Jump to content
CvGaming

bobbe841

Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    bobbe841 reacted to Strumpan in Hjälp inför framtiden.   
    Anledningen till att jag blivit inaktiv är just rpdelen. Det var bra standard när jag joinade servern. Men ser ett gäng en person utanför safezone så är första frågan inom gänget "vem ska dra engage". Blir bara rp i sz
  2. Like
    bobbe841 reacted to Billy Bones in Billy Bones lämnar cvg   
    Som topicen säger så lämnar jag servern.
    Admins ni kan omvandla mina hus/fordon till pengar och dela upp allt inom poliskåren.
    Vill tacka Admin/Mods/supp kåren för allt samma gäller de andra som inte är rövhål =)
    Glad Saint Patrick’s Day!!!!!
    Billy Bones Signing out 
  3. Like
    bobbe841 reacted to Strumpan in Billy Bones lämnar cvg   
    Ursäkta? 
  4. Like
    bobbe841 reacted to Peter Marple in Ban request Illmaister Done right   
    Hej du @A.Karlsson!
    Ja, jag förstår vad du menar med denna ban request, men om det är ok så lägger jag gärna fram mitt tänk.
    Det stämmer som du säger att om man lusläser reglerna så är det ett regelbrott; det står jag bakom och förstår till 100%. Men om vi tar och kikar på anledningen till att han gör det, så tvekar jag att det är pga att han vill försöka vara odödlig. 
    Som du själv skriver så har ni övertaget att ni har en pir ut mot tornet, och det jag anser att Illmeister försöker göra är att ta bort den faktorn för att istället kunna rusha upp till er. Jag anser att det rättfärdigar tänjningen på regeln att man inte får va i vatten i en fight. Om man inte klättrar upp för den stegen som @illmeister försöker ta så har man den långa öppna piren, vilket är ett självmordsuppdrag utan dess like om man ska gå över.
    Sedan kan vi kolla på det med båten. Som du ser så har Illmeister inte mycket plats mellan sig själv, stegen samt piren. Jag tror de flesta som spelat Arma vet att man inte kan röra sig om man ligger mellan en båt och ett objekt då karaktären inte har nog med utrymme att svänga runt på. Nu vet jag att du skrev att du inte tryckte på det att han låg i vattnet länge, men där har du det förklarat iallafall!
    Och om jag ska vara helt ärlig så kan man ganska uppenbart se att Illmeister inte försöker undvika att bli dödad. Han håller sig över vattnet hela tiden, så att han faktiskt går att döda (https://youtu.be/dLjylsuaS-E).
    Sedan den sista saken jag tänker på är det faktum att ingen av er skjuter på Illmeister. Han stannar över vattnet hela tiden, trots att det krånglar för honom. Hade han däremot dykt ned direkt eller då ni börjat skjuta på honom så hade jag inte tvekat på att banna honom.
    Vad jag vill ha sagt med detta är att jag inte kommer att acceptera banreqen.
    DECLINED
     
  5. Like
    bobbe841 reacted to Billy Bones in Ang Bandit   
    ta bort bandit?

    Anledning det är en rp server ingen wasteland. 
  6. Like
    bobbe841 reacted to Bachne in Jorma - Support   
    Jorma - Support
    I want to inform you all that Jorma has now been granted the rank of support! 
    Congratulations @Jorma
     

    Here are a few examples of what he will help us with.
    General Questions Rules Vehicle Lost Whitelisting Police
  7. Like
    bobbe841 reacted to Br0ze in När kadetter ska ha gear inför FED   
  8. Like
    bobbe841 reacted to kooben in Ban req - Marple   
    Som jag tänkte, dina resonemang har inte någon värst bra grund. Du lägger denna ban reqen i hopp om att få Marple bannad för något fjantigt. Varför kan inte DU kontakta Marple på ts så han vet om att admin ressen inte fungerade? För hur ska han kunna veta att den buggade när den till 99 % fungerar? Som han skrev så Rpade han med poliserna därav anledningen till att han ej skrev.
     
    Sen hänger jag inte riktigt med i ditt exempel, Du menar att du skulle bli bannad om du gick fram och RDMade Marple eller någon annan vid UFA checkpoint, Men om någon annan civ hade gjort detsamma SÅ HADE DOM OCKSÅ BLIVIT BANNADE.... MIND BLOWN..... Låser denna tråd nu, Marple tar kontakt med dig för eventuell refund på ts! Jag behöver en paus, Min hjärna sprängdes precis av den informationen jag fått.

  9. Like
    bobbe841 reacted to kooben in Ban req - Marple   
    Såna här ban reqs är så otroligt töntiga!
    Du borde väl själv förstå att det är en olyckshändelse? 
    Du tycker alltså att det bästa alternativet efter denna händelse är att lägga upp en ban req istället för att kontakta Marple själv på ts och höra med han vad som hände?
     
    Nekar denna men kommer låta den vara olåst då jag gärna vill höra hur ditt tankesätt gick till.....
    @DompaN
  10. Like
    bobbe841 got a reaction from Wajk in *insert clickbait title here* [U.F.A] Walt Winchester mini montage   
    +0.5 stödlike
  11. Like
    bobbe841 reacted to Wajk in *insert clickbait title here* [U.F.A] Walt Winchester mini montage   
    Tack till kurreugur för edit :>
     
     
  12. Like
    bobbe841 reacted to Zetas in Bajsmacka 2.0   
  13. Like
    bobbe841 reacted to Strumpan in Ban Req Billy Bones   
    Lastbilen svänger höger och sen svänger tillbaka. Huntern ska ju följa efter men hänger inte med på att den svänger tillbaka. Mänskligt fel och ingen vdm. Hur ska han kunna reagera på lastbilens vinglande.. 
    Sen tycker jag att vi ger lastbilen en chans att komma ifatt. Jag hinner springa från vår checkpoint in till air HQ, plocka ut en GH och sen komma ifatt lastbilen i neo. Känns som att vi gav lastbilen försprång så det räcker. Vi fick sms att låta bli zamaken annars skulle ni lägga ban req. Vi kör förbi och låter honom vara. Ändå lägger ni ban req? 
  14. Like
    bobbe841 reacted to Billy Bones in Ban Req Billy Bones   
    håller mig vänster bakom dig, du börja gira åt vänster (om du kollar direkt början på 0:00) så höll du en raksträcka hela vägen.
    när du ser min hunter börja du ratta höger då har jag redan kommit förbidig och ska med svänga höger så har du för dig dra ratten till vänster igen. 

    om vi ser videon så var framförvarande "konvoj" knappt 100-200m ifrån dig vilket gör de hade omöjligt varit i nla cp som du säger.  då de kunde ha väntat in dig starvros eller neri.
    vi gav dig chansen att köra iväg, utan att vi följer direkt efter dig. (då vi tog fighten bakomvarande samt åkte direkt till fängelse då vi chansade resterande var där)

    ni kunde frågat om pausa "jakten"  så du kunde komma tillbaka in i konvojen. 
     
    Men då ni anser att ni inte ska behöva pausa gör ni situationen mycket svårare att lösa då det ger han indirekt en fri passage fram till ön där ni väntar. Hade ni väntat i neri som nämnt ovan hade vi aldrig suttit här för att det är faktiskt realistiskt. Att han ska få åka till ön utan att vi får göra något är inte ett realistiskt krav att ställa och det bidrar inte med något samarbete för att lösa allt.
  15. Like
    bobbe841 got a reaction from Escobab in Erik Tyrone - Montage #3   
    Du kallar detta ett memetage, men var är alla memes?? 
  16. Like
    bobbe841 reacted to Clabbe in Den där Strumpan!   
    +1000 för skåning <3
  17. Like
    bobbe841 reacted to Legacy™ in Polischef - Strumpan   
    Hallå gott folket!
    Med den turbulens som varit under den senaste tiden i poliskåren så har vi beslutat för att ta upp en till som kan hjälpa till att axla ansvaret i poliskåren och hjälpa till att hålla våran poliskår fortsatt aktiv! Med detta sagt så vill jag välkomna @Strumpan som ny polischef här på CVG!
    Han kommer att tillträda omedelbart och vi önskar han lycka till på hans nya position!
    EDIT: Övriga polischefer kommer också ha kvar sin roll.
    Mvh // Admins!
  18. Like
    bobbe841 reacted to Frippe9508 in Ban Req - Y.R.N Meek Mill   
    Name: *A.P.D-CAD Bobby Brown*
            Offender-Name: *Y.R.N Meek Mill*
            Date: YYYY-MM-DD - <2017-02-12 15:00 ish> 
            Which rule(s) were broken: RDM
            Additional information: Explain in detail what happened. Mina kollegor ser dem göra något skumt och följer efter dem och slår på sirener mot dem. Dem väljer att öka farten och inte stanna, jag och kollegan var precis på samma väg dem åkte vid så vi ser dem åka förbi i full patte och åker efter. Då krockar dem och vi tar upp jakten på fot. Varav vi ber dem ta upp händerna annars tazear vi dem vilket inte är en engage och dem skjuter mig och kollegan Billy Bones.  Och sedan kör dem fulspel och säger "Hur tar jag upp händerna" och skjuter när jag ska tala om för han.

    Vi försökte därefter att prata i ts med dem lugnt och harmoniskt när då det slutar med att en av deras killar skriker på oss att vi är idioter - 
     

    Och här är själva händelsen - 
     
     
  19. Like
    bobbe841 reacted to V1RRE in Kavala chaos...   
    ser ju ut som vanligt, du har inte sett kavala aids ännu
  20. Like
    bobbe841 reacted to C.Tev in Videon säger allt   
  21. Like
    bobbe841 reacted to Escobab in Amos Moses Montage #2   
    Beware of the choke Part 2!
  22. Like
    bobbe841 reacted to Bachne in ban req [UFA] Adde   
    Hej!
    @treos, jag förstår inte riktigt hur du resonerar. Varför allting måste sluta med att ena parten ska få något straff?
    Adde har oerhört otur i detta fallet och han blir kickad. Vilket han absolut inte kan göra NÅGONTING för. Att det sedan ska resultera i att han ska bli bannad förstår jag inte för fem öre. Att man pratar med motparten och försöka komma överens med något är ju en självklarhet. Men då behöver man inte ha V12:an igång med 14 taggar utåt. 
    Jag hade mer än gärna begärt att Adde skulle ge er de gearet han hade på sig, ifall fallet nu var så att ni kom därifrån. Dock fick jag video från UFA där alla ni hade dött. Vilket betyder att denna banreqen endast är ute för att tjäna lite extra prylar. Vilket jag tycker är oerhört tråkigt. Särskilt av en person som vid flertalet gånger representerat servern i form av att vara faktionsspelare.
    Med detta sagt så kommer jag självklart att neka denna banrequesten och återigen poängtera att vi allihopa spelar ett spel. Grundtanken är att vi spelar för att ha kul, dessa onödiga saker gör så att det blir svårare för alla att bara, "spela för att ha kul".
    //Bachne
  23. Like
    bobbe841 reacted to kooben in Dagens känsla...   
    Efter att ha sett de senaste ban reqsen så kan man inget annat än att gråta. Ni lägger upp ban reqs på så onödiga grejer! Helt ärligt beter ni er som dagisbarn som bråkar om den blåa spaden, FÖR ALLA VILL HA DEN BLÅA SPADEN! 
    Man känner sig som årets dagispappa när man får dra er i ts och snacka med er hur ni ska bete er och uppföra er.... Skärpning! 
    Ni ska absolut få lägga ban reqs, det är inte det jag skriver, MEN försök till bästa möjliga mål att lösa det med refund eller åtminstone snacka med andra parten innan. Det läggs upp ban reqs på sånt onödigt jä"#¤%a skit just nu.
     
     

  24. Like
    bobbe841 reacted to Choppy in VDM SM   
    Offender-Name: SM
            Date: 2017-01-21 
            Which rule(s) were broken: VDM
            Additional information: blev vdmad och sen dödad för jag inte droppade karta/kompass
     
     
    WARNING Grovt språk
     
     
  25. Like
    bobbe841 reacted to Erik Tyrone in Miss H Montage #2   
    It is sad to see that people start to argue about stuff like this. If there happens something in the game and there is something wrong, why would you start to bring that up in a montage, and not take it in private with the people that it concerns? This montage is put up on the forum for entertaining purposes, not so people can come whine about others playstyle and preferanses. This is really disappointing, please you guys who this message is ment for, watch this video that I have attached a couple of times.
     
     
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.