Jump to content
CvGaming

Jesse Pinkman

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jesse Pinkman

  1.  Appeal Information

                Name: Jesse Pinkman

                Date: 2016-10-06-

                Reason: Jag blev bannad för duping av siliencers för 9 mm. Dum som jag var tänkte inte jag det föll under kategorin duping eftersom man bara tog dem från ett vapen som redan fanns legit i spelet. Men det är precis vad det är eftersom det spawnar en ny siliencer på p07(vapnet jag använde för att dupe:a fram siliencerna) efter man loggar ut och in igen eller efter restart. Jag har i alla fall lärt mig en läxa av det här misstaget och borde ha frågat en admin om jag var osäker gällande en regel. Jag skulle mer en gärna vilja börja spela på den här servern igen eftersom den enligt mig är den bästa altis servern uppe just nu. Jag lovar att inget sånt här kommer att hända igen och att jag kommer att följa serverns regler i fortsättningen om jag blir unbannad.

    Med vänlig hälsning/Jesse Pinkman

     

  2.     Request Information

            Name[U.T.J] Domagoj Radic

            Offender-Name: [KF] chebbi

            Date: 2016-10-03 - runt 9 tiden

            Reason: Jag och min kompis Jokes höll på att åka runt gang hideout 2. Vi stannade för att jaga efter en FC snubbe men vi inser att det inte är värt det. Så jag bestämmer mig för att åka vidare med min bil men blir då skjuten av Chebbi. Kan tillägga att det var crossfire och var tvungen att logga precis efter så hann inte få refunden då. Och nu börjar 24 timmars marken närma sig så är då tvungen att lägga denna ban req. Skulle dock inte tveka en sekund på att jag inte skulle få en refund av chebbi, eftersom han var medvet själv om att han rdm:a. But you know always be on the safe side :).

     

     

  3. 51 minutes ago, K.F Carl Mark said:

    ljudet låter ju jätte konstigt vad har du för ljud?xd

    Shadow play's ljud har varit fuckat för mig sedan det uppdaterade allting :/ Men hade det varit en riktigt engage så hade man hört den endå.

  4.  

            Request Information

            Name: [U.T.J] Domagoj Radic

            Offender-Name: [KF] Katjakaj

            Date: 2016-10-01 - 23.30

            Reason: Åkte längs main roaden blev en liten bil "jakt" eller något sånt. Vi båda hoppar ut ur bilarna och Sedan hör jag Katjakaj säga ngt men hör inte mer en mummel. Säger åt han att OM han engagede så hörde jag den inte. Får inget svar tillbaks. Så antar att det inte var en engage och försöker då hoppa in i min bil men blir då nedskjuten.

    Video bevis:

     

     

  5. 2 hours ago, Ramel said:

           Request Information

            Name: [T.W.C.B] [MAJ] Daryl

            Offender-Name: [B.D.C] Alle0100

            Date: 2016-05-08 Between 18:45 and 18:59

            Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible: Vi rånade då Alle0100 tidigare så det är därför dom jagar oss då stannar dom och försöker skjuta oss och då råkar han skjuta sin polare och då ser man i videon att han får nlr för att han spawnade i kavala då måste han ha reloggat. Vi slutar upp med att förlora fighten och jag ser en newspawn vid min kropp då antar jag att det är han men jag var inte säker sen tror jag att dom åkte till kavalacheckpoint och där dödar han en person (jag ber om ursäkt för att jag tittar på youtube och att jag smaskar i videon). 

    https://www.youtube.com/watch?v=OkRIN1Tkluk&feature=youtu.be

    Heter man PizzaSky på steam så måste man ju leva upp till sitt namn genom att smaska på pizza i en ban req video ;)

  6. MUST meet the minimum age of 16: 15 år

    • MUST understand basic server rules: Ja
    • MUST have a working microphone!: Ja
    • MUST have a good command of the English language.: Ja

     

    • What is your in-game name?: [T.W.C.B] [COL] Jesse
    • What is your Player ID #?: 76561197985738164
    • Have you read all of the rules on the forum?: Ja
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a Medic?: Ja
    • How long have you played on the server? Mellan 150 - 200 timmar är inte helt säker :/
    • How long have you played Arma 3? 318 timmar
    • How often do you play on the server and at what time of the day/night? Jag spelar på eftermiddagarna och på kvällarna på vardagar och när det är helg så brukar jag spela på förmiddagarna och kvällen.
    • Why should you be picked as a medic?: Jag skulle nog passa som medic för att jag tycker om att hjälp och att vara trevlig mot folk
    • Have you got banned before. And why have you ben banned  for?: Nope
    • What do you think the medic faction would need to becomme better ? Jag tror att det behöver bli lite fler medic's för att på den senaste tiden så har det inte varit inne så många.
    • Tell us a little about your self.: Mitt namn är Rikard och jag är 15 år Gammal. Jag bor strax utanför stockholm. På min fritid så tycker jag om att träna och spela olika dator spel.
  7. 19 minutes ago, Vpswede said:

    Det som hände vid NLA ön var att vi såg er vid weed proccesing och valde att följa efter er med heli och sen hade vi redan 1 till enhet som var nära som kunde komma med en bil för att försöka få er och stanna. Sen så tar ni er in på NLA ön och ser att ni stannar där så då väljer vi att kalla på alla enheter för annars åker inte vi in på NLA ön, väl inne där så tar vi båda var av en av er åkte ner i vattnet med eran tempest så vi inte kunde ta det (vilket är bannbart) Så jag ser inte vad vi gjorde fel? skulle vi komma med 3 personer och låta er döda dom? skulle vi skita i att åka in på NLA ön när vi är 14 inne? ser inte vad du tycker vi gjorde fel där

    Det där med Tempesten är redan utrett så det kan jag säga direkt så att du har klart det för dig. Men vart tycker du vi annars skulle ha åkt en till NLA ön? Hade vi fortsatt på vägen hade antingen helin och suven tagit ut oss, och om de inte hade gjort så hade ännu fler polise kommit. Enligt mig så är det inte riktigt en fair fight. Okej jag förstår om man har typ 5-6 poliser efter sig men när 10,11,12 kommer det är då över driften kommer in. Man borde iallafall ha en chans att komma undand där ifrån utan att få bilen sickad till skroten och hamna fängelset. Och sen vet jag inte om det var ren tur att ni hittade oss vid weed processen igen efter att vi gömt oss, men ibland känns det nästa lite som ni sitter och campar de olagliga grejorna du får rätta mig om jag har fel där.

  8. 15 minutes ago, Yoshi said:

    Hallå Jesse!

    Man ska väl inte klaga nu när det väl finns gott om poliser, innan har det ju varit ett j**la klagande att det inte fanns för många poliser inne som kunde hjälpa dom
    civila när dom väl behövde hjälp. Grejen är ju att dom ska lägga näsan i blöt för dom är poliser, och om du håller på med laglig verksamhet så kommer dom inte vara
    ett problem för dig utan hjälp snarare. Så jag tycker att du har fel, men detta är min personliga åsikt. Om dom är "många" inne så hinner dom förebygga och vara över
    hela kartan och dessutom ha tid för lite småsnack än att bara åka på saker konstant?

    // Yoshi
     

    Jag förstår hur du tänker men man blir något lack när man har fyra poliser efter sig och när man sedan väll sedan väljer att stanna för att "ta hand" om dem eller att hjulen blir sönder skjutna, så har man hela j*kla polis kåren efter sig på 14 man på bara några minuter. Det finns ingen chans för ett så pass medelstort gäng som oss på ungefär 3-4 man inne nästan hela tiden att ta sig ur på. Jag kan ta ett exempel från idag när vi flydde från polisen och fick gömma oss på eran halv ö. Rätt som det var så var det 10 poliser med hunters och allt som stormade halv ön. Jag och min polare hade ingen utväg därifrån då. Jag kanske klagar j**ligt mycket nu men det är ganska irriterande för det är inte första gången det händer. Det är bra att det är många poliser är inne och så men alla borde inte få kopplas på ett och samma fall.(Om det inte är ngt extremt stort gang, federal eller bandit district förstås).

    Tack för att du tog dig tid och svarade /Jesse

  9. Hej allihopa!

    Jag har gått och tänkt på en sak nu ett ganska bra tag. Jo det är så att jag tycker det har blivit alldeles för många poliser nu. För tillfället är det inne allt för många poliser på en och samma gång. De brukar ligga på ungefär runt 14 poliser konstant!, vilket jag tycker är alldeles för mkt. Det går inte att göra något ting utan att APD kommer fram och lägger näsan i blöt. Jag personligen tycker CV borde lägga in ett max antal på max 10 poliser som får vara inne på servern samtidigt. Ville bara kolla om det var någon som tycker något liknande som mig.

    Ha det gött allesammans!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.