Jump to content

Sam

Member
 • Content Count

  102
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Sam

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/22/2002

Contact Methods

 • Teamspeak
  Sam

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [S.D.S] S.Akbar

Recent Profile Visitors

2688 profile views
 1. Twitch: fiskarncvg Location: Stockholm Event Promoter
 2. vad är det med alla och denna låten ripripripr +1
 3. Från vem? Ni har ju inte KOS!
 4. det var ju största rdmen sen storkens adrenalinkick, vart kommer compen ifrån annars?
 5. Utpressa? nej jag gav dig en deal ifall du ville undvika ban req, men du ville att jag skulle lägga ban req!
 6. Linus gjorde ingen engage i den videon han skickade, utan han bokstavligen bara sköt vilket är RDM. Sen det här du snackar om "Ett val betyder dock inte att man måste säga Gör X elr Y" Fine det köper jag men på denna server är det så du MÅSTE ge ett ultimatum om du vill skjuta någon dvs sänk vapnet annars skjuter vi, då i detta fallet är du i ett gäng så då måste du säga ditt gäng namn först dvs THIS IS THE TU HOLSTER YOUR WEAPON OR WE WILL OPEN FIRE. Jag gillar cvgaming just för dom här reglerna jag menar hade det varit så som nån av er sa att man skulle rpa som sociopat så hade ju ingen kunnat rpa utanför en safezone utan att ha blivit skjuten! så är det ju inte i verkligheten speciellt inte i Sverige. Tycker vi låter en admin kolla på videon nu! Gå in och kolla på §.5 Bannable offences så kommer du se RDM vilket inte är tillåtet och detta är en solklar RDM.
 7. Bra att det inte är jag som sjunger då, vi har ju kommit fram till det här redan det är ju du! @Miss H
 8. Vadå jag det är ju hanna kan ju vem som helst höra @Miss H @Ludwig
 9. Jag har inte gjort reglerna så jag kan inte stå till svars varför dom är som dom är, men dom finns ju av en anledning SÅ FÖLJ DOM! I detta fallet enligt reglerna vare sig du tycker att det ska va så eller inte så har [T.U] Lee gjort fel. Jag säger inte att du ska inleda varje rp med THIS IS THE GANGNAME utan du måste inleda det så om du ska få rätten att skjuta nån annars är det rdm. Det finns ju ingen anledning för Lee att skjuta Bert jag menar han får ju inte skjuta er vilket ni hade vetat om ni hade läst reglerna så han är inget hot, sen kan du inte rpa jag är psykopat jag dödar alla det håller inte i längden! Och det finns ju en regel om rdm, jag uppmuntrar er verkligen att läsa igenom reglerna så ni vet vad ni får göra och vad ni inte får göra! Till sist så skriv inte på andra personers ban reqs! I detta fallet spelar det ingen roll om du är med i hans gäng eller inte för ban reqen är bara på [T.U] Lee. Jag har spelat runt 2000h på cvgaming och jag har haft roliga rp stunder men så dåliga detta är en av dom dåliga. Jag menar du sitter och säger till oss att lära oss rpa när ni säger Ner med vapnet sen skjuter ni kom igen...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.