Jump to content

MrCat

Member
 • Content count

  49
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About MrCat

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/10/2010

Contact Methods

 • Teamspeak
  Mr Cat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden
 • Interests
  Käka kakor och dricka julmust

Gaming

 • IGN
  [Cv-D] Mr Cat
 • Twitch Nick
  Kyffse

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. Ser inte markers

  tack
 2. Ser inte markers

  Tjena. När jag är ingame och nån i mitt gäng ska marka nåt så ser jag inte det och så fort jag markar själv så försvinner det på nån sekund. Vet nån hur man fixar detta?
 3. vart sitter alla?!?

  c15 34
 4. DEN STORA "GRATTIS GOATIS" TRÅDEN

  Grattis Goatis!!!
 5. Alla andra har gjort såna här montage då är det väl dags att göra ett själv, Kvalitén blev inte perfekt men allt blir inte perfekt.
 6. Men Snälla [APD]

  Polisen engageade oss och Jeppesson ville RP och vi sa till han flera gånger dra innan de tazar dig men han skit i vilket utan när de fick stop på honom engagade de direkt.
 7. Stefan.Ö Säger Hejdå

  Kommer sakna dig, Alla våra CS matcher, Arma 2 takistan life men ha det bra Stefan och lycka till i framtiden kommer sakna dig. https://gyazo.com/62f9c7c5dd1976b8e4bef61b2be3b999
 8. Rust Server

  är den nere nu?
 9. ,----, ___.` `, `=== D : `'. .' ) ( , / \_________________/| / | | ; | _____ / | \ ______7 ,' | \ ______7 / \ `-,____7 ,' jgs ^~^~^~^`\ /~^~^~^~^ ~^~^~^ `----------------' ~^~^~^ ~^~^~^~^~^^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~
 10. NLF?

  jaha
 11. NLF?

  Vet ej vart ifrån du har fått tungt RP men vi var där för att storea heli och sedan hitta på nåt annat.
 12. NLF?

  Men är där för e man i kavla så kommer snuten och är man utanför så blir man plockad
 13. NLF?

  Idag så gjorde NLF en väldigt onödigt sak. De vill ta över pyrgos och sa att HRA inte lät dem och det va inte en ända HRA inne vad jag såg/vet. Så de säger att de ska skapa kaos och sa till människor att gå bort. Jag skulle landa min heli i pyrgos med full gear och mitt gäng va också full gear så ser NLF oss och springer de ditt med sina västar och tar alla våra liv det var inte bara oss visa civs och en medic. Sen kommer vissa nya civs och snor lot och kanske några från SC vet ej så dömmer inte och anklagar inte såg bara de runt kroppar. Tycker det är sjukt onödigt att de förstör bara alt role play för all. Jag tycker det e så tråkigt att spela när de är inne och spränger. Hade varit bättre om de hade lite hårdare regler när det gäller bomber så det inte bara få går in och varna att de ska spränga och sen göra det.
 14. Hej! Idag hade vi en liten övning i kavla som involverade stads polis (A.P.D). Då under testet idag så kollade vi hur polisen gjorde under fart dårar i stan. Jag började med att kolla hur de var när folk lekte runt vägar och jo de sa till dem att inte springa runt vid vägen för det kör bilar där. Efter det så tog vi vår bil och startade igång jacketten med polisen. De ryckte ut snabbt och körde efter en hela tiden och förlorade aldrig synen på en. När jag började köra så körde jag förbi dem snabbt och direkt så reagerade de. Polisen som ryckte ut var [A.P.D] A.Hassan och hans kollega som vi aldrig fick tag på men med deras samarbete så fick de tag på oss efter bara halv timmes av körning. A.Hassan fick tag på mig i svängen innan bron vid Air garage i Kavala med en liten stöt med bilarna. A.Hassan sprang ut direkt och satte handfängslen på mig och tog mig vid sidan av vägen och började förhöra mig. Jag berättade naturligt viss att detta var bara ett test av [A.S.A] som är Altis secret agency. Han blev chockade och trodde först inte mig men med förklaring så trodde han mig. Detta testet var enbart för att kolla hur Altis poliser gör under dessa situationer och hur de hanterar dem. Det finns flera tester te.x hur de gör vid rån, kidnappning eller gäng som krigar OBS! [vid rån så skjuter vi ej gäller samma vid kidnappning vi bara ligger och ger oss].Dessa tester ska enbart utföras av vår högsta vältränade person [A.F.S] Mr Cat och hans medlemmar hädanefter kommer bara få personer veta om detta i polis kåren vem säger vi aldrig. Det kommer komma flera tester så var vakna och håll ögonen öppna efter sånt här och meddela polisen direkt. Jag måste säga ett stort grattis till [A.P.D] A.Hassan som gjorde jobbet utmärkt och borde få en stor belöning för att ha gjort jobbet så bra med lite skador och fick fart dåren snabbt AKA [A.F.S] Mr Cat. Tyvärr finns det igen video för jag kunden ej filma under körning för det hade varit för svårt med allt men har ett foto efter körning med den bästa polisen [A.P.D] A.Hassan. https://youtu.be/fcZ7LFAhMho lägger den här för bilden tog för mycket plats på hemsidan.
 15. Hej. Jag spelar in med programmet OBS [Open Broadcaster Software] och skulle behöva ett redigerings program och movie maker funkar ej av någon anledning. Skriv gärna vad ni tror skulle passa bäst eller vad ni vet funkar bäst. MVH Mr Cat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.