Jump to content
CvGaming

BOSS_BEARD

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BOSS_BEARD

  1. Request Information

    Name: [GLENN] McG4v3r

    Offender-Name: SOCKLAN

    Date: Tider står i videon

    Reason: Hänvisar admin's till att se filmen, RDM i Kavala market som tidigare var uppföljt av trolling, finns mer på film om så behövs, Blev själv förvånad över att höra min gode vän bli RDM:ad i Safezone då jag tidigare vet att det inte ska vara möjligt. Kan ju vara en glitch ni admins behöver kolla in i men det är vad det är! ( Är endast TS för den här requesten då jag postar den åt min vän som har lite strul med forumet )

    Best regards BOSS_BEARD

     

     

     

  2. Meet the minimum age of 17Yes im 24 
    Understand basic server rules. 
    MUST have a working microphone! 
    MUST have a good command of the English language. Check! 
     
    In-Game Name? : BOSS_BEARD / [MT] BOSS_BEARD
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198161794075
    Age : 24 
    Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: NO i have experience playing in rebel faction on Gaming Asylum, and i have also played on CV-Gaming as a medic.
    Do you have a working microphone?: It works just fine!
    How long have you played on CvGaming?: Somewhere around 360 - 400 hours played
    Have you been banned before?: Yes one time when i took a VDM for engange and killed a guy ( then again i was new on the server )
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Yes sir!
     
     
    What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Take the roleplay serious
    2) At all time listen to the senior officers orders!
    3) Be calm, communicate and try to help the civ's
    4) Be well informed within the server's rules.
    5) To always follow and enforce the law!
     
    In 3 short paragraphs describe why you would fit as a police officer:
    §1 I am calm
    §2 Performs well under pressure.
    §3 Im good at interact with people and i never brake character.
     
    In a short paragraph, what is your task as a police officer?:
    -Protect and serve those in need!
     
    Why should we pick YOU as a police officer?
    -Let me rephrase that for you! Why should you not pick ME as a police officer? ;)
     
    What do you hope to achieve if you become a police officer?:
    -Hopefully be a good rolemodel and step the RP up a notch!
     
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    -be loyal to management, have some respect for one another! and it's just common sense to always follow the rules.
     
    Why are the police faction important?
    -The police is not just good for sustain the laws, its also important for the people in need to feel protected at all time!
     
    What do you personally think that the police faction would need to become better?
    -You could always use some extra manpower, you never know what the bad guys cooking up!
     
    Tell us a little about yourself!
    -I am 24 years old working as a bartender in Gothenburg due to my work i play lots of early mornings and late nights, and in my sparetime im usally at home playing some good games or mixin' some good drinks. I work alot beacuse i recently got a promotion but i always got some extra hours for Arma 3. Hopefully u see me qualified enough and well see each other in Altis Life! 

     

    Best regards BOSS_BEARD

  3. Jag tycker bara rätt ska vara rätt. Följer man inte reglerna ska man ha straff för det, förstår inte riktigt varför du vill att det ska sopas under mattan. Diggar er i A.V.F men det betyder inte att reglerna inte gäller för er, tycker det är jättesynd att det var ni som gjorde detta men tänker inte förlora fighter på fel sätt och inte bry mig bara för det är folk jag tycker om.

    Självklart är ju reglerna till för att följas! Men även den bäste kan trampa snett ibland, jag tycket bara att vi som är äldre på servern inte ska sitta och gnälla på varann på forumet det är ju trots allt vi som ska vara "förebilderna" haha, skämt åsido jag är redo att ta en ban som en man om nu admin anser att det är rätt! Vill bara som alla andra få min röst hörd och inte bli missförstådd, diggar dig med PKR! :D Men vi ses garanterat mer in-game sköt om dig nu!

    MVH. BOSS_BEARD

  4. Men ni kan ju inte RDMa och sen säga att vi måste ta tillbaka sakerna fair and square? Om ni skjuter mot oss, rdm engagear alltså, så har vi kos på er men ni har inte kos på oss. Att han kör över er spelar ingen roll då ni heller inte får gömma er i knarkbuskar efter engage, men som sagt är engagen gjord på fel sätt också. Att vi planerade på att göra en ordentlig engage spelar ingen roll, då vi inte ens gjorde det. Våra intentions har inget här att göra då vi bara fortsatte åka runt och som sagt inte ens drog nån engage på er.

    Återigen, spilld mjölk!

    Förstår dig/er PKR men Ban req'en ligger redan här nu så det finns egentligen inte så mycket att disskutera försöker bara förklara ur [A.V.F] perspektiv och ur min egen synvinkel, trodde bara att CV-D hade lite mer cojones än att lägga ban req för det här! Återigen vill jag bara säga att vi kunde lagt ban req för mindre! Hur hjälper det er in-game att jag får en ban ett par dagar eller vill ni bara få se att jag blir straffad för att ni har rätt och jag har fel? Just sayin'

    MVH. BOSS_BEARD


  5. Kan inte se problemet här? om nu det första skottet skulle vart en engage så skulle vi redan haft KOS på varann från första början, Andra saken som ja inte riktigt förstår mig på är att ni redan i filmen säger att ni ska engaga och har KOS på oss och i samband med det kör över [A.V.F] Capii, därav att jag lägger skottet rakt in i rutan...

    Har inga direkta klagomål kring något annat än att Cv-Gaming håller på att bli en server där man sätter Ban Req's för minsta lilla snedsteg istället för att ta problemen in-game som vuxna människor, Då jag vet att vi har väldigt mycket unga människor/spelare som trivs på servern men tycker att allt kan lösas med en Ban Req för att få sin vilja igenom, Ja ser det här som en dyster lösning! självklart lämnar jag sista beslutet till admin men tycker inte heller att man ska sitta och gråta över spilld mjölk på forumet, om ni nu är ledsen över den här incidenten så tycket jag att ni sätter hårt mot hårt och så tar vi det ingame!

    Önskar er lycka till framöver! 

    MVH. BOSS_BEARD

  6. What is your in-game name?

    [A.V.F] BOSS BEARD

    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)

    76561198161794075

    Have you read all of the rules on the forum?

    Det har jag gjort.

    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a cop/medic/rebel?

    Absolut!

    How long have you played on the server?

    Någonstans runt 260 timmar

    How long have you played Arma 3?

    462 Hours played

    How often do you play on the server?

    Försöker vara så aktiv jag kan, då mitt arbete har väldigt flexibla arbetstider. Runt 4-5 dagar i veckan! ( Blir mycket på morgonen samt sena nätter )

    Tell us a little about your self! (Where in the world do you live? What time zone do you live in? Age? etc.)

    Heter Adde och är 23 år gammal jobbar som bartender i Göteborg och spenderar större delar av min fritid för arma 3 / Altis life, gillar att roleplaya och har under den senaste perioden ägnat mycket av min tid på Cv-Gaming, känner just nu att jag vill ta mig tiden att pröva roleplaya som Medic utöver den tiden jag spelat som Civ/Rebel hoppas på god feedback och tackar på förhand!

  7. Regler kring Gangwar - [F.C] vs [A.V.F]

    Inget skjutande/KOS i Safezone ( Pyrgos )

    Inget sämre vapen än TRG eller SDAR vid combat

    Aldrig combat utan Väst/kläder/Gear, diverse.. ( Har man ej väst kör man utan )

    Ingen Camping/Meta gaming vid städer och hus osv.. ( Gangland )

    Uppehåll för gangwar mellan 02:00 till 12:00 ( Farming Hours )

    Minst 2 spelare från diverse gäng måste vara inloggade för att gangwar och regler ska gälla!

    Vid regelbrytning upphör gangwar och regelbrytande sida förlorar omedelbart.

  8. Vi i [A.V.F] tar emot eran Gangwar Req med öppna armar! Som ett gäng med blandade åsikter kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar är det våran plikt att sätta hårt mot hårt då vi inte tänker ordningslagen stå i våran väg! Vi tackar och tar emot den här våldsamma dispyten från eran sida och vill med ett leende på läpparna säga att vi tänker inte böja oss ifrån erat request om Gangwar. Vi hoppas på ett smutsigt och blodigt krig och låt självklart den bättre hälften segra!
     

    PS. Regler kring Gangwar mellan [F.C] och [A.V.F] diskuteras och stadgas via gängens ledare i Teamspeak!

    Önskar alla lycka till! Och låt kriget börja...

  9. Ludwig här tror jag det blivigt ett litet missförstånd, när lagens långa arm jagar mig i högsta hugg med blåljus är det förståligt att dom vill ta fast mig! Men tekniskt sätt när ni är 3 poliser i en Hatchback sport och rammar ner min Truck Box så ser jag det som en engage av er i [A.P.D] därav mitt hastiga beslut. Tänker låta eran VDM gå för den här gången men tänk på det i framtiden att de är emot reglerna att VDM:a. Det är inte jag som satt regeln dessvärre men var vänlig att se bilden nedan! Med vänliga hälsningar BOSS_BEARD :wub:

     

     

    77501b888392c0224315e12579a24f13.png

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.