Jump to content
CvGaming

Mange

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Teamspeak
    Mange

Profile Information

  • Gender
    Female

Gaming

  • IGN
    M.Hasse / Mange

Recent Profile Visitors

1672 profile views

Mange's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Jag är inte intresserad av en refund! Har man gjort något som är fel, så ska man ta ett straff för vad man gjort och inte bara ge tillbaka sakerna som man har tagit. Hur skulle det se ut om en tjuv gör ett inbrott och polisen tar honom, för att bara sen säga till tjuven att lämna tillbaka sakerna. Och sen kan du gå!!! Funkar inte så ! Utan denna banrec har jag lagt för att jag anser att om denna server ska bli bra igen så måste dom som vill spela seriöst lära sig att man inte bara kan engaga på ett så dåligt sätt. Ang. farten så hade körde vi i nästan 80 km/h när han hade rappat färdigt.
  2. Request Information Name: *[B.D.C]Mange* Offender-Name: [RU] Georgy Zhukov Offender-Position: Norr om Kavala Date: 2016-11-30 Reason: Va ute för att leta lite Rp när detta hände... Låter videon tala sitt.. För övrigt så är det 1,7km fågelvägen där Georgy Zhukov försöker sig på att rappa, tills där jag bli dödad :-(
  3. Hade varit trevligt om grabbarna inte pepprat sönder helisarna! ... Då hade man kanske haft en till Heli i garaget :-( För övrigt. ETT RIKTIGT KUL EVENT!!!
  4. Mange

    Ban ElakaCapop

    Request Information Name: *Mange* Offender-Name: *ElakaCapop* Date: 2016-01-14 - <21.01> Reason: RMD: utan engate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.