cv-D] [Capo] Zacahiras 2016-05-09 Ca 13:00   
    Name: [N.S] Alexander
            Offender-Name: [Cv-D] Zacahiras
            Date: 2016-05-09 ca 13:00
            Reason: Jag va på väg till Pyrgos där cv-d stannade mig och engega  300m utanför safezone kan lägga upp en längre video om det behövs. Youtube link: 
     
  19. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ban Req Sande   
    Request Information
            Name: [N.S] Abd al Rashid
            Offender-Name: Sande
            Date: 2016-05-15 Ca 00:00
            Reason: Jag stod och prata med WL och ser en kille lite längre bort så jag springer dit bort för att rpa. (Något hände med ljudet vet inte vad) 
  20. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ban Appeal [V.L] Alic   
    Name: [V.L] Alic
    Date: Ca 3månader sedan
    Reason: Jag vart bannad för att jag dupade gear vilket jag ångrar otroligt mycket jag insåg inte konsekvenserna och hur "beronde" jag var av CVG vilket jag fick lära mig den hårda vägen ha testat många olika servrar men kommer fortfarande tänka på CVG när jag spelar på de. Skulle va underbart att få komma in igen och lira med alla gamla spelare som gamla tider. Ångrar även att jag ljög Nordqvist rakt upp i ansiktet istället för att säga som de va men de är inget jag kan göra nåt åt nu utan kan bara be om ursäkt för mitt beteende.
  21. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ban appeal   
    SBros Alexander
    2016-01-23
    Jag och mitt gäng var vid N.L.A checkpoint igår och skulle fixa lite droger så vi anländer i vår heli och börjar prata och så kommer en kille bakom oss med rahim och hotar oss så min kompis smyger runt hörnet skjuter ner NLA killen och rahim gubben och 30 sec senare blir vi bannade och jag har pratat med server support han sa att jag skulle skriva här och det hela var ett missförstånd.
     
                  
  22. Like
    Magikern reacted to Magikern in VIKTIGT!! // Kingen   
    #Clickbait
  23. Like
    Magikern reacted to Magikern in Ban appeal SM JÖNSSON   
    Tips: Följ denna mallen istället.
    Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Jeppe Olsen)
     
    Copy this template and answer the questions and statements below.
                Appeal Information
                Name: *Your in-game name* (optional: guid)
                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened>
                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.

         3. Wait patiently for a response.
     
  24. Like
    Magikern reacted to Magikern in Adb al Rashid Montage (Inte klart)   
    Ljudet på 2 första klippen funka inte men resten har ljud och som sagt inte klart än.
     
  25. Like
    Magikern reacted to Magikern in CvGaming Raffle: x3 Steam Games *CLOSED*   
    Raffle
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.