Jump to content
CvGaming

Vezza_

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vezza_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Då Hejsans konto på hemsidan är bannat bad han mig att lägga appealen på mitt konto. Appeal Information Name: Hejsan Date: 2016-03-22 Reason: Nu har jag nästan vart bannad i ett halvår men längtar fortfarande tillbaka till servern. Anledningen till min ban är att jag combatloggade. Jag combatloggade eftersom att jag blev arg på en sak. Jag har ingen aning vad som flög i mig men det blev som det blev och det ångrar jag extremt mycket. Jag vet att jag hade fått en varning före combatloggen så förstår varför jag fick en permanent ban. Har spelat på denna server och gillat denna community och jag har fått chanser utav er då jag inte fullt följt reglerna, jag vet att det var dumt att combatlogga och jag är ledsen för det. Varför jag skriver detta är för att jag saknar servern och communityn och jag vill visa att jag är en bra person en sista gång. Jag ber om ursäkt för mina handlingar och vad dom har gjort för er spelare här på CvG och ni admins tid. Jag saknar stunderna som jag haft på servern och skulle vilja ta mig tillbaka och få uppleva allt nytt som kommit och vara en del utav communityt igen!
  2. Appeal Information Name: Vezza Date: 2016-02-20~ Reason: Majoriteten av vårt gäng Unknown blev bannade för våra "hej då posts". Varför vi gjorde dom var inte för ett seriöst syfte, vi trodde då inte att det var så farligt, men det var först efteråt som vi eller i alla fall jag insåg vad vi gjort och hur fel det var av oss alla. När vi väl gjorde våra posts ledde det inte direkt till perm-ban, utan det var i efterhand. Vi fick först och främst en wipe på allt vårt gear vi ägde och där var där det började att spåra ut, speciellt för min del. Den känslan av att bara bli av med allt man hade på servern, hur mycket tid det tog att skaffa och vilken makt man hade med det, gjorde oss alla förbannade. Det blev liksom kastat i diket för ingenting. Vi kände alltså att vi inte var värda en wipe för detta. Vi kände att vadå, en hej då post är väl inte så farligt? Det är la bara att radera den och gå vidare? Känslorna kom ut och man sa lite allt möjligt pga den rage man hade. Jag sa att "ifall vi är wipeade kommer jag ddosa cvg i 20år", något som jag absolut aldrig skulle göra. Det är bara p12igt, det hjälper inte vår situation speciellt mycket och förstör bara för alla andra. Allt detta vi sa gjordes i ett civ-rum bland våra gängmedlemmar, samt andra spelare som man inte märkte av för tillfället som lyssnade på oss. Det var alltså inte tänkt att komma fram till någon utav er admins. Jag ville alltså inte hota er på något sätt. Efter allt vi sagt kom fram till admins så fick vi åka på perm-ban vilket jag och även många andra började starkt ångra vad man gjort efter ett tag. Just då kändes det som att ni admins spottade oss i ansiktet då vi inte förstod allt arbete ni gör och har gjort för hela vårt gäng i nästan varje dag under en lång period. Men med tiden började jag inse hur vi spottade på er och att hålla på med idioter som gör hej då posts är inte så särskilt kul när man lägger tid på att få en riktigt bra server som ni har. Tiden på CvG för mig var en av de bästa speltiderna jag har haft och det är något jag har saknat nu i flera månader. Att få möjlighet att göra en andra chans på servern skulle jag vara extremt tacksam och glad för och ni skulle få se en exemplarspelare! Med denna appeal vill jag också be om ursäkt ifall jag skrämt upp någon eller några av er spelare, eller admins med mina uttalanden. Så arg som jag blev då brukar jag inte bli, och hur jag hanterade situationen var extremt omoget och dumt. Denna ban har gett mig en rejäl läxa om hur man hanterar sånt här bättre. Men får jag möjlighet att komma tillbaka ska jag inte behöva använda mig utav läxan ;D //[?] Vezza
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.