Jump to content
CvGaming

"[Ban request] *[TU] Xeloth*"


HarrisonJones
 Share

Recommended Posts

Name: *[V] Smutslisa*

Offender-Name: *[TU] Xeloth*

Reason: We engaged a couple of gas station robbers just as a hunter pulls up. We engage the police and manage to kill one, the other police escape and flee from their vehicle, as we're trying to persue them, [TU] Caden starts circling Hano in a trolling fashion with his vehicle. Hano tells [TU] to leave/stop and continues persuing the police. Later i'm opened fire upon by [TU] Xeloth. Note that [TU] has said absolutly nothing to us in this engagement, the ONLY words spoken was Hano telling Caden to leave.

 

Video of the actual RDM:

 

Video of Cadens engagement with hano : http://www.twitch.tv/hano009/profile/past_broadcasts ( should be up shortly, will be the one

after the one 1 hour 25 minutes 31 seconds long)

Link to comment
Share on other sites

Sending someone into a fight with no gear and a truck boxer to troll someone into KoS is against the rules according to me. It's also lack of RP.

The following "KoS" you had on us is thereby not legitimate according to my interpretation of the rules. I could be wrong of course, and then we'll start doing this as well...seems like a lovely behaviour that can only add to the dynamics of the server.....

Link to comment
Share on other sites

För det första så ber man någon att ge sig av på ett snällt sätt och inte hotfullt typ som du säger på din video ''lämna eller så skjuter jag dig, kör iväg 3 sekunder, 3,2,1''
Och det nämnde du inte för Smutlisa när han frågade dig vad du sa till TU? Du säger  ''Jag sa åt honom att köra iväg bara men jag har inte skjutit på någon''

Därför ser smutslisa det där som RDM när han blir dödad av [T.U].  Vilket det inte alls var...
 
[T.U] Caden trollade inte, Jag som general inom [T.U] gav honom order att göra som poliserna gör i sina hunters, Slå på lamporna, tuta och åk runt hela tiden samtidigt scoutar du. Om det där är trolling då kommer alla poliser att bli bannade för trolling.
på din video hör man hur dina kompisar säger ''skjut honom då skjut honom'' Du avslutade videon innan du sköt dina första skott efter T.U Caden vilket betyder att vi hade rätt att skjuta ner er. [T.U] Xeloth frågade oss 'Can I shot him? Can i shot him?'' Vi sa ja dom har redan skjutit efter [T.U] caden, sedan dog smutslisa.

Link to comment
Share on other sites

kolla på 01:41:47 ungefär. Hur en av hans kompisar ligger ute på fältet nära Truck boxen det var EXAKT då som vi antar att en V medlem sköt. (eftersom det var dom som hotade om att skjuta)  Då öppnade vi eld och smutslisa dog.

Link to comment
Share on other sites

kolla på 01:41:47 ungefär. Hur en av hans kompisar ligger ute på fältet nära Truck boxen det var EXAKT då som vi antar att en V medlem sköt. (eftersom det var dom som hotade om att skjuta)  Då öppnade vi eld och smutslisa dog.

Hmm det ligger ingen där på fältet, den markeringen som visas är en person som var afk och av någon anledning så visades hans markering fortfarande som om han fans på debug island. Kollar du när jag öppnar minimap så ser du att det inte satt någon där, tror jag var den enda som var på den sidan av området.

 

Sen så vet jag inte vad man ska fokusera på i just denna ban requesten, RDM eller snarare trolling in action. Jag bidrog bara med de inspelningar som jag har från händelsen. Dock så uppskattar jag inte att ni kommer och just "trollar" mitt i våran situation. Att börja pokea med en truckbox och lyser upp hela vår situation och spammar med tutan ENDAST för att aggrivera mig så att ni har en ursäkt till att börja snipea ner resterande medlemmar är långt ifrån den RP'n som jag förväntar mig på denna servern. Om vi är mitt i en situation med poliserna så respektera den RP'n som vi har och förstör inte spelupplevelsen som vi andra har skapat. Om ni vill ha lite action så kan ni väll lära er att RP'a på ett vettigt sätt eller joina fighten på ett roligare sätt än att bara sitta och skjuta ihjäl folk utan någon form utav interaktion med andra parten. Sånt gör man på wasteland servrar och inte här.

 

Det var allt jag har att säga.

Link to comment
Share on other sites

aa men att varna en person på det där sättet är det så smart då? om ni nu bara ville fajtas mot poliserna. Lol... ''lämna eller så skjuter jag dig, kör iväg 3 sekunder, 3,2,1'' gör ni så hela tiden eller när ni varnar folk? Hade ni sagt ''Snälla kom igen lämna vi är upptagna med polisen'' Så hade vi dragit oss därifrån. Men tro inte att ni får hota hur fan ni vill bara för att ni är i fight med polisen. Liksom ni verkade inte så oroliga när ni såg T.U där dina kompisar säger ''men skjut då men skjut bara'' Då äre ju ni som startar en fight. Du eller [V] gänget kan inte bestämma hur folk/gäng ska joina en firefight det var ni som hotade oss inte vi er. Man kan be någon lämna området på ett snällare sätt än att hota en till döden. Nice rp av dig där kan jag säga

Link to comment
Share on other sites

Om man säger "åk iväg annars skjuter jag" så har ni hotat honom vilket gör att han bör ha rätt att kunna skjuta mot dig, om personen du säger detta till verkligen ser det som att du ska skjuta, då har han rätt att panga dig.

Som sagt att först hota någon och sen bara förvänta sig att den som blir hotad ska ge sig? Njaa... Räkna med en fight nästa gång..

Link to comment
Share on other sites

Ja jag vet att man inte får skriva på banrequesten om man inte är relevant till situationen. Anser dock att det jag har att säga bidrar med relevant information till fallet.

 

"[T.U] Caden trollade inte, Jag som general inom [T.U] gav honom order att göra som poliserna gör i sina hunters, Slå på lamporna, tuta och åk runt hela tiden samtidigt scoutar du. Om det där är trolling då kommer alla poliser att bli bannade för trolling.
på din video hör man hur dina kompisar säger ''skjut honom då skjut honom'' Du avslutade videon innan du sköt dina första skott efter T.U Caden vilket betyder att vi hade rätt att skjuta ner er. [T.U] Xeloth frågade oss 'Can I shot him? Can i shot him?'' Vi sa ja dom har redan skjutit efter [T.U] caden, sedan dog smutslisa." 

Ursäkta?? Poliserna åker runt i hunters i firefights för att dra åt sig eld. Det är en taktik, görs även av NLA men det är i STRIDSSITUATIONER. Du ser inga poliser som åker fram till någon random, tutar och lyser på dem. Det caden gör är FailRP samt trolling. Att du även gav ordern visar på hur lite du kan om reglerna och roleplay generellt. TU visar här ett tydligt exempel på vad de vanligtvis gör, försöker så snabbt som möjligt få till en stridssituation, även om det bryter mot regler. TU har åkt på liknande bans där de haft lack of roleplay, som situationen ovan. 

Inga skott las av mot caden, som tydligt syns i beviset. Ni får gärna bidra med bevis som visar motsatsen. De bryter mot en/flera regler för att få öppna upp strid, Harrisons död är därför även RDM. 

 

Om de har rätt att skjuta pga Hanos varning är en definition fråga som får tas av admin Jag anser inte att när man så grovt baitar och bryter mot RP, för att få till en sådan varning, att den kan användas för att öppna upp krig, då de brytit mot regler för att få "möjlighet" från första början. 

Link to comment
Share on other sites

[sC] Harry  Lägg dig inte i, du har ingen rätt att komma hit och kommentera du var inte inblandad du vet inte vad som hände så ge fan i att kommentera sånt som inte rör dig. Nu bröt du en regel med att lägga dig i det har gått nån dag sedan och ingen har skrivit något och så kommer du och startar upp det hela igen? 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag kan hålla med om att det är ett dick move när man använder sig av taktiken av att skicka in någon utan utrustning för att få honom att locka till sig hot för att få KoS, är skitvidrigt beteende enligt mig men det är tyvärr inte emot reglerna.

Och eftersom man ser i beviset att du ger han ett ultimatum att dra därifrån eller dö så blir det ett hot så T.U får tillåtelse att engaga er.

Eftersom det då inte var några regler som bröts så kommer jag att neka denna ban request.

 

DECLINED

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.