Jump to content
CvGaming

capii

Member
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Teamspeak
  Capii

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  swede

Gaming

 • IGN
  Capii
 • Twitch Nick
  www.twitch.tv/Capii_TV

Recent Profile Visitors

2474 profile views

capii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

93

Reputation

 1. capii

  Klanton unban.

  Och varför kommenterar du härr min lilla ''vän''? Mind your own business lady.
 2. capii

  Klanton unban.

  Jag vet att jag inte får kommentera här, men nu blir jag fan i mej lack, varför i helvete blandar du in mej i dina problem lilla pojke, trodde fan bättre om dej Dompan men men man lär sej av sina misstag.
 3. Med tanke på att jag är inblandad i detta så får jag kommentera här, Jag nekar inget av det här och står fast vid det jag gjorde men självklart är inte Olsson någon guld pojk heller, så jag tänker bara ladda upp vad han sa till mej lite senare i TeamSpeak som ni hör i slutet ber han mej klart och tydligt att dö i cancer, och andra saker som ni ser i klippet, att jag tar åt mej så mycket med cancer saken är att jag förlorat en del nära i sjukdomen 'Cancer'. Han har bland annat switchat passanger på mej i safezone, har ganska många vittnen på det. Klippet:
 4. Tjena fick höra plus att jag läst att Altis kanske kommer tillbaka stämmer detta? Och isåfall vet ni när? vill börja spela igen ju Trevlig kväll
 5. Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern! Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern! Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov! Jag vill sluta detta med att tacka några stycken! Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider! Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med! Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3 Mvh. Capii.
 6. Gött montage! skulle du möjligtvis kunna skicka dina grafik inst. till i PM på sidan? annars 10/10
 7. detta kommer att bli super roligt, längtar till 20.00 hoppas vi blir många där! Sen en liten fråga, kommer det att vara i den lilla gropen som det vart innan?
 8. Man får väl säga grattis Kooben
 9. Tjena boys Capii här jag behöver nu er hjälp! det är så här att varje gång jag går nära någon som har dött så får jag världens största spikelaggs och det spikar hela tiden tills jag gått ifrån kroppen vad är felet? :/ snälla kommentera inte köp en ny dator osv. För det kan jag inte då jag inte ens kan få jobb på MC för jag skulle råka sätta hela stället i lågor haha nej men skulle vara snällt om någon kunde hjälpa mej! annars får jag hoppas att ni alla får en bra kväll och en bra helg! Mvh. Capii
 10. När en legend kommer tillbaka lämnar en annan Mvh. Capii
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.