Jump to content

CasperEbbesen

Member
 • Content count

  471
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About CasperEbbesen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/28/2001

Contact Methods

 • Teamspeak
  Caden

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Arma

Gaming

 • IGN
  Caden
 • Twitch Nick
  CadenCVG

Recent Profile Visitors

3717 profile views
 1. CasperEbbesen

  Jorma - Moderator

  ojojoj LADDDDDDDDDDDDDDDDD
 2. CasperEbbesen

  Hejdå

  hej då tjockis
 3. CasperEbbesen

  Nu har bägaren runnit över för mig med.

  Med detta kan vi säga hej då cvg?
 4. CasperEbbesen

  Glenn lämnar in

  NEJ NEJ HEJ DÅ
 5. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Nope ingen mer video, Jag gick till APD så jag har ingen aning om dom vill refounda eller om dom har gjort de, prata med Samir
 6. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Hur skulle han hinna göra de tänkte du? Ni skjuter snabbare än ****** gjorde en ban req för en anledning för ni sa nej till refound först. Ni sa vi fixar medic. Så skrev xymz jag droppar allt gear... Varför fixar ni inte bara refound först? Istället för att sitta och bråka om de. Sen varför skulle Samir logga dirr efter han blev revivad och skita i Suven som stod brevied han. Lös problemen direkt istället för att sitta här och ha massa krav på video och skit. Helt ärligt så tycker jag att de borde vara ban och refound tanke på att ni sitter och säger nej till refound först sen kommer ni nu och säger förlåt och slösar på min tid.
 7. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Tänker inte sitta tre på natten och fixa video på en mk1a. Får kolla imorgon om jag har video. Bares kan väll vissa video på att den inte kom ut ur bilen? Grejen är att jag har bevis på att vi hade mk1an sen är den borta. Tanke på att han bryter 3 regler i videon så lär de bli ganska lång ban om vi inte får tillbaka mk1an. Men det är upp till er. Admins kan låsa tråden tack
 8. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  1 så behöver man inte apex för mk1 men bra försök! 2 så tog apd mk1an som ni borde ha sett för ni stod ju där? Pratat med en av poliserna och han säger själv att dom tog den för den låg på marken, tanke på att apd får ta olagliga vapen från marken så gjorde dom inget fel. Så du får lösa problemet, refounda mk1an eller så löser vi de på de andra sättet.
 9. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Fast sibban sitter ju och säger att apd tog den då de är bara att lämna tillbaka en Mk1a. Ni kan ju inte sitta och anklaga folk för saker sen så säger du att du ska ha video. Skicka video på att apd tog den och att den inte bugga bort då? Vi låg ju döda så vi såg inget.
 10. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Som du ser i videon så buggar min bort, sen så säger ju sibban att medicin gav den till apd och att dom impounda den.
 11. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Det skulle ju aldrig hänt om ni inte skulle rdmat oss? ditt ansvar att fixa tillbaka våran mk1a. Lös problemet.
 12. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  A kommer bli de nu
 13. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Jag blev bannad för de
 14. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Vi sa till dom att sluta loota, då skrev han det var xymz som lootade. Sen så försvinner vapen när du blir dödad i bilar. Du ser mitt vapen despawna om du använder dina ögon..
 15. CasperEbbesen

  Ban Req [A]

  Name:[E.C] Almighty Messiah Offender-Name: [A] Bares [A] Xymz Date: 2017-03-26 Reason: Han Engegade oss gav oss ingen tid att ge upp. Min Type bugga bort. Samirs MK1A bugga bort och vi fick ingen refound.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.