Jump to content

LukasL

Member
 • Content Count

  26
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About LukasL

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/02/2000

Contact Methods

 • Teamspeak
  Lukas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sverige

Recent Profile Visitors

1498 profile views
 1. Name: SZEM Date: 2016 höst Reason: Hej, jag blev bannad för duping på eran server. Då de var väldigt länge sen så kommer jag inte ihåg mycket av de som hände. Jag har mognat och känner mig redo för att spela seriöst på eran server jag vill ha en chans till för att det var väldigt sen och jag har blivit mognare och alla gör fel och jag vill ha en chans att visa att jag inte kommer bryta mot någon regel. saknar tiderna på CVG server de va dem roligaste timmarna
 2. LukasL

  Abu Narzhari -BA

  Name: Abu Narzhari Date: 1 year ago Reason: Hej, mitt namn är Lukas (Abu Narzhari In-game). Jag blev bannad för duping för mer en ett år sedan. Servern (enligt min åsikt) var i dålig situation under tiden vilket ledde till att jag blev frustrerad när jag förlorade gear i "bs" situationer. Efter ett par incidenter blev jag så arg att jag dupade nytt gear och bara fortsätta därefter. Jag förstog att det jag gjorde var fel och förstörde spelet både för mig och för andra. Jag vill hemskt gärna spela på servern igen då det är den enda svenska servern som har en bra version av Altis Life.
 3. Frågan vi alla har ställt oss är nu besvarad av harakrigubben,
 4. De bättre alternativet vore om ni hade två val, Altis eller Tanoa. Som de står nu så vill majoriteten av spelarbasen återgå till Altis men är delade mellan wipe eller icke-wipe.
 5. Specs på nuvarande servern?
 6. Det är jag som har gjort Boykas och NilzzoNs montage! Inte så nöjd med Nilzzons dock.. jag håller på och flyttar så jag har packat mina större/bättre datorer vilket lämnade mig med en 4790k/970 icke IPS rig vilket ledde till färgarna och effekterna är off.
 7. varför har du en 1000w PSU? EXTREMT Overkill för din rig..
 8. kan tillägga att Los Serpent försökte döda mig med en Spike strip i Kavala med har dock inte video på det, jag anser att han bör inte bli unbannad då han försöker med liknade ofta!
 9. LukasL

  ban req [ARA]

  Refund är inget val då Johannes har valt och lägga upp en ban req, läs de nya reglerna.
 10. Det var "Nocoolname" han är dock permanent bannad för monney duping!
 11. Request Information Name: [K.F] Abu Narzhari Offender-Name: Jesus Date: 2016 - 01 - 02 ca 21:00 Reason: RDM, I heard a engage (I could barely hear it) and were about to put my hands up. In the middle of the animation I got shot by Jesus https://www.youtube.com/watch?v=ZNPqaHlShf4&feature=youtu.be (at the end of the video)
 12. När polisen "breachar" dörren så slår de sönder den vilket då leder till att du inte kan stänga den..
 13. Name: Lukas Offender-Name: NorreN Date: 2015-11-14 - <Around 1:00> Reason: Combat logging http://i.imgur.com/WyL4PkU.jpg
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.