Jump to content
CvGaming

Perzonee

Member
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Perzonee

  1. "ni" Jag kollade inte på din stream, visste inte ens att du hade en. Anledningen till att jag lade ban req är för att jag inte gillar fulspel!

    Kan tillägga att jag inte spelar i något gang utan helt själv just nu, så vet inte var du fått "ni" ifrån

  2. 4 minutes ago, kooben said:

    Hmm, Hur menar du att detta är combatlog, @Perzonee?

     

    Han dör och loggar ut direkt efter, om han hade respawnat hade båda meddelandena inte varit ovanpå varann utan lite mellanrum. Eller är jag helt ute och cycklar? xD

  3. Beror nog mest på att hela polisfactionen är inaktiv. 

    Själv är jag personen som helst chillar i safezone och roleplayar ist för att råna/skjuta/döda då jag upplever att det knappt blir någon roleplay i sådana situationer. Men nu under den senaste veckan har jag sett max 3 poliser inne. Ingen tycker det är kul utan poliser, de utgör en stor del av modet IMO. 

    Dock så kan jag inte hålla med de Legacy säger, det finns väldigt många spelare vad jag har sett som är kapabla att hantera "polis-yrket" dock är det kanske inte alla som vill. Jag tycker att de som är whitelistade bör komma in och spela på servern igen innan den dör ut helt. Sen eventuellt ta in 3-4 poliser till ifall det behvös.

    Om det fortsätter råda inaktivitet på servern så kommer det i sin tur leda till att roleplayandet minskar och det blir mer "skjuta/råna/döda" och tillslut blir servern en stor krigszon mellan de största gangsen, och det finns inga poliser som kan stoppa dem.

    Mvh // Perzonee

  4. Är det ett plugin som auto-impoundar bilar? Eller är det en bugg?

    Jag och några polare farmade häromdan och fick reda på att några hade satt upp sig för att råna folk vid drug dealern, så vi ställde truckarna i kavala square och gick omkring å roleplayade lite sålänge. När vi kom tbx vär de borta. :/

    • In-Game Name? : Perzonee
    • What is your Player ID #76561198074426468
    • Age : 16
    • Do you speak both Swedish and English?: Ja
    • Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Ja, NordicRP i ca 6 månader
    • Do you have a working microphone?: Ja
    • How long have you played on CvGaming?: Ca en månad
    • Have you been banned before?: Nej
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Ja
     
     
    • What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
      1) Lyssna på dem som är högre rankade.
      2) Kunna ta och ge order
      3) Kunna roleplaya bra
      4) Inte gå efter bountys, utan belöna dem som är duktiga på att roleplaya genom att låta dem gå eller sänka deras bot (Om det tillåts)
      5) Kommunikation inom kåren, vid tillexempel en strid.
       
    • Describe why you would like to play as a police officer?: Jag har som sagt varit polis innan på ett annat community i ca 6 månader, och jag tyckte det var så sjukt roligt. Jag har alltid varit lite mer av en "lonewolf" när det gäller Altis life. Har inte velat gå med i gangs eftersom att det ofta bara vill skjuta, råna och döda, vilket jag inte tycker är kul. Jag gillar att roleplaya. Det bästa med att vara Polis är att det är väldigt enkelt att roleplaya med folk eftersom att folk dras lite till en om man har en status som polis, medic etc. Vilket är positivt och roligt! Jag vill även gärna hitta nya kompisar inom Altis och jag känner att poliskåren skulle vara ett perfekt ställe att göra det på. 

       
    • Briefly describe the various tasks of a police officer?: Att försöka stoppa all kriminalitet på ön, och även höja roleplayet mellan spelare.

       
    • Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Jag har både varit medic (i ca 2 månader) och Polis i ca 6 månader, så jag vet hur man ska bete sig och agera. Jag är bra på att hålla stämningen lugn i stressiga situationer, och jag blir oftast aldrig uppstressad själv. Jag kommer även vara väldigt aktiv på servern då jag nästan bara spelade innan när jag hade möjlighet.

     

    • What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Det är det viktigaste hos en  whitelistad spelare, att inte vara en "douche" mot spelare. Man ska alltid försöka få spelarnas respekt genom att vara skön och trevligt. Inte för att man bär vapen.

     

    • Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police: Mitt namn är Per son, men ni kan kalla mig Per. Jag är 47 år gammal och har jobbat inom militären på yngre dagar. Men när jag och min fru fick vårat första barn så bestämde jag mig för att sluta med det militära yrket, jag kände att jag behövde vara hemma mer med familjen, istället för att vara utomlands och strida. Då bestämde jag mig för att bli polis. Jag utbildade mig och sedan kom jag in i Stratis poliskår. Efter ca 10 år i tjänst var det dags att flytta, vi kände att vi ville flytta långt och börja om på nytt. Vi köpte en lite villa utanför Kavala, och den den första månaden var riktigt jobbig. Ingen av oss hade jobb, jag hade redan sökt in till Altis poliskår, men det var fullt och skulle dröja ca en månad innan det skulle få plats för nya cadetter. Jag köpte då en liten fyrhjuling och började plocka äpplen som jag sedan sålde för att försörja familjen. I skrivande stund så är det ungefär två veckor tills jag får något svar från altis poliskår och jag hoppas på det bästa. (off RP: kanske ändrar ingame namn sen, men kom inte på något vettigt just nu) 

     

    • Tell us a little about yourself! Mitt namn är Leo Persson, jag är 16 år och bor i Trelleborg (Skåne). På fritiden gillar jag att spela, men har under den närmsta tiden mått väldigt dåligt psykiskt pga saker med familjen. Och jag har inte alls haft någon lust att varken spela eller umgås med kompisar. Detta har pågått i ca 4-5 månader, men allt är bra nu igen. Det är även anledningen till att jag inte är polis på den andra servern, för att jag var inaktiv, samtidigt som servern sakta dog ut. Bortsett från allt detta negativa så älskar jag att kolla på fotboll (MFF) och även hockey. Är det något mer ni vill veta så är det bara att fråga på! Vill även tillägga att jag inte kommer kunna spela något alls förens om två veckor. Bor just nu i en skruttig tvåa med min styvmamma utan WIFI, men efter skolan är slut (17 juni) Så flyttar jag till min riktiga mamma. Ska åka till dreamhack den 18 och jag kommer hem den 21a. Kommer vara aktiv på servern efter den 22a ungefär! 

    Mvh // Perzonee :D

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.