Jump to content
CvGaming

Farbror Bromma

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Farbror Bromma reacted to Legacy™ in ban appeal Farbror Bromma   
    Tror jag var den som bannade dig, vad nickade du vid denna händelse?
  2. Like
    Farbror Bromma got a reaction from Johanees in ban appeal Farbror Bromma   
    Name: Farbror Bromma
    Date: 2016-05-14
    Reason: Det var förra helgen då Arma 3 var gratis då jag och min kompis tänkte att vi skulle kunna ha lite roligt med ett gltich som vi hittat. Då tänkte vi göra nya accounts och köra med ifall vi skulle bli bannad som jag blev.  (Kompisen körde ej på Cv, det var bara jag) Varför skulle jag bli unbannad? Till och börja så kan jag säga att detta glitchet gör så att man kan slänga sig på marken och glida lika snabbt som en bil, typ i 50-150km/h och det var det jag gjorde. Eftersom detta inte är duping eller något som förstör spelupplevelsen för andra så tyckte jag att det är värt ett försök att göra en ban appeal. Sen om denna bannen inte lyfts och jag får perm så är det fullt förstårligt eftersom jag bröt mot era regler. Jag kan tillägga att jag fick IP ban eftersom jag inte kom in på mitt riktiga konto heller. Ifall detta nu skulle bli perm, finns det en möjlighet att kanske sätta den på 6 månader eller något liknande? Tack för att ni tar er tid och läser igenom detta, skulle det finnas något sätt att gott göra detta så gör jag vad som helst. Mvh Farbror Bromma
  3. Like
    Farbror Bromma reacted to Sajm0n in ban req Drott   
    Sjukt tråkigt att ni ska hålla på såhär... Ni säger att han ska göra som ni säger annars dör han, och han gör ju precis vad ni säger, han sjunger ju t.o.m lite för er. Men sedan vill ni höra hela låten och han säger åt er att han inte kan hela låten och får då ett skott i skallen. Ni ställer alltså krav som han inte kan uppfylla även om han vill de? Det är som att jag skulle springa fram till någon och säga "Börja flyga annars kommer jag skjuta dig i skallen" och sen avrätta personen ?
    Otroligt tråkigt att se detta.
    [B.D.C] Drott Bannad 3 Dagar för RDM.
    Låser tråden.
  4. Like
    Farbror Bromma reacted to Ramo in Ban request OtteVStauffenberg   
    Name: [Medic] Ramo
    Time: 02-05-2016 16:50
    Offenders name: OtteVStauffenberg
    reason: combat logging  
     
  5. Like
    Farbror Bromma reacted to Kebre in Motivational video   
    Just had to share this.
    A friend of mine made it:
     

  6. Like
    Farbror Bromma reacted to Vpswede in Vpswede Montage Funtage 2   
    Spontanitet!
  7. Like
    Farbror Bromma reacted to DompaN in ban req   
    Name: [WL] DompaN
            Offender-Name: k-tre johansson
            Date: 2016-03-26 tid: ca 04:00
            Reason: jag såg dem och åkte efter för att råna dem dem stannar vid peach field så jag tänkte bara nu tar jag dem, men jag hör inte hans engagea man hör att han säger ngt men nt vad, sen säger jag "va? vad sa du?" då springer han fram och och säger ut ur bilen sen räknar han och säger 1...2.... BOOOOM: 
  8. Like
    Farbror Bromma got a reaction from VisionPie in Wanted Man *CLOSED*   
    Måste man vara me i ett gäng eller? Har en rook och min hund kebabsås. Borde väll räcka med tanke på att Björn låter som en trevlig man med bra humor! Ser i fram emot detta!
  9. Like
    Farbror Bromma reacted to Daniel in Showcase Waynes Batcave   
    Då är det äntligen dags för mig att visa upp min setup, har jobbat på den rätt länge och byggt allting själv för alldeles för mycket pengar, nu senast som vissa såg så fixade jag en sleeving på alla kablar, sjukt pilligt, måste dessutom köpa kablemod hållare för att få kablarna att ligga snyggt.
     
    Men burken består av:
    MSI Z97 GAMING 7
    Intel i5-4690k
    16 GB 2133Mhz Coirsar Vengeance DDR3
    MSI GTX 970 GAMING
    SSD 240+120+60 GB
    HDD 2 TB
    Fractal PSU 1000W 80+ Platinum
    Phanteks Enthoo Luxe Chassi med inbyggd RGB belysning+ en extra RGB slinga inuti chassit

    Nästa stora steg för burken blir antagligen ett till 970 eller bygga till vattenkylning på befintligt, eller både och om pengar finns.

    Resten av setupen är

    ASUS 24" 144hz Skärm
    BENQ 24" Skärm
    Steelseries Rival
    Steelseries Apex M800
    Logitech G930
    Och självklart en Tv och stereo för Film och fest
    Bordet är även det lite pimpat med kabelkorg på undersidan, en RGB-ledslinga runtom och ett uttag direkt på bordskivan för att slippa fula förlängning när man ska ladda mobilen,
    sen lite hål genom bordskivan med rostfria koppar runt.
    Nu tror jag inte jag har missat nåt och bjuder även på några bilder!



  10. Like
    Farbror Bromma reacted to M. Gray in Wanted Man *CLOSED*   
    Regler:
    KOS runt konvojen + 1km. Detta innebär går du närmare 1km av konvojen kan du bli beskjuten utan en "normal" engage av vem som helst Måste respawna Det är inte tillåtet att ta FED under eventet Det är inte tillåtet att råna en bensinstation under eventet Det är inte tillåtet att ta Bandit under eventet Polisen kommer att läcka ut infon vid Kavala HQ om färdplanen till det civ-samhället vid anvisad tidpunkt Medics kommer att tilldelas de gäng som får anställning som Prisjägare, tänk på det är bara de som kommer kunna skydda sin medic som får en.
    Vilket innebär att ni ska vara bra utrustade! En hunter kommer att kunna hyras av polisen per gäng 30 min innan eventet startar får civ- samhället information om vilken rutten där NLA planerar sin färdväg. Karta på rutten läggs ut här i tråden

      NLA:
    En 50 cal oavsett på kartan Två ifrit En Medic tilldelas NLA Eventansvarig ger NLA ledaren Startpunkt samt delpunkt vid rimlig tid innan eventet startar NLA planerar sin färdväg och ger den till någon Event Ansvarig Klarar NLA ta sig från Punkt A till Punkt B vinner de Belöningen som presenteras nedan Björt får inte vara beväpnad och ska lyda den/de civ som tar honom till punkt och prickar men de civila måste vara minst 2 meter intill Björt för han ska lyda. Detta innebär dör den civ får Björt fly tillbaka till sina egna eller gömma sig. Björt får inte förhala eller fördröja på något sett så NLA får fördel av det  
    Medics:
    Medics får sitta i respektive TS kanal under eventet Medics får ressa sina medlemmar hur många gånger som helst (så behandla eran medics väl. Kan göra stor skillnad) Medics får bära väst. men måste bära medics Uniform. Vapen får ej bäras av Medic
       
    Civ Regler:
    Minimum gear
    5.56 mm Du ska representera ditt gäng och vad ni tillsammans sitter på i utrustning. Ex. Ditt gång sitter på 50 katibas tillsammans då ska du inte rolla med en TRG.
    kommer du med mindre får du ingen Medic  
    Tid
    Lördag Kväll 2016-03-26 Exakt tid kommer ut på lördag.  
    Polisen:
    Polisen deltar inte mer än som uppdrags givare
     
     
    Belöning:
    Civ
    10 miljoner till den som överlämnar misstänkte till myndigheterna
    "Vi råder er att dela på pengarna i gänget"
     
     
    Bakgrund:
    Den 19 december 2015 bevittnar Mr/Miss X ett brutalt mord av vidriga rebellavskummet NLA-Björt. Björt kallblodigt avrättar en 2 Barns mamma för 2,5kr och 3 liter mjölk i en avlägsen by söder om Pyrgos. Björt Gick fram och slet tag i kvinnan i hästsvansen och tryckte ner henne på knä. Trots kvinnan gråter och ber för sitt  liv lyfter Björt sitt handeldvapen och sätter mot kvinnans huvud, skrattande och med glöd i ögonen avlossar Björt skottet som ekar mellan husen.
    Myndigheterna har med säkra källor lokaliserat Björt. Björt är och besöker sin manliga "Vän" som Björt alltid gör varje lördag kväll. När en helt ont anande Björt njuter med sitt sällskap släpper polisen de uppgifter de har under en extrainsatt presskonferensen i Polis-Högkvarteret i staden Kavala. Myndigheterna behöver hjälp med att fånga in den utpekade kvinnomördaren som ligger och smeker sin manliga vän Birger i badrummet. 
    NLA medlemen Nordin ser på presskonferensen  och ger sig av med en gång för att hjälpa sin broder.
    Polisen kommer ge ut detta uppdrag med info, till de civila gäng som kommer till Kavala HQ vid angiven tid, Polisen kommer inte ta ifrån er olaglig utrustning.
     
     
    Kontakta Polisen för mer information och tidpunkt för presskonferensen
  11. Like
    Farbror Bromma reacted to kooben in Mucka inte med Thorsten!   
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.