Jump to content

pantern02

Member
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

About pantern02

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/19/02

Contact Methods

 • Teamspeak
  edwin
 • Discord
  edwin
 • Skype
  Pantern02

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sweden Öresjö
 • Interests
  Gaming bilar båtar atv

Gaming

 • IGN
  edwin
 • Twitch Nick
  pantern02

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. Inför releasen av Altis Life.

  en sak som jag kom och tänka på ar att vid releasen av tanoa kostade det helvette att ta ut fordon. SÅ nogot jag tycker är att ta ut sina fordon ska ej vara för dyrt tex priserna ni hade innan det blev wipe före första tanoa tyckte jag var rätt lagom.
 2. Inför releasen av Altis Life.

  Något jag tror är att byta platts på gamla farmnings rutter så det blir lite nytt även fast kartan är gammal. Kanske även lägga till lite nya saker så det inte bara är gamla vanliga järn o koppar. Det är saker som jag skulle känna göra Altis mer intressant. crafting systemet skulle vara roligt och få tillbaks där man kan hitta fler delar som tex metallskrot på stränder med metaldetektorn.
 3. CvGamings Framtid

  om det kommer bli altis igen så känns det som en wipe är nödvendigt då det känns som om det kommer behövas nya farmingsaker/jobb och föröka få bort tyngre vapen med sikten så det inte kan bli kilometersfighter. Vet ej om det går män ha uppe en server på något mer spel förutom tex en arma server som det var förut när det även fans arkservrar.
 4. Tanoa Farming

  Socker hade inte varit fel häller med tanke på att det finns sugar factory på mappen. Hade varit roligt om man sålde eller processa vid sugar factory
 5. Tanoa Farming

  Något jag tänkt på är om olje priset skulle kunna baseras på hur mycket folk tankar tex någon slacks oljebank/bränsleresrv om denna blir tom går det ej att tanka bilarna fören den fylls på igen. Desto lägre nivå i bränsle reserven desto högre blir oljepriset.
 6. What this server REALLY needs!

  Ja höja start pengarna lite skulle någ inte skada samt sänka priset på att ta ut sina truckar 40k för en Tempest transport runt 5-10 k hade varit rimligt för att ta ut den enligt mig kanske runt 40-50k för Tempest device. Lite mer gäng kläder som folk i gänget kan ha. Om det går kanske till och med att man kan måla om sina bilar till ett visst gäng skin (rimligt skinnad inte helt j**la knallråsa med råda hjul och allt)
 7. ban req xymz

  här är bevis för att du lämna platsen kort tid efter rånet Ca 2 min https://www.youtube.com/watch?v=uW0GVqRCqkE&feature=youtu.be
 8. ban req xymz

  name Edwin offendername xymz date 2017 05 05 rules broken vdm+ smita in i safezone xymz engagar mig och halfinger pete ingen av oss skjuter. hallfinger pete blir dödan respawnar i Georgetown och eferenstund kommer xymz dit och börjar köra över halfingerpete bevis video 1 https://youtu.be/xjhN8n9qWKE video 2 https://www.youtube.com/watch?v=c9frvf8ynBs&feature=youtu.be
 9. Truck shop

  700 knyck då ??
 10. Tanoa förslag på förbättringar

  Säkerhetsbältet skulle inte vara fel om det fick komma tillbaks då man då och då råkar köra som ett fullt kratskaft.
 11. Ja det skulle inte skada med fler av market och general store. Eller att macker skulle kunna få den funktionen
 12. Tanoa förslag på förbättringar

  Tar ej 1h att få 100k tar ca 20min
 13. Som rubriken säger tycker det är för dyrt att ta ut fordon när tex en truckboxer kostar 25 k att ta ut eller en jeep för ca5k tycker att dessa priser bör justeras.
 14. Tanoa Release date!

  Neuce
 15. Tanoa Life - Sneak Peak

  oke
×