Jump to content

A. Mahone

Member
 • Content Count

  334
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About A. Mahone

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  A. Mahone

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Altis
 • Interests
  Manhunting, eating Benzos and hiding bodies in my backyard.

Gaming

 • IGN
  A. Mahone

Recent Profile Visitors

1626 profile views
 1. Jag har hur mycket inspelat material som helst. Trams, flams, hektiska situationer från polisarbete, mosande av NLA, klantiga misstag och dödsfall, kadetträning osv. Sen om det är intressant för någon att se är en annan fråga. 64 GB i youtubekvalitet.
 2. Ja, hitem som en sista utväg fungerar det. Det jag menar är: Tråkigt att det inte går att köra taxi eller buss, för det hade väl varit det bästa?
 3. Vad var det vi såg? Hunting Grounds och ett script som låter dig transportera automatiskt mellan olika platser? Som rutinerad busschafför (om än misslyckad pga våldsnivån) tycker jag att bussscriptet är en dålig idé just för att det inte krävs någon interaktion mellan spelare. Det blir inga rollspelssituationer av att sova på en buss så att säga. Dessutom ingen risk/chans att det händer något på vägen eftersom resenären kort och gott teleporteras fram och tillbaka. Men visst, är det inga som kör taxi eller buss så är det kanske en sista utväg.
 4. Ja, men du har ju problem att köra rakt på en raksträcka!
 5. Jag ska vara med som deltagare! Tänker kamma hem allt.
 6. Yes, vi gamla rävar har rotat runt på nätet direkt när uppgifterna kom om Greklan, typ 3-4 år sedan? En annan fun fact är att utvecklarna blev gripna när de fotade på öarna. Finns en del filmer på youtube där ni kan se vissa städer och så, men jag varnar er, det är levande och sprakande, inte alls lika ödsligt som i Arma. Och då snackar jag inte om allt folk.
 7. Här är det sista jag gjorde som polis på cvgaming: DEL 1 DEL 2 Alltså mycket viktigt polisarbete. Men det var alltså endast 21 civila online och precis efter restart, så döm mig icke för mitt hattande. höhö. Som vanligt tar det lite tid för youtube att processa och dona så att man kan titta i full upplösning.
 8. Det är rätt skapligt om man underdriver lite.
 9. Stackars Inga-Lill, mitt perspektiv med mer hörbart ljud. Ok, det är sent och mest larv, men kanske lite kul.
 10. Det sket sig pga att Twitch hade bytt Streamkey. Men jag har den korta streamen inspelad som jag kan lägga upp här, visst, vet inte, hmm, men iaf en kvart med mitt jagande av både hatt och skattesmitare.
 11. Kul, men jag skulle vilja ha längre varsel. Sen hade jag ju vunnit det mesta antar jag. Folk visste ju inte ens att Altis ligger i Grekland, och att namnet är ändrat från det riktiga, Limnos eller vad sjutton ön heter. *Självgod*
 12. Ja, hehe. Jag tror jag kan ha en version där man hör vad som sägs. I alla fall, bakgrunden är kortfattat såhär: D. Nicos fru Inga-Lillll tog kontakt med sjukvården pga vissa smärtor (det är oklart hur detta gick till). Hon fick diagnosen påssjuka av mig och behövde läggas in. Dock var alla sjukhusplatser upptagna så behandlingen flyttades hem till min lyxiga kåk där Nicos fru legat lite för länge.
 13. Jag ber om ursäkt, det sket sig. Endast 22 personer inne och så pajade streamen vilket tog bort 15 minuter av speltid. Så jag provar ngn annan gång.
 14. Kör lite late night-streaming som POLIS! Typ om en kvart med tanke på delay.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.