Jump to content

C.Orkel

Member
 • Content Count

  73
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by C.Orkel

 1. C.Orkel

  Mods?

  ArmaSync är ganska bra om du har snabb nedladdningsserver Inte för att jag vill ha mods på servern, men om ni fast beslutat för det så är det ett bra alternativ.
 2. C.Orkel

  Event - Spela

  wow +1 event promoter
 3. C.Orkel

  Mods?

  Förstår att vi skulle hålla god ton, För tillfället har CvG inga spelare, jag tror inte att det skulle hjälpa att lägga till mods som man måste ladda ned PlayerSide för att kunna köra på servern?
 4. Let's be real, servern håller på att packa ihop. Folk har tappat intresset för den klassiska CvGaming spelstilen. Jag har kommit på några idéer som inte riktigt är det som de OG Cv Spelarna är vana vid men kanske kan vara roligt att testa på. Jag har tagit inspiration av flera relevanta servers, och tagit del av det bästa som de har att erbjuda. - Public Rebel, Nu när rebellerna är bort så kan detta vara något att testa på, då det drar till sig många civs till servern. - Drug Cartel, redan gått igenom, man får alltså pengar till gang funds om sitt gäng har kontrollen över drug cartel. - Skillsystemet, man ska kunna levla upp i det nuvarande systemet så man kan köpa 7,62 som civ. Dock så skulle det räcka med MK14 inget mer. - Rebel Veichle Shop, som civ med rebel training - Arms dealer, om någon kan skripta det så om du har arms dealer så är vapen billigare att köpa på regel om ditt gäng kontrollerar Arms. - Lägg tillbaka hunting grunds och buffa det lite. - Jag kommer komma upp med flera idéer lite senare, sitter i skolan så slängde ihop något ganska fort bara. Ta in Olsson som dev också! //Lukas/Orkel
 5. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Enstaka dag, inte tillfälle att dra alla över samma kam.
 6. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Nu ska vi inte hysa agg mot devs och staff.
 7. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Det hade varit mera vev och rp
 8. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Inget TFR skulle tappa alla spelare på nolltid. Samt så skulle crafting inte påverka någonting.
 9. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Grabben, gör en egen tråd om du ska skriva bibel. Om du har spelat asylum/olympus så är det som jag föreslår samt mera RP än på CvG. Det finns inga rebeller på servern btw. Annars bra att du också delar med dig men nu när det inte finns rebeller så kan publicrebel något att testa på annars är arms dealer icke relevant.
 10. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Jo, det är det jag menar. Om det hade funnits en perk som man behöver lära sig för att sedan kunna köpa rebel training för ungefär en miljon så skulle det faktiskt finnas en vits med att försöka att levla upp och farma på servern. Men jag ska inte styra någon pajkastning just nu, detta var bara idéer som jag vill att devs och spelare på servern ska ta del av och ge sin åsikt.
 11. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Jo, jag förstår det. Ingen på CV är liksom van med den gamla vanliga "cvspelstilen". Tänkte att det var dax att testa något nytt efter alla dessa år. Men du kan jue dock köpa MK18 på bandit, just nu.
 12. C.Orkel

  - Idéer för att rädda servern -

  Inte bara dem som har det så, ”jag har tagit inspiration av flera relevanta servers” *faceplam
 13. C.Orkel

  Patch 6.3

  För dem endast fanns till för att fighta mot antar jag.
 14. C.Orkel

  Taru

  Håller med
 15. C.Orkel

  random saker

  Endast dem högst rankade poliserna springer runt med Carrier Lite och 7.62, men om en polis är i warzone och dödar någon med MK1 så är det klart att du släpper din MK20 för en MK1. Har du dock inte tillgång till en MK1 som polis i din egen shop så måste du "ta bort" den efter avgjord fight vid passande tillfälle. Jag har kunskap inom detta område då jag själv gjort samma sak innan jag blev fraktionsbannad. Men har du dock tillgång till CL och MK1 i din shop är det på ditt ansvar att inte ta det till gas station mm. Men annars big ups att du också gör liknande trådar så att det inte bara är jag som gör det :)) //Lukas/Orkel
 16. C.Orkel

  M. Carter - Moderator

  När kommer TRG-21 till gh lään?
 17. C.Orkel

  Ooo

  -1 Köp Apex
 18. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Jag tycker att det med detsamma måste komma in flera olika klädesplagg till civs. Jag anser att Pilot Coveralls är snygga och skulle funka bra att finnas på Bandit för en slant, eller i gang hideout för ungefär 150k. Jag för gärna en argumenterande diskussion med diverse Spelare/Staff i Chatten! Mvh Lukas/Orkel
 19. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Då är det förmodligen så att bohemia har nerfat kläderna ganska mycket, då tror jag att dem hade passat ganska bra på servern.
 20. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Jag vet inte om Bohemia ändrat hur op dem är för tillfället.
 21. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Kollar upp det nu för tillfället
 22. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Kontaktar dig i ts inom en snar framtid. //Lukas
 23. C.Orkel

  - Pilot Coveralls -

  Tack för tiden du lade ner på att leta efter skriptet
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.