Jump to content
CvGaming

MHL

Member
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Teamspeak
  M. Humle

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Gaming

 • IGN
  M. Humle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MHL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Det är ju inte särskilt svårt att få tag på katiba / mx. Bara att slänga iväg ett sms till någon efter 1 runda cocs / meth. Så har man en fullkittad mx / katiba med mags.
 2. Implementerar man det rätt påverkar det.
 3. Gjorde lite huvudräkning och 83% av alla som körde i rebellerna var en gammal DP eller admin / mod. Siffrorna talar lite för sig själva. Hoppas det blir roligare rebeller nästa gång som faktiskt vill rp:a. Tänker inte skriva mer nu.
 4. är ju äldre än dig grabben tänk om jag vill skriva lite då, det är väl det som forumet är till för.
 5. Så du menar att rebellerna var öppet för alla? Tror inte det. Alla som spelat på servern vet att det var mods och admins som var rebeller. Dom undantag som inte var det var p0lski som tog hela rebellkåren själv. Det var min uppfattning iallafall. Nämn någon som rebellerna inte kände tidigare som blev rebell (förutom p0lski)
 6. MHL

  Patch 6.3

  +1 Att ni tog bort rebellerna.
 7. Tycker du kommer med bra och relevanta förslag. MEN vissa av förslagen är lite smått dumma och gör så att servern blir mer KOS och mindre RP. Något jag hade velat är att ni flytta rebellerna till kos-ön samt några droger (marijuana? meth?), så att rebellerna faktist kontrollerar dom (och fyller sin funktion). *1. Skillsystemet skulle behöva en buff, för just nu känns den helt onödig och gör knappt någon skillnad. Idéer till det skulle kunna vara snabbare process för vissa droger, snabbare plock hastighet. Låsa upp vapen, ända fram till 7.62 i gunstore om man har tillräckligt hög lvl. *2. Public Rebel, bra förslag då man kan få in andra spelare än mods / admins som tar hand om allt (och ev folk som känner dom). *3. Drug Cartel, även detta är ett bra förslag och kan ersätta kos-ön om man flytta in rebellerna. *4. Arms dealer känns onödigt då det redan finns tillräckligt mycket vapen på marknaden (mk20, katiba o mx(m) ). Tycker det mesta var bra förutom Arms dealer
 8. Känns lite som att rebellerna bara kos:ar runt, tycker det vore bättre om dom fyllde en funktion. Mitt tips är som det brukar vara. Är att flytta in några droger på kos-ön och ändra så att rebellerna kontrollerar den. så att rebellerna fyller någon slags funktion.
 9. Själv har man tröttnat på att bli bugglootad var annan dag. Samt att inget nytt händer på servern. Då alla är inställda på kos. Känns som att det skulle behövas en ny fräsch patch som lägger till något annat än rebel hq. Tex bounty hunter skulle skapa mer rp situationer. Förstår att kodarna inte är robotar och har ett annat liv men det börjar bli tråkigt med bara kos
 10. gjorde den mest för skojs skull
 11. Har kontaktat admin tidigare. Men detta torskade jag igår: *MK-18 o mags *Lvl 3 väst *MXM 6.5 samt o några 6.5mm mags. * 1 lvl 2 police väst Fattar inte varför dom inte tog allt. Hade kvar det mesta förutom dom.
 12. Härligt nu blev man bugglootad igen torskade gear värt runt 2 mille. Förstår att det inte bara är att skriva ett script på 1 sekund men det är något som verkligen behövs patchas... om ni behöver hjälp så kan jag erbjuda mig som testkanin. Har lite erfarenhet av C# om ni skulle behöva hjälp med kod. // Humle
 13. MHL

  2v2 HUNTER EVENT

  Hasses Bois M. Humle Amir chernovsky
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.