Welcome to CvGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bugge

Member
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

About Bugge

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak bugge[Emil]

Profile Information

 • Gender Male
 • Location färjestaden

Gaming

 • IGN [A.P.D] J. McClane

Recent Profile Visitors

1109 profile views
 1. Inte för att va sån men har rpat hela rsn... Som jag skrev tidigare så såg jag att det loggade in ufa då du engagade mig för när jag jagade dig först så var det bara du inne. Så jag trodde du sa så för att bullshitta, men det verkade du göra då jag pratat med dom i ufa och dom säger ju sin historia så det går inte alls ihop. Men vem vet det kanske är din ilska som talar vad vet jag. Du sitter så dumt till, klart jag vänder mig om då du aldig skulle hunnit reagera.
 2. Oherre, varför vill du inte ta detta i ts ? Du ville endast rpa när du har full kontroll över sitsen!
 3. hahha morgon sa att ingen i ufa låg och siktade på mig ?
 4. Det där med rp köper jag inte då han hade kunnat stanna flera gånger innan så hade vi kunnat rpa. Jag skulle göra en vanlig polis kontroll då han kör en tung lastbil som kan vara fylld med olagliga saker! Jag jagar honom över 2 min vilket gör att jag får skjuta däck så länge jag inte skadar honom på något sätt. Han hoppar ut och drar en engage på mig. Jag hoppar ur för att få mera tid att tänka vad jag ska göra. Jag vänder mig om och skjuter honom, 1 ufa inne vilket leder till att kossen är över! Jag tar hemeten eftersom att det var den jag fokuserade på. Jag skulle ta med mig den in i hq, fråga om han ville ha tillbaka den och dra ett stort rp scenario. Dom kommer sen och kula loggar ut och jag pratar med Morgon och han höll med mig på vad som hände, förstod min del i det hela. Jag sa att fine vi löser det på ett annat sätt jag reppar den och ger han ress och impoundar den, alla glada! Tycker att han kunde pratat med mig först istället för att bara få mig bannad. Morgon sa även att han var inne vilket jag då inte såg då jag var koncentrerad på att ta ut honom, när jag såg i chatten att en katz..... loggade in så trodde jag att dom höll på att logga in men tydligen så var morgon inne redan. Man kan inte se att han var inne på hans video men men. Om någon av ufa skulle varit inne så skulle kula ha haft commander då han var först inne. Och man kan inte häller ha commander om man är själv inne vilket gör att det visas att han var ensam när han engagade mig. Upp till admins att bedömma om detta var fel eller inte.
 5. Damn, 12/10 N*****S
 6. Menade att alla kunde ha 1 life ist för att komma tillbaka hela tiden.
 7. Men 1 life då ? Då kommer det bli mkt mutande till medics och jag tror även att dom kommer tycka att det blir roligare att spela just medics. Det kommer inte bli lika lång fighter då det är som sagt 1 liv, folk kommer nog chilla lite mera för att just inte dö. Dra in 7.62 silencer skulle suga extremt, du kan ligga 1.4 bort och det låter inte ett smack. Det du kommer behöva utgå på är avståndet som visas i chatten och så ska du börja leta så kanske han hinner dra en till innan du ens har hittat han. Tycker att admins borde införa en ny regel som går ungefär såhär: If a gang are more then 30 min in a cargo, the apd have full permissions to take it out with some kind of disintegrants. Varför är att Gäng bland annat "GG" har en stor förmåga att sitta och campa i cargon. Jag personligen tycker att det är skit tråkigt att stå och vänta utanför. Visst vi pushar upp ibland går det bra och ibland inte 50/50.
 8. Det kan aldrig bli för mkt
 9. +1 bra patch, tycker ni borde dra in mx sw igen då den är grym till fed bland annat. Sen Vit mx/mxm till rebellerna då den är tok sexig. Sen tycker jag att dms borde få komma tillbaka nu när vi kan se hur långt man har skjutit ifrån.
 10. jiddra inte, 10/10
 11. Han bor ju på Gotland, hur ska han annars komma dit har du tänkt ?
 12. Like kåta pleb
 13. Grattis