Jump to content
CvGaming

Ban request [A.P.D V.Brinken, A.P.D Bobbi.R]


Gringo
 Share

Recommended Posts

Name: Barely-legal.Gringo

Offender-Name: [A.P.D V.Brinken, A.P.D Bobbi.R]

Date: 2015-02-23 - <01:50~>

Reason: jag hade blivit tagen utav A.P.D G Kasper för att jag hade en PDW utan licence, försökte rpa men utan något resultat. han var fast bestämd på att det han sa var rätt och ingen kunde ändra på det, försökte med 3 olika rp situationer men inget gav resultat, därför tröttnade man snabbt på situationen och vände mitt RP mot ett mera hotfullt och argt beteende. jag slänger ur mig dumma ord och får en ban, den tar jag det var inga vackra ord och jag står för det.

men om man ska komma till saken så ska regler alltid följas och dom två nämnda i denna request bröt mot reglerna när dom avrättat mig efter denna situationen som står ovan, dom bryter mot en regel som står skriven i polisernas hand/regelbok som lyder:

 Avrättningar.

 

Man får enbart avrätta civila om dem vägrar att droppa sina saker efter flertal varningar.

 

Man får inte avrätta civila när/om dem börjar använda skällsord! Kontakta admins istället!

http://gyazo.com/b839a0fdfec293354654bef1921650e1

https://www.youtube.com/watch?v=kPntfmQ9UcU&feature=youtu.be

 

REGLER ÄR TILL FÖR ATT FÖLJAS?

 

Sen eftersom jag själv spelat polis så vet jag att poliser sällan får en ban eftersom dom är skyddade utav sina, chefer och får en tillsägelse, vilket är fel eftersom har man gjort fel så ska man få samma straff som vilken annan spelare på denna servern, men eftersom man nu är "skyddade" utav sina chefer så förstår jag att folk tröttnar på att spela civil eftersom att dom inte får samma bestraffning som andra på denna server, detta gäller även NLA då jag hela tiden hör "Nej det är ingen idé att lägga upp en ban request, det är bara hitem som får banna dom".

Men om man ska återvända till detta angående RP situationerna som uppstog så förstår jag att folk tröttnar jag har spelat civ EN dag och förstår mig redan in i hur dom som faktiskt spelar civil hela dagarna, Poliserna (ungefär 5-6 st) jag mötte under situationen ville inte följa någon sorts RP, dom ville få ut sina ord och sedan slänga mig i jail.

Jag skulle gärna komma med konstruktiv feedback men börjar verkligen tveka på om det är någon mening med att slänga ur mig något, jag har spelar här sen tidigt oktober och börjar tro att det aldrig kommer kunna bli bättre.

Nudå när jag kommit till slutet och använt denna tråd mera för att skriva av mig än att hålla mig till själva ban requsten så vill jag tacka för att ni läste det och kanske fattar och tar in något av detta, tackar för mig!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag uppfattar detta som att du menar att poliser är dåliga på att RPa, och om jag inte uppfattat det fel tycker jag den exakta motsatsen! (Jag vet att man inte ska kommentera ban requests ifall man inte är inblandad, men eftersom detta är en väldigt "annorlunda" ban request, så hoppas jag det är okej iallafall)

De flesta av gångerna jag har blivit tagen av polisen, har jag haft en rättså rolig stund för de är oftast väldigt roliga att RPa med! Tycker att de som RPa mest och bäst är polisen. Tex var jag en gång med om att polisen tog min vän som hade några mord och överkörningar på sig, och efter en lång stund med roligt RP och olika förklaringar fick han gå helt fri. Har också varit med om många andra roliga stunder då man har haft roligt RP med polisen.

Men jag har också stött på många tråkiga poliser som inte alls RPar och skiter helt i vad man säger, och du kanske har haft oturen att bara stöta på sådana poliser?

Link to comment
Share on other sites

Jag har heller inget med situationen att göra men jag har vissa personliga kommentarer att göra.

 

  • Poliser ska absolut följa regler, jag tycker dessutom att högre krav skall ställas på poliser. Därför blir jag personligen mer irriterad och besviken när poliser bryter mot regler och / eller beter sig illa.
  • Bra rollspel är INTE att polisen går på vilka rötna ursäkter som helst. Jag kommer aldrig släppa massmördare och massrånare om det inte finns någon VÄLDIGT bra förklaring som är trovärdig. De flesta bortförklaringar / försvar jag får höra är rena rövarhistorier som inte går ihop. I min mening är det dåligt RP om jag ska tvinga min karaktär att spela dum, särskilt då han är en föredetta FBI-agent.

 

Edit: Jag vill tillägga att jag INTE kommenterade den här händelsen då jag inte sett videos och så vidare.

Link to comment
Share on other sites

vet inte riktigt vad din banrequest går ut på, vi har en oskriven regel som gör det ok att avrätta folk som trollar och är rasistiska RP or no RP involved, om ingen admin finns tillgänglig som så var i detta fall när brinken väljer att avrätta dig.

 

Varför du har valt att inkludera mitt namn är för att jag escorterade dig till piren i guess, vet inte riktigt hur det är banbart men w/e

 

Brinken ska definitivt inte ha någon ban för att han avrättar dig då du uppförde dig väldigt opassande och på ett sätt som jag inte tror någon admin eller spelare på denna communityn accepterar.

 

Anledningen till avrättningen är ju att du inte kan spawna in där på 15min på grund utav new life rule

Link to comment
Share on other sites

Brinken har brytit en regel i APD's handbok, och jag kommer prata med Rasmus som får ta detta internt. 

Då detta inte är en  server regel, utan just en av deras interna regler så kan jag inte bestraffa någon utan bara

prata med deras Police Chief! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.