Jump to content

Daniel

Member
 • Content Count

  132
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Daniel

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/01/1995

Contact Methods

 • Teamspeak
  [A.P.D] D.Wayne

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

Gaming

 • IGN
  [A.P.D] D.Wayne

Recent Profile Visitors

1727 profile views
 1. Requirements to join the Police Department are: Meet the minimum age of 18. Understand basic server rules. MUST have a working microphone! MUST have a good command of the English language. MUST have a decent understanding of how Roleplaying works. In-Game Name? : D.Wayne What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) Age? : 23 Do you speak both Swedish and English?: Yes Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: Quite a lot If yes, what servers?: CVG, Publiclir Do you have a working microphone?: Yes How long have you played on CvGaming?: ca 850h Have you been banned before?: Tror inte det Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: Såklart, det som är hela poängen Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Aldrig gillat civila gäng Can you follow orders from a younger person?: Ja och från äldre What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces 1) Humor 2) Medgörlighet 3) Smidighet 4) Uppskatta rollspel 5) Describe why you would like to play as a police officer?: Enda anledningen till att spela Arma Briefly describe the various tasks of a police officer?: Äta donuts, dricka kaffe, vänta på att nån rånar banken, försöka undvika att bli sprängd i kavala market Describe what YOU expect out of your fellow officers?: Bra RP What is your input on using lethal force?: Enligt rådande RoE Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Har ju varit uppskattad tidigare? What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Mycket viktigt Please provide name and a background story for your character applying to the police: (100 words minimum): D.Wayne, föredetta snut som hamnade i trubbel på Altis, fick familjen mördad och flydde till Tanoa under några år, nu tillbaka ännu en gång för att stötta de gamla kollegorna med den skenande kriminaliteten på Altis. Tell us a little about yourself! Daniel, 23år, jobbar på ett fartyg, spelar en del.
 2. I know, men den var billig så varför inte
 3. Har några som jag kastar mot en måltavla för att träna
 4. @Daniel Macáres Ajjemen är tänkt att beställas ganska ASAP för att få ordning på det!
 5. Minesweeper in 45fps @Goatis är värstingmodellen Epson Stylus SX218 som spottar ur sig papper i en hastighet av 3 A4/Min
 6. Då är det äntligen dags för mig att visa upp min setup, har jobbat på den rätt länge och byggt allting själv för alldeles för mycket pengar, nu senast som vissa såg så fixade jag en sleeving på alla kablar, sjukt pilligt, måste dessutom köpa kablemod hållare för att få kablarna att ligga snyggt. Men burken består av: MSI Z97 GAMING 7 Intel i5-4690k 16 GB 2133Mhz Coirsar Vengeance DDR3 MSI GTX 970 GAMING SSD 240+120+60 GB HDD 2 TB Fractal PSU 1000W 80+ Platinum Phanteks Enthoo Luxe Chassi med inbyggd RGB belysning+ en extra RGB slinga inuti chassit Nästa stora steg för burken blir antagligen ett till 970 eller bygga till vattenkylning på befintligt, eller både och om pengar finns. Resten av setupen är ASUS 24" 144hz Skärm BENQ 24" Skärm Steelseries Rival Steelseries Apex M800 Logitech G930 Och självklart en Tv och stereo för Film och fest Bordet är även det lite pimpat med kabelkorg på undersidan, en RGB-ledslinga runtom och ett uttag direkt på bordskivan för att slippa fula förlängning när man ska ladda mobilen, sen lite hål genom bordskivan med rostfria koppar runt. Nu tror jag inte jag har missat nåt och bjuder även på några bilder!
 7. Okej så regelförslaget ska gå ut lite såhär: *APD har rätt till att använda vapen för att skjuta ut däcken på ett fordon som inte stannar vid en vägspärr eller på polisers begäran, detta räknas inte som en engage som ger KoS utan om polisen får stopp på fordonet kommer polisen att försöka arrestera föraren. OM polisen på något vis tillfogar skador på personer med sina skott mot däcken är de skyldiga att med pengar ersätta för förlorad utrustning till följd av att föraren tex dör.
 8. @v.pUTIN Då är det bara att vi skriver ihop ett regelförslag så skickar vi upp det till admins att fundera över, och dessutom låta alla här på forumet som vill komma med åsikter om det
 9. @v.pUTIN Lite av min åsikt med, men samtidigt så händer det olyckor och misstag, vad händer till exempel när en polis skjuter ut ett däck så att personen tappar kontrollen och chrashar och avlider, är det också RDM? Kan vara rätt viktigt att tex sätta upp en regel som säger att polisen måste ersätta ifall att det sker ett dödsfall till följd av att de skjutit ut däck?
 10. Precis, det är lite det som är problemet med att vi skjuter däck, vissa klarar inte av att träffa rätt, eller så har man oflyt och en bil desyncar och blir träffad i huvudet, möjligheterna för misstag är stora ja, men frågan är hur ska polisen handskas med en bil som inte vill stanna? Inleder vi en biljakt så har det också alltför ofta slutat med desync och crasher och sura miner, inte jättelätt att stanna en bil som inte vill stanna
 11. Förstår att det finns frågetecken om detta, för ärligt talat så finns det inga skrivna regler om detta, däremot är det sagt och en accepterad metod inom APD att vägrar ett fordon att stanna för polismans kommando eller vid en kontroll så har vi rätt att skjuta ut däcken på bilen, detta är inte en skriven regel utan bara den praxis vi har arbetat efter, ännu ett exempel på en regel som behöver klargöras Vad gäller blåljus-engage så är det lite olika, tidigare har det varit likamed en engage att starta blåljus, numera har det blivit borttaget och gäller inte som engage, om du i ett fordon blir jagad av en polis med blåljus så är det en uppmaning till dig att stanna för kontroll, dock ska polisen ha en anledning att vilja kontrollera dig, ex. vi har obseverat dig åka i eller i närheten av ett olagligt område. Men slutsats, Nej du får inte skjuta mot en polis som jagar dig med blåljus, däremot får du fråga denna varför du blir stoppad och du får jättegärna följa polisens uppmaning att stanna och göra vad denna säger för ett trevligare rp, som endel kanske har märkt, även om du åker en Hemmt Box,(som i sig är misstänkt), fylld med kokain men inte befinner dig i närheten av något skumt och berättar för ex mig att du är påväg med en last koppar att processa så kommer du antagligen få ett lycka till och ha en bra dag, förutsagt att du inte har druckit nåt och körkortet är i ordning
 12. Först och främst kanske lite argument varför den ska tas bort? Är det för att den inte funkar eller blir det för jobbigt att anpassa sig efter en rörlig marknad? Jag vet att från servrar med fungerande rörliga marknader så ger det ett mer dynamiskt spel då alla måste anpassa sig efter priserna för att göra profit. Samtidigt får polisen möjlighet att följa marknaden och se mönster i vad som är populärt och körs mycket av, något som vi tidigare inte har haft någon möjlighet till utan ska försöka ha koll på varje fält runt om hela kartan. Så utveckla först vad som du tycker är dåligt med marknaden och varför den bör tas bort!
 13. Jag får huvudvärk!! Praxis: det sker en olycka där någon dör, pga d-sync, någon av de inblandade kontaktar andra parten, ber om att få ersättning för förlorat gear etc. Har aldrig varit några problem tidigare att göra så. Har full förståelse att folk upplever att admins aldrig har tid om de hela tiden måste handskas med sånt här larv!
 14. Du kommer att vara saknad! //General Wayne PS solen skiner som fan på Gotland så du kommer ha det bra!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.