Jump to content
CvGaming

Marshall Tackar för sig.


L.Marshall
 Share

Recommended Posts

Men say what? När polisen raidat pyrgos så är alltid dom civila fler än poliserna är på platsen, Jag har varit med o gått in i pyrgos när det varit 9 hra inne kontra 3 varit inne, antalet HRA har aldrig haft någon betydelse när polisen raidat pyrgos, uppgiften var att få bort vapen ifrån servern med tanke på att folk dupeat mängder med vapen, Sen om det är fullgearade Cv-d eller SC spelar inte så stor roll, syftet är att få bort vapen, västar, poliskläder etc. Så om HRA är där eller inte spelar ingen roll det är endå inte dom som var "target" ni har fått det där om bakfoten... Förövrigt så tyckte majoriteten av civila att det var skit roligt att polisen gick in i pyrgos, självklart finns det som i allt en mindre grupp(i detta fall ditt gäng Takó) som inte uppskattar det, men när det är 100pop och 5 personer säger nej och 80 säger Jaaa kom in till pyrgos, hur tror du prioriteringen ligger då? Har förmodligen förekommit att polisen åkt in i pyrgos för att panga för det var lika kul för polisen som för civila att åka in i pyrgos :)

 

Free loot though

Link to comment
Share on other sites

men herregud.. det var exakt det som var grejjen, VARFÖR skulle vi behöva vänta 15 min om vi har 2 liv på fed? 

För att ni inte blev ressade, utan respawnade... Revive är ju aldrig New life så jag förstår inte hur ni inte kan fatta att ni inte kan komma tillbaka efter en RESPAWN.

Link to comment
Share on other sites

Var ingen som hittade på någon ny regel... är ju det vi försöker förklara, Vi tolkade det som OK, vi har 2 liv på fed, om det är 1 helt nytt liv ska vi då vänta 15min innan vi får komma dit igen? För då är ju fed över.. vad är då syftet med 2 liv på fed... Jag har inga problem med att ge er en vinst på fed och pengarna, vi försökte följa reglerna och utnyttja vårat andra liv med tanke på att vi var kraftigt under bemannade.. Det är inte så att vi inte hade andra saker att göra, det var nästan 95 personer inne på srvn när ni tog Fed, samt 3 mackrån så fick jag välja så hade jag ju låtit er tagit guldet utan något mostånd och bara sälja det, dock snackade jag ju med folk i NLF som ville att vi verkligen skulle komma och kriga....... känns mest som ett kommunikationsproblem och återigen: Ingen utav oss gjorde det ju för att göra er förbannade... det var helt enkelt så vi trodde det var.

 

Numera är det ju glasklart då jag uppdaterat regeln så nu vet alla exakt vad som gäller, det som dock saknas är en regel som förtydligar hur den ska användas, tex. om fed påbörjas och man är 8 personer online så har dom 8 personerna 2 liv? Vad händer om det loggar in folk? Etc. sånt som idag handen på hjärtat är extremt otydligt och egentligen ingenting som jag funderat på eller någon annan admin, så ska försöka att klura ut en bra regel gällande detta så det blir jätte tydligt för folk vad som gäller.

Om det loggar in folk så ni är fler än då ni har 2 liv så har ingen 2 liv såklart...

Link to comment
Share on other sites

För att ni inte blev ressade, utan respawnade... Revive är ju aldrig New life så jag förstår inte hur ni inte kan fatta att ni inte kan komma tillbaka efter en RESPAWN.

Problemet är att du jämför detta med en vanlig fight, i en vanlig fight så är du ju välkommen att komma tillbaka hur många gånger du vill efter din New Life Timer gått ur, på fed har du 2 liv, en rätt markant skillnad då vi pratar om 2 separata liv annars hade det stått att du får komma tillbaka efter din New Life Rule, hur man sedan kan tro att det andra livet ska ha en new life timer fattar jag inte, vad är då syftet med att ha 2 liv? Jag förstår hur du har läst regeln men jag anser att du har fel, skulle den vart så som du och vissa andra tolkat den så fyller den 0 funktion,.

Ett alternativ till att undvika problem även fast jag skrivit om regeln nu är att man höjjer counten på Fed robbery till minst 16 poliser (då är dom alltid minimum det som 2 civgäng kan vara ihop) och inga speciella regler behövs.

Om det loggar in folk så ni är fler än då ni har 2 liv så har ingen 2 liv såklart...

I agree, men som du säkert läser så finns det ingenting som klargör vad som är vad, utan det är en tolkningsfråga och det är något vi behöver sätta oss ner och skriva ihop tillsammans för att även där klargöra vad som gäller, eftersom man skulle kunna bända den åt olika håll. Enklaste alternativet är ju bara att vi höjjer Federal counten.

Link to comment
Share on other sites

Alternativt ta bort den regeln o låt folk ha turen att faktist lyckas ta fed hyffsat enkelt ibland. :D

Yupp, men då måste vi sänka goldbars spawningen / priset, då den spawnar på tok för mycket guld för att det ska vara "enkelt" if you know what i mean

Link to comment
Share on other sites

För mig handlar det inte ens om NLR. Det handlar om regeln som säger att ni bara har 2 liv om ni åker FÄRRE än 8. Ni var 8 som åkte, och senare loggade en till in, tror det var norren, så ni blev 9. Det är det jag är irriterad på, eftersom vi dödat alla 8 och att fed var klart, vi skulle lasta guld och dra iväg med vinsten. Då dyker alla upp igen helt utan rätt att göra det enlig regeln som stod.

Link to comment
Share on other sites

Ser felet men vet inte riktigt hur jag ska tolka det, kan ju börja med, att gadda ihop sig 1 fraction + 1 av de största gängen på servern + ifrits och c4 mot 7 poliser klockan 21:00 en söndags-kväll inte var de roligaste från polisernas synvinkel (hoppas ni förstår det från vårat perspektiv)

Sen regeln, som jag har förstått det så har inget fel begåtts angående det, är det 8 ELLER MINDRE poliser inne så har dem rätt till 2 liv på FED och jag tycker att de som tar fed har i skyldighet att vara uppmärksamma om detta, sen hur poliserna väljer att spendera dessa fördelar väljer dem ju själva. Om dom nu vill komma tillbaka i omgångar eller vänta tills alla har dött och planera en till attack vilket jag antar hände i detta fall så är det ju bara en fråga om taktik. 

Sen tycker jag ju att om någon gör fel så ska man inte göra "fel tillbaka" angående sökningen av lastbilarna i fight. Antar att detta var en "heat of the moment" agering efter att ni brutit NLR. 

NU är det ju just detta jag menar. Den regeln skrevs ju om EFTERÅT. Innan stod det att om det är FÄRRE än 8 poliser inne så får dem 2 liv. Annars gäller 1-life rule.

Link to comment
Share on other sites

Så som vi tolkade regeln jag och övriga poliser online så kan vi ju inte ha 2 liv på fed om vi ska räkna in en new life rule timer på 15minuter.. Jag tror denna egentligen är rätt logisk för alla inklusive er, det jag tror som irriterade er var att ni kanske inte räknade med detta då det inte stod något klart vad som gällde i regel boken (dock berättade jag för folk att vi skulle komma tillbaka utan den så det borde inte varit någon chock) Jag la även fram ett förslag att vi i APD kunde skita i att åka överhuvudtaget men det var inte folk i NLF nöjda med utan dom ville ha krig så vi dök upp även fast vi var kraftigt underbemannade....

Jag menar om ni har sett Voden från dimitris stream så står vi som frågetecken i basen tills jag tar ett beslut att det måste vara så regeln är menad hur fan är det annars tänkt att vi ska kunna försvara, ingen utav oss åkte ju tillbaka för att "sabotera" utan det är för det var så vi tolkade regeln.

Om det inte framgått i min text innan så ber jag iaf om ursäkt om någon tror vi kom tillbaka för att sabotera, vi kom tillbaka för vi helt enkelt trodde vi fick göra det.. att det vi gjorde var rätt agerat och fair play..

Det vi menade med att dom gjort så mycket fel är att dom_ inte 2 nlf, var även några cvd inblandade bröt NLR, för vi ansåg ju inte att vi bröt den(utan det var ju så vi tolkade regeln) därför tog jag ett beslut att döda "eventet" genom att söka hemtarna in full action, Då folk var tillbaka på platsen som inte egentligen skulle kunna vara där..

Som jag sagt innan dock så är det upp till Goatis & Afriel att refunda guldet, men jag är ju rätt säker på att dom flesta tar Federal för man vill ha krig/gear, tycker det är synd att ni tror vi gör detta med flit för att sabotera för jag tror ingen i APD egentligen bryr sig om ni kommer iväg med guldet eller inte.. Anledningen till varför vi ens loggade in var för att NLF bad mig i teamspeak att fixa in poliser så dom kunde få köra federal sen blev det en liten kinderägg överaskning att dom tog fed tillsammans med ett civ gäng men jag menar vi loggade in för eran skull..

Dock är jag lite nyfiken på vilka dessa "flertalet regelbrott" som jag då som admin begått enligt Marshall, du får gärna specificera lite även om jag tolkar reglerna så som du gjort så ser jag 2 regelbrott som är gjorda enligt dig, samtliga APD bröt NLR, och vi sökte hemtarna i fight right? Eller var det något mer eftersom du skrev "flertalet" så utgår jag från att det är minst 4-5 stycken regler till vi brutit, tror dock du fått en rätt rimlig förklaring till dom 2 första, även om du inte gillar svaret så är det förklaringen jag vill dock väldigt gärna höra om dom andra regelbrotten vi begått enligt dig då.. Tycker det vore trist som fan om du slutade efter 1 federal reserve som gått åt helvete... jag tror folk dock skulle behöva inse att under tiden jag var i NLA så torskade vi förmodligen cirka 30-40 stycken fulla hemmtar med guld som vi ALDRIG fick ersättning för när poliserna desyncade/prejjade/agerade fel etc..jag menar det är ett Event i sig Federal så att sluta på grund utav att man är oense om en regel på det Eventet är bara jätte trist, så jag hoppas att du överväger att stanna kvar endå och reglerna är ju uppdaterade nu för att undvika missförstånd i framtiden.

Mvh Bobbi

Läser du ens svaren du fått Marshall?

Vi är flera personer som förklarat för dig nu att vi antog att regeln var identiskt(dvs noll risk för feltolkning) med den gamla dvs 8 poliser eller färre så har man 2 liv på fed(detta hör du ju i dimitris vod om du nu ens kollat på den) nu är den ju uppdaterad till hur den bör ha varit formulerad från första början.

Vart vill du komma med detta? Spill it out istället för att prata i gråzoner, du påstod ju att jag brutit massvis med regler och jag väntar ju fortfarande svar på detta så det kan du väl inkludera det i ditt svar så vi kan komma till ett avslut/ en lösning eller vad det nu är du vill uppnå.

Det enda jag tog beslut om var att vi skulle återvända till fed utan NLR timer då det makes 0 sense att man har en new life rule timer på ett nytt liv vid fed, hur ska vi ens hinna göra någonting då? samt att vi skulle söka hemmt boxarna i strid då flertalet av er bröt NLR, så vi kunde avsluta eventet och gå vidare.

*gjorde en liten korrigering i texten*

Edited by Jonasp
Link to comment
Share on other sites

Läser du ens svaren du fått Marshall?

Vi är flera personer som förklarat för dig nu att vi antog att regeln var identiskt(dvs noll risk för feltolkning) med den gamla dvs 8 poliser eller färre så har man 2 liv på fed(detta hör du ju i dimitris vod om du nu ens kollat på den) nu är den ju uppdaterad till hur den bör ha varit formulerad från första början.

Vart vill du komma med detta? Spill it out istället för att prata i gråzoner, du påstod ju att jag brutit massvis med regler och jag väntar ju fortfarande svar på detta så det kan du väl inkludera det i ditt svar så vi kan komma till ett avslut/ en lösning eller vad det nu är du vill uppnå.

Förstår inte hur man kan tolka detta som att det gäller när man är 8. Finns inte på världskartan för mig, så det är regel 1. : 1 life rule at FED ( if the APD are less then 8 APD online, they are allowed to use 2 lifes ).

Sen att söka 3 hemtts i combat är regel nr 2.

Där har du vart jag vill komma, förstår inte hur du inte uppfattat att det är dessa regler efter min mainpost, men här har du ett förtydligande.

Sen ja, jag hör att ni tolkar den så och vill utnyttja den till max i dimitris stream (säger åt folk att inte logga in) för ni redan är 8. Och absolut, klart man kan göra misstag och tolka saker på olika sätt, men enligt den regeln som stod INNAN så är 8 tillräckligt för 1 liv.

Och det jag tycker är dåligt av dig som ADMIN är att du uppmanar folk att bryta mot en regel, "combat-search" regeln. Du som admin SKA inte uppmana folk att bryta mot regler oavsett hur omständigheterna ser ut. Det hade varit en helt annan sak om det var en polischef eller en högrankad som gav ordern. Men som admin tycker iaf jag, att man ALLTID ska hålla på regler, dom finns ju där av en anledning och det blir väldigt svårt att skapa tillit till admins om sånt händer. Det måste du också förstå. Sen detta argument när man diskuterar dessa regler som står och alltid får till svar " men det har ALLTID varit så " det håller inte för mig, det är inte ett hållbart argument. Regler finns på sidan för att nya och gamla spelare ska kunna titta där och förlita sig på det som står. Och då måste det följas också. Sen förstår även jag att man inte kan skriva specifika regler om alla händelser som rent teoretiskt kan ske heller, men basic-regler om tex fed etc som står bör man ju kunna förlita sig på, som i detta fallet det jag "quotat" från printen innan vi tog fed igår. 

APD < 8 så får dem 2 lifes. direkt översättning: om APD är mindre än 8 tillåts 2 liv. 
För att APD  ≤  ska gälla ska det stå: om APD är mindre ELLER lika med 8. 

Tror detta förekommer redan i matematik 1 kursen på gymnasiet.

 

Så regeln som jag skrev tidigare i detta inlägget innefattar inte när APD är 8 inne. Det står i klartext.

Link to comment
Share on other sites

Förstår inte hur man kan tolka detta som att det gäller när man är 8. Finns inte på världskartan för mig, så det är regel 1. : 1 life rule at FED ( if the APD are less then 8 APD online, they are allowed to use 2 lifes ).

Sen att söka 3 hemtts i combat är regel nr 2.

Där har du vart jag vill komma, förstår inte hur du inte uppfattat att det är dessa regler efter min mainpost, men här har du ett förtydligande.

Sen ja, jag hör att ni tolkar den så och vill utnyttja den till max i dimitris stream (säger åt folk att inte logga in) för ni redan är 8. Och absolut, klart man kan göra misstag och tolka saker på olika sätt, men enligt den regeln som stod INNAN så är 8 tillräckligt för 1 liv.

Och det jag tycker är dåligt av dig som ADMIN är att du uppmanar folk att bryta mot en regel, "combat-search" regeln. Du som admin SKA inte uppmana folk att bryta mot regler oavsett hur omständigheterna ser ut. Det hade varit en helt annan sak om det var en polischef eller en högrankad som gav ordern. Men som admin tycker iaf jag, att man ALLTID ska hålla på regler, dom finns ju där av en anledning och det blir väldigt svårt att skapa tillit till admins om sånt händer. Det måste du också förstå. Sen detta argument när man diskuterar dessa regler som står och alltid får till svar " men det har ALLTID varit så " det håller inte för mig, det är inte ett hållbart argument. Regler finns på sidan för att nya och gamla spelare ska kunna titta där och förlita sig på det som står. Och då måste det följas också. Sen förstår även jag att man inte kan skriva specifika regler om alla händelser som rent teoretiskt kan ske heller, men basic-regler om tex fed etc som står bör man ju kunna förlita sig på, som i detta fallet det jag "quotat" från printen innan vi tog fed igår. 

APD < 8 så får dem 2 lifes. direkt översättning: om APD är mindre än 8 tillåts 2 liv. 
För att APD  ≤  ska gälla ska det stå: om APD är mindre ELLER lika med 8. 

Tror detta förekommer redan i matematik 1 kursen på gymnasiet.

 

Så regeln som jag skrev tidigare i detta inlägget innefattar inte när APD är 8 inne. Det står i klartext.

Eftersom ingen utav oss satt och läste regeln under pågående fed, som jag återigen förklarat så har vi utgått från hur regeln alltid har sett ut.

2. att söka 3 hemtar i combat var ett admin beslut eftersom ni valde att bryta NLR, så valde jag att stoppa eventet och sen kan du tycka det är dåligt agerande om du så vill men varför ska jag låta någonting fortsätta när ni redan gjort ett rejält övertramp som struntat i eran NLR samt att ni har 1 liv på fed, återigen: Om goatis eller afriel anser att detta var ett felaktigt beslut och att jag skulle låtit det fortsätta trots detta så får dom gå in och refunda er, jag personligen anser ju just då in the heat of the moment att vi inte gjort något fel, men ni hade brutit mot en klar regel. <---- har jag redan svarat på tidigare inlägg också.

Att jag som "admin" uppmanar folk att bryta mot en regel är bullshit, jag gav dom en klar jävla order att söka igenom hemtarna, dvs ett Admin beslut om att stoppa pågående idioti som hölls igång, sen om du vill ifrågasätta det yes det är helt okej, du får ta det med Goatis och afriel återigen men det är inte att jag "uppmanar" någon, jag kunde självklart reloggat, hoppat in med admin lvl5 och avslutat skiten genom att tpa bort er om du tycker det är en bättre lösning så gör jag så nästa gång, personligen tyckte jag det var ett jävligt enkelt sätt att avsluta något som gick överstyr. <------ har jag redan svarat på tidigare inlägg också.

Jag har då aldrig använt det argumentet tidigare vet inte hur din dialog sett ut med Goatis,Afriel eller övriga admins vi haft under den tiden du spelat på CvGaming men i detta fall så vill du ju inte ge dig, vi har förklarat ur polisen synvinkel och vill övriga admins refunda dig och ditt gäng så får dom gärna göra det, jag bryr mig faktiskt inte, att du fortfarande tror att vi var ute efter att sabotera eller något liknande <-- det är så jag tolkar dina argument iaf är bara patetiskt om du frågar mig.

Du har fortfarande inte tagit upp någon regel som brutits förutom dom 2 jag redan tagit upp i ett tidigare inlägg kom igen nu, du kan ju berätta dom istället för att fortsätta älta samma sak om och om igen, Jag trodde du och jag hade rätt schysst "tillit" till varandra, vi har nog aldrig såvitt jag vet ifrågasätt one or another, men i guess i had wrong, så någonting utöver detta måste ju ha skett? eftersom du skriver att det blir väldigt svårt att skapa tillit på grund utav vadå..? 1 dålig incident? Jag kan inte rå för att någon ursäkta ordvalet, Purjo har varit inne och fifflat med reglerna utan att vi godkänt det.

Du som endå känner mig Marshall och det är varför jag tycker det är så konstigt att du fortsätter älta detta eftersom du spelat med mig, sett hur jag sköter ban requests och liknande så borde du veta bättre än att tro att vi medvetet gör fel för att göra folk förbannade..

Du har fått det sagt det du ville säga nu iaf, eftersom denna diskussion inte kommer vidare någonstans så låser jag nu tråden, Känner ni/du att ni fortfarande behöver diskutera ämnet så görs det i teamspeak till Afriel eller Goatis

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.