Jump to content
CvGaming

Uppdateringar efter dagens möte.


Legacy™
 Share

Recommended Posts

Tjena!

 

Idag så körde vi ett möte i och med den rådande inaktiviteten som vi i dagsläget har på servern och det är ju sjävklart någonting som vi vill försöka göra någonting åt. 
Vad inaktiviteten beror på helt är svårt att sätta fingret på men vi har tagit en del råd utifrån det som skrivits på forumet och försökt lägga in det i den senaste/kommande uppdateringen för servern. För att börja med några punkter som vi ändrat/gått igenom.

 

Lootbara poliser - Poliser kommer i och med nästa patch inte längre att vara olootbara. 

Fler Poliser (LÄNK) - Kraven på att bli polis kommer att sänkas och vi kommer ge upprymme för fler att visa vad dem går för som kadett. 

Rebeller - Vi har skapat ett ansökningsformulär till Rebeller och även försöka införa det rätt snart i en kommande uppdatering. Vi vill helst se att vi har en fungerande poliskår innan vi kickar igång rebeller men det är inget krav då vi vill ha aktivitet omgående. 

Mer farming - Vi har lagt in fler illegala farmingturer som spelare kan använda sig utav för att skapa lite variation.

Server event - Thorsten kommer även att börja köra igång med sina Serverevent igen så håll utkik efter det ifall ni är intresserade utav lite kaos i vardagen.

Utöver detta så har vi även tänkt ut en ny gametime tävling som vi kommer att köra igång så fort vi har hittat några priser som vi kan dela ut till vinnarna. Den tävlingen kommer att gå till som våra tidigare att spelare tävlar mot varandra i speltid om vem som tar hem priserna. Mer info om detta kommer under veckan!

Vi kommer även under nästa vecka att komma ut med information kring våran nästa CS-turnering som vi kommer hålla inom vårt community. Så håll utkik efter denna under veckan ifall ni vill ha chansen att ta revansch ifrån förra turneringen. 

 



 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Dimitri said:

Får man veta innan updateringen ifall man kommer in eller inte ifall man ansöker Legazy? :)

Vi kommer att köra accepteringar på löpande band troligen under veckan, vet ännu inte hur långt borta detta är eftersom vi vill fokusera på polisen i första hand. Men sålänge polisen fortskrider på bra så lär det gå rätt snabbt att få in en rebellfaktion. 
Blir man inte accepterad så kommer vi inte att höra av oss, däremot får man gärna höra av sig själv ifall man vill veta om man blivit nekad. 

Blir lite för tradigt att höra av sig till alla och säga Ja/Nej så vi håller det till JA bara :)

Link to comment
Share on other sites

  • Goatis unfeatured this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.