Jump to content

Nordqvist

Member
 • Content Count

  378
 • Donations

  50.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Nordqvist

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/27/1994

Contact Methods

 • Teamspeak
  J.Nordqvist

Profile Information

 • Gender
  Male

Gaming

 • IGN
  [N.L.F] Basil Leventis

Recent Profile Visitors

4626 profile views
 1. Man finns ju alltid här för stödliken
 2. Haha äntligen! Lycka till och enjoy spammet på TS
 3. Imlay - Moderator I want to inform you that Imlay have returned to his Moderator role here at CvGaming! Here are a few examples of what he will help us with: General Questions Rules Items Loss Vehicle Loss Bans
 4. Kommer neka den här då du inte följer templaten. Gör en ny och följ denna: Name: *Your in-game name* (optional: guid) Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.
 5. Eftersom Rexxz har refundat så kommer jag neka den här. Låser och flyttar tråden.
 6. Cv-D även om ni tycker det är en onödig banreq så kan ni ta och hålla en mogen nivå på kommentarerna.. Det börjar bli väldigt ofta ni håller en otroligt barnslig nivå i kommentarsfältet.
 7. Fast det här är ju inte helt sant? Du ansåg att det var mer eller mindre vårat fel fast våran polisbil står med sirener på och står synligt p.g.a att du får fps drops. Du sa även till mig att du får fps drops när du kör fort på airfield rakan och du satt fortfarande och menade på att det var vårat fel som stod i vägen.. Jag sa även att vi var helt felfria men jag ifrågasätter fortfarande varför man ska köra i 200km/h in i en stad när man till och med får fps drops på en ganska öde plats ? Direkt sa du att du skulle slänga upp ban requests på alla gånger du blivit påkörd av apd, jag försökte även förklara för dig att ibland sker de olyckor men att VETA om att man har problem med fps drops och sen ändå sitta och köra som du kör tycker jag bara är sjukt ansvarslöst. Vet även att du nämnde "så bara för att jag har fps drops ska jag inte få samma spelupplevelse som dem andra?" , som jag även sa i TS; Absolut ska du få samma upplevelse som alla andra men om man vet om att man själv har ett problem så anser jag att man får tänka till lite innan man gör saker som man VET framkallar problemet. Låser tråden då jag inte ser något gott komma ur denna tråd.
 8. Puddle of Aids är permbannad för rasism pga en annan händelse. Låser & flyttar tråden.
 9. Hahahaha jag är inte förvånad alls... Standard när de kommer till Medics.
 10. Nekar den här då du inte följer templaten.
 11. Ska även tillägga att Jonas själv bad mig ta bort hans konto på forumet, därav att kontot är borta. Så precis som @Legacy™ skrivit ovan , Jonas är inte bannad på forumet :).
 12. [Ms] Olsson and [Ms] Dompan banned 2 days since they failed to do a proper engage.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.