Jump to content
CvGaming

Kroneholm

Member
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kroneholm

  1. 15 hours ago, Afriel said:

    Tyvärr är det så att vi har haft  en rätt så dålig pop   i ca 2 veckor nu. Men det känns som det är påväg på rätt håll igen då vi hade 60+ spelare iförgår. 

     

    Vi sitter givetvis och jobbar med nya idéer och  patch är incomming.. Samt att vi drar igång nya året med något riktigt fett åt er! Stay tuned! =D 

    Hörde om wipe osv känns riktigt trögt och börja om på ny kula och speciellt med dålig pop atm men skall la ge de ett försök låter bra iaf Afriel :D

  2. Tjena folket många minns nog vem jag är förre detta medic bland annat :) tänkte jag skulle börja spela lite smått igen! givetvis väljer jag cvgaming åter igen för alla grymma personer här! så ja im back boys and girls men kommer spela lite nu för har väldigt mycket och göra i privat livet :) sen bör jag ha tag i någon admin ansvarig och kanske en medic chief tanke på att har kvar medic positionen i ts tex. Men hört att cv gaming har dött helt men kan ha fel:) 

  3. Tjena folket som ni märkt har jag inte spelat på ett tag! har mycket i privata livet just nu och inte varit hemma på ett bra tag! skall börja studera den 18 april men kommer snart få in en rutin så jag kan spela lite också men när vet jag inte! @Pettson tackar för tiden i medic kåren och joinar gärna där igen när jag är mer active och tack alla andra som gjort tiden jag va spelande grym! vi hörs av mvh Max!

  4. On 2016-03-24 at 1:43 PM, M. Gray said:

    Jaha. . Nu fattar jag vad du menade. . Du förberedde och förvarnade inför din resa nu till påsk. . 

     

    Se till att starta upp kvasten innan bara så den går bra och sen kan du hälsa alla andra på blåkulla.. 

     

    Visste att du var en riktig kärring! !

     

    ????

    haha din gray snedhyvlade kamel! :* 

  5. Name[Orten] Kroneholm

    Offender-NameOscar Johansson samt Beltram

    Date: 2016-03-24- <22:55>

    Reason: Video förklara sig själv men blev nyss ressad av medic för en vdm strax inan detta hände men har inga bevis på de så fort jag skall börja gå därifrån kommer Oscar Johansson och dödar mig och sedan när medic ressar mig igen så kommer Beltram och lootar mina kläder som vart kvar och sen dödar mig direkt när jag kommer upp! skulle vilja ha refund på P07 samt kläder och väskan och mina spike trips men svårt o bevisa de kanske har nog ev video på när jag plockar upp mina spikes från tidgare tillfället! youtube krånglar så fick bli vidme hoppas de duger!

    https://vid.me/QZqv

  6. Tråkigt att du lämnar Jonas har inte snackat o spelat med dig något större men du verkar va en skön person och kollar ju in din stream och följer dig också! stort lycka till i fortsättning med spelandet som agent och hoppas du stannar kvar och kommer in o lirar något ändå fast du hoppar av som admin och diverse ta hand om dig! // Kroneholm 

  7. 4 minutes ago, PeTTePeTTe said:

    Jag var där, tyvär har jag inge film, men de har försökt RDMa mig 2 gånger och nu fail engage på 4 pers, samt VDM... jag bad de läsa regler men det var onödigt. Så ban hoppas man på. intelegens nivän är så här stor /----/ Stor...

    Förlora 68 tusen också :) men inget jag kan bevisa dock men man ser att du är med där och dör :) 

  8.    Name: Kroneholm

            Offender-Name: (SHT) Olle Skillius 

            Date: 2016-03-14 - 20:15

            Reason: Såg ett gäng döda vi vägen och tänkte stanna rp lite (de va inget krig) @HedmaN som då står som medic där så hinner jag inte ens säga hej! så springer Olle och hans polare ut från ett hus och skriker "Upp med händerna" pang pang så vart jag o några till döda! de va första rdm och fail engage sen fortsätter de bara tills i slutet av filmen då gjorde han la "rätt" och gav mig tid och röra mig typ! men blev dödad igen! ja kolla filmen den förklarar en hel del! vart mer folk som skulle lägga ban req men tror dom lägger den här och supportar! tack för mig!  fick inte med första rdm och Olle sa inget till medic om och hjälpa oss upp! de fanns ju ingen engage osv heller så!

    [UF] Don vart de som vart med också som blev RDM samt Johannes!

    • In-Game Name? : [MedicTrainee] Kroneholm
    • What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561197973148778
    • Age : 21
    • Do you speak both Swedish and English?: Ja
    • Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Nope
    • Do you have a working microphone?: Ja
    • How long have you played on CvGaming?: cirkus 250+ nu :) sitter ju från morgon till morgonen dagen efter så de absolut inte omöjligt med mer timmar än de!
    • Have you been banned before?: nej!
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Ja självklart!
     
     
    • What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
      1) Att alltid rollspela
      2) Hålla en god ton imot civs och högre rankade poliser
      3) Alltid lyssna på dom som är över dig i rank!
      4) Ha respekt för andra spelare!
      5) och ha kul!
       
    • Describe why you would like to play as a police officer?: Verkar intressant jobb och vill verkligen rp mer än jag gör just nu som civ och tycker många i poliskåren är riktigt sköna och rpa/tjöta med så hade inte haft något imot och bli deras kollega :) 

       
    • Briefly describe the various tasks of a police officer?: Hålla ordning och reda i Altis, hjälpa civs att känna sig trygga och försöka visa att man är där så mycket de bara går!

       
    • Describe why YOU would be a good addition to the police force?:

    För att jag kommer göra nytta i poliskåren är inne varje dag nästan 24/7 så kan alltid kolla altis gator fri från kriminella:)

    • What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:

    Asså självklarhet att följa reglerna och jag har alltid respekt imot andra om dom har respekt för mig

    • Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police:

    Kroneholm en 24 åring kille född några mil söder om kavala uppvuxen i en bra med sträng familj med en pappa som misshandla frun och barn, kroneholm lämna redan sitt hem i 16 år ålder tröttna på de våld han utsattes för och började jobba i en coppar gruva nästan direkt han flytta hemifrån. Kroneholm träffa sin fru inom sitt jobb och har nu 2 barn och vill gå vidare med sitt liv som Polis och se till att ingen annan utsätts för de Kroneholm gjorde under sin barndom! 

    • Tell us a little about yourself!  21 åring kille född i göteborg bor numera i Varberg mina stora intressen är motorsport/bilar började redan som 14 åring sätta mig bakom ratten i sporten folkrace och drog hem ett par pokaler skadade mig dessvärre under 2014 och kände för ta en paus tills jag känner att jag vill börja åka igen men blir nog satsning på drifting då!. Annars hänger jag med polare o åker på mycket roadtrips när pengar och tid finns. Har spelat sen jag kan minnas och vart minst på dreamhack 2004/5(fick pris för detta hehe) och sen dess gameat från och till de jag lirar just nu är mestadels World Of Warcraft och Arma 3. hoppas ni tycker jag verkar okej för er poliskår om ni har frågor eller liknade hojta till bara!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.