Jump to content

capii

Member
 • Content count

  67
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About capii

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Capii

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  swede

Gaming

 • IGN
  Capii
 • Twitch Nick
  www.twitch.tv/Capii_TV

Recent Profile Visitors

1263 profile views
 1. Klanton unbanned

  +1 bra rollplayer
 2. hahahaha kupa asså

  hahahaha oh fyfan! 10/10
 3. Bracket "tuffar" vidare!

  Bracket <3
 4. New Chief!

  +1
 5. Jonas har lämnat.

  Jonas <3
 6. Capii återvänder!

  Tjena fick höra plus att jag läst att Altis kanske kommer tillbaka stämmer detta? Och isåfall vet ni när? vill börja spela igen ju Trevlig kväll
 7. Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern! Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern! Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov! Jag vill sluta detta med att tacka några stycken! Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider! Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med! Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3 Mvh. Capii.
 8. Måntage

  Gött montage! skulle du möjligtvis kunna skicka dina grafik inst. till i PM på sidan? annars 10/10
 9. MLG NoScope Standoff - IKVÄLL 20:00 *CLOSED*

  detta kommer att bli super roligt, längtar till 20.00 hoppas vi blir många där! Sen en liten fråga, kommer det att vara i den lilla gropen som det vart innan?
 10. Kooben - Support

  Man får väl säga grattis Kooben
 11. Capii får laggs :/

  Tjena boys Capii här jag behöver nu er hjälp! det är så här att varje gång jag går nära någon som har dött så får jag världens största spikelaggs och det spikar hela tiden tills jag gått ifrån kroppen vad är felet? :/ snälla kommentera inte köp en ny dator osv. För det kan jag inte då jag inte ens kan få jobb på MC för jag skulle råka sätta hela stället i lågor haha nej men skulle vara snällt om någon kunde hjälpa mej! annars får jag hoppas att ni alla får en bra kväll och en bra helg! Mvh. Capii
 12. Hare boiz and görlz

  När en legend kommer tillbaka lämnar en annan Mvh. Capii
 13. Som jag sagt innan så ser det fett clean ut för dej vilken res och graph settings haru?
 14. 2016-04-22 4v4 PvP Arena *CLOSED*

  [LAG SOA] Capii Mr.Chow Nordberg Dompan
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.