Jump to content

Teechy

Member
 • Content count

  66
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Teechy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/23/1999

Contact Methods

 • Teamspeak
  Krayroski

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Gaming

 • IGN
  Krayroski

Recent Profile Visitors

1213 profile views
 1. Ban Appeal Nemo

  Lägger ut denna ban appeal för att Nemo inte har tillgång till Hemsidan Name: *Nemo* Date: 1 år och 7 månader sedan tror jag Reason: Jag blev bannad för ungeför 1 år och 7 månader sedan. När detta hände spelade jag i Unknown och det var i sammanhang med våra ''Hejdå Posts''. Redan där tycker jag nu i efterhand att vi hade löjlat oss allt för mycket och visade ingen som helst respekt till både communityt och adminsen. Vi gjorde en sjukt onödig och omogen grej som jag först nu i efterhand förstår varför ni admins beslöt sig för att banna oss. När detta hände blev alla i gänget väldigt upprörda därav jag blev väldigt förbannad och sa vise versa som jag ångrar ngt enormt. Sa saker utav bara ren ilska pga att jag då vid händelsen tyckte att det var en dålig anledning till att banna oss. Men nu efter att varit borta ett bra tag från servern/communityt har jag verkligen förstått och inset hur omoget vi betedde oss vid hela händelsen. Ber så himla mycket om ursäkt till hela communityt men mestadels till er admins som lägger ner både tid och själ för att vi spelare ska ha roligt. Vill nu återvända tillbaks till communityt och ber därför om en andra chans där jag får visa vad jag lärt mig efter hela uppehållet. MVH Nemo
 2. Dreamhack 2016 Winter *CLOSED*

  Jag blir full på min coca cola!
 3. Caden Montage #5

  pleb
 4. Imlay - Moderator

  FAN VAD NICE! MIN VOLVOLARS <3
 5. Admin meddelande till alla spelare

  Är bannad men ni borde dra tillbaka altis med whipe, så ni kan på nytt bestämma vilka vapen som ni faktist vill ha på servern. Grejer som kanske endast silencers till 5.56 - 6.5 o skippa 7.62. Och dra ner på kalibrerna så det blir allmänt svårare. Så folk använder sig mer av trg o pdw som man alltid gjorde förr och då kommer rpet bli helt annorlunda med tiden. Bara några förslag.
 6. Runescape presents Kalle V.4

  +rep att det var unknown kalle ^^
 7. Fortsättning följer #Unknown

  Ja lycka till asså. kör hårt så kanske man kommer in o lirar ngn gång xD
 8. Jag gjorde en post där jag skrev att jag faktist tänker dra mig bort från communityn. Dock vart posten kanske lite fånig och jag vill egentligen just nu bara göra rätt för mig och visa respekten till communityn som den förtjänar. Spelat väldigt länge länge på servern och är en stolt 900:de spelare som connecteade till servern. Trodde aldrig att en community kunde vara så beroende av oss som spelare vilket gör just denna communityn så unik. Folk må hata varandra och det har jag själv gjort. Haft mycket kritik mot mig där bobbi alltid stöttat mig. Samt har communityn gett mig nya vänner som jag förmodligen kommer hålla kontakten med under en längre period. Dock vill jag bara säga förlåt till alla som fått fel bild av mig och tacka dom personer som gett mig chansen att visa att jag inte är den personen dryga krayroski. Med det sagt hoppas jag verkligen att en Tanoa server kommer upp och att vi ses där. Om inte det så ses vi på Dreamhack. We are the Unknown, We do not forget, We do not forgive, Expect us! hahah Ha det bra, hörs på lan! ////Kray
 9. Dagens Fångst på Unkown

  Shit!! ger det så mycket status när man för en gångs skull tar fast oss? Coolt. #Manlärsignågotnyttvarjedag
 10. Mopedro drar

  wtf...
 11. Första ACE!

  herregud...... them movements
 12. Klagomål

  Jag var den som hade hand om rp't under det tillfället. Jag kidnappade dig för att c.ebbsen hade sprungit runt och impoundat våra bilar under fighten som vi hade i agios. Då kidnappade jag dig mitt framför ögonen på C.ebbsen. Jag bad dig skicka sms till polisen att vi ville ha en förhandlare upp till amoni berget. Då ser vi C.Ebbsen åka till amoni checkpoint med sin bil och förvarar sedan den i garaget. Istället tog han ut en quadbike, åkte upp till berget där vi var och så hände det som Jokes skriver. Vi ville ha lite kompensation för att vi inte hade några bilar kvar i agaios och bad därför om en bil i utbyte.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.