Jump to content
CvGaming

J. Blane

Member
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

J. Blane last won the day on July 2 2018

J. Blane had the most liked content!

Contact Methods

 • Teamspeak
  J. Blane

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ska du väl skita i

Gaming

 • IGN
  [A.P.D] J. Blane
 • Twitch Nick
  kebab0nline

Recent Profile Visitors

1970 profile views

J. Blane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

125

Reputation

 1. Nu sitter man här som Halffinger Pete och sippar på rödvinet och vill att servern ska få liv i sig igen, nu tycker jag att vi går tillbaka till the old days när alla kunde loota och alla kund engagea på varandra, let there be chaos. Alla spel är så j**la tråkiga och Arma 3 RP på cvg var så j**la kul, inte perfekt, men kul.
 2. Det har redan testats med att inte kunna loota kroppar, då droppade poppen ännu mer för det enda folk är ute efter är solklart loot. Hade fler saker varit tillgängliga för ett pris, dyrt, lågt, högt, whatever. Och ökad variation i vapen och fordon kategorierna hade hjälp med, vi provade även en gång att ta bort ljuddämpare men då började folk också grina, hade folk inte grinat så j**la mycket så hade vi haft mycket folk, mycket pangande, mycket rp. (förhoppningsvis) men folk väljer att gråta som fan för något tas bort, eller gör det svårare för en, undrar om dom har samma inställning till livet? Nothing good comes easy
 3. Tempest fordonen borde införas igen (såg dom saknades i truck shoppen) dom funkar väldigt bra som blockadfordon ifall någon rolig får för sig att använda dessa, även vid fed. (Dvs Tempest Covered) DMS och LRPS borde också införas igen. samt flertalet vapen, variation is the key to happiness. Ta bort regeln som gör att man inte får tredjeparts engagea, visst det är inte så kul att vara den som har engageat för att sedan bli engagead av någon trupp som är större, man kan välja att fly eller bara ge upp, folk får ju inte avrätta en om man har händerna på huvudet utan RP eller hur? Och varje gång man blir engagead har man ett val, surrender or die. En mening som i mitt tycke borde ses som lack of rp i vissa fall. Senaste tiden har man sett någon skrika sitt gängnamn sen snabbt surrender or die och en banreq därefter för dom har kommit i mycket för det blev lite väl mycket adrenalin i nedrepartiet. Höjt värde eller sänkt trunkspace på goldbars. 4 mille för att råna en massiv federal bank som även är en stor risk verkar lite väl lite, och vissa vill inte alltid ta den risken verkar det som. Pyrgos utmärkt som Sanctuary för vapen, västar, annat illegalt gear och kanske knark?(Civs) En drug dealer mitt i stan kanske? [Notera att även om den här staden är markerat som Fristad så kan snuten invadera och en gång per restart, polisen kommer inte att ha kos när dom kör in, men alla civs kommer att ha kos på dom, blir polisen skjuten av någon, kvittar vem, så blir alla i staden automatiskt KOS (så gäller att inte vara dum i huvudet.) polisen får endast använda två hunters vid invadering. Det var väl mina förslag, och om ni inte vill bli behandlade som rövhål, se till er egen attityd först innan ni riktar kritik mot kåren.
 4. Du har inget med MIN banreq att göra, adios muchacho
 5. <18:54:18> "DompaN [MR3]" pokes you: Hoppar du ner en snabbis? <18:54:41> "Jorma": https://community.bistudio.com/wiki/File:Arma3_CfgWeapons_H_Beret_Colonel.jpg <18:55:02> "ᅟᅟᅟᅟᅟ": mk200 <18:55:08> "DompaN [MR3]" pokes you: Eller de var inget Ursäkta man går och gör sina behov som människa. Men i min personliga åsikt så om man följer efter två bepansrade bilar, varav en välter och skickar ut rebellar genom dörrarna och väljer att vara inom 50 meters avstånd från den rebel hunter som har vält, så har man satt sitt eget liv i fara, vilket är ditt ansvar, om inte den regeln har ändrats sen jag sist lirade. Vill även påpeka att jag inte har sett något tidigare meddelande från dig, inte på teamspeak iallafall. / J
 6. Vin o Öl i TS, ses snart igen din gamle räv!
 7. Min engage, som du inte hör för helikoptern samt dina vänner i ts pratar. Det du inte uppfattar är jag som säger "Sätt dig i din bil och kör iväg annars kommer jag öppna eld." Då jag väntade några sekunder för respons och ingen kom så öppnade jag eld.
 8. Du uppfattar till och med det som en engage, och då helin fuckar för dig så du inte hör vad jag säger så säger jag sätt dig i din bil och kör iväg annars kommer jag att skjuta, du uppfattar det som en engage och drar inte iväg och försöker få mig bannad för detta??? Har tyvärr inget eget på video då jag inte spelade in. Hörde inte att du sa att du tog upp händerna och såg dig inte då du var skymd bakom din skåpbil. Här har du ett annat tips, om du har svårt att höra personer i direct communications, gå då in på Options, sound, och höj voice, så du hör vad folket du ska slåss/engagea mot säger.
 9. Var ju tråkigt att tanoa inte blev som planerat, (jag gillade kartan var bara lite mera jobb som behövdes på den.)
 10. Tycker du tar i lite väl mycket, 300 kr är inte the end of the world, ut och sälj lite tidningar eller låna av mor eller far om ni inte kan sommarjobba, (alla sommarjobbar väl för helvete?) Tror inte den kommer dö ut, den behöver lite mera arbete. Thats it, Av det lilla jag lirat så gillade jag stilen av det hela.
 11. Det är sommar, många är på semester eller prioriterar irl just nu, dom jobbar nog fortfarande på tanoa, så ha tålamod.
 12. Jo för man fick alltid chans att köra ett schyst RP förr utan att behöva kolla runt sig själv 20 ggr sen ser man 2 på kullen och 3 vid gatan som springer mot en och boxar in en medans man roleplayar med någon, good shit. Du må ha dina åsikter, det är inte bra åsikter enligt mina åsikter, men det är dina. Dags att ta fram analkrämen och smörja in stjärten ordentligt.
 13. Får väl säga att alla kämpade och hade svårt som fanken för att få ihop de pengar dom hade, sen tyckte jag personligen att det blev för tråkigt med samma j**la skit hela tiden, folk trollar, tar ut dåliga vapen och är helt enkelt mesiga och vågar inte slåss för dom kanske förlorar sitt gear. Men ha re gött
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.