Jump to content
CvGaming

capii

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    capii reacted to Klanton in Klanton unbanned   
    Name: *Klanton*
                Date: Mer än 1år sedan (cirka 14 månader)
                Reason: Jag blev perm bannad för att jag bugg-dödade folk mitt i kavala safezone med en quadbike. Eftesom att detta var för mer än ett år sedan så känner jag att det är tid för mig att återvända till servern då jag växt som en person under detta året, och är redo för att ta roleplayen till nästa nivå!, jag ångrar såklart det jag gjorde och vet att det inte under några omständigheter är okej. Jag var helt enkelt trött på Arma, men jag känner att jag är redo att klättra genom rankerna och ta mig upp i familjeträden. Jag är redo att ta min andra chans, peace out CVG
  2. Like
    capii reacted to Choppy in hahahaha kupa asså   
  3. Like
    capii reacted to [CCC] Björne in ban appeal   
    Name (CCC) björne  eller (K.A) björne
    Date: 2016/05/17 -
    Reason: Hej! för ungefär ett  halvår sen så blev jag bannad för att jag dupade vapen och annan skit . jag ber mycket om ursäkt för jag bröt mot server reglerna men jag blev bara så förbannad för jag skulle ge pengar till en kompis via banken men så råkade jag sickade dem till en poilis istället men så fick jag aldrig tillbaka dem och det var liksom alla pengar jag hade. det tog ett tag att få ihop pengarna så jag orkarade ej mer så jag började dupa. men jag undrar om det hade gott att unbanna mig jag ångrar vad jag gjorde och kommer ej göra om det. hejdå har en fortsatt bra dag/kväll
  4. Like
    capii reacted to Styx in [ban appeal] Styx   
    Name: Styx
    Date: ungefär 6-8 månader sedan.
    Reason: Jag var ny på Arma III. Jag hade en kompis som hade spelat länge, Han lärde mig att autoclicka och det gjorde så klart jag, Det tycker jag var skit kul. Men nä inte längre, det kommer absolut inte att hända igen.  Vill bara komma tillbaka därför jag saknar hela communityn
  5. Like
    capii reacted to V1RRE in Battle Royale 1/10 (Saturday) 20.00 *CLOSED*   
    Welcome to Battle Royale!
    By Event Promoters
     
    DATE: This Saturday, 2016-10-01, around 20:00 (swedish time)

    Introduction
     At the decieded time there will be a Mohawk chopper standing at Airfield. If you wish to join the event, Just enter the Mohawk. You will then go down to the U.F.A island and be forced to fight for your life versus other innocent strangers !

    Rules
    1. NO TEAMWORKING!!! 
    Its everyman for himself, all versus all!, if you get caught teamworking with someone you will be disqualified.

    2. STAY INSIDE THE ZONE!
    3. JOIN AS FRESHSPAWNS! 
    When you're entering the heli, you need to make sure you're completly "fresh" Nothing in your T inventory besides food, no backpack, no hidden gun, etc.  we will check everyone before we start. You will receive backpacks with starting gear.


    4.Gang rule!
    Before we start we will make sure that everyone in the gangs except the leaders has left their gangs, just to make sure you can't see your gangmembers on the map. EVERYONE that wants to attend to the event needs to sit in a teamspeak channel, you can mute your mic and sound etc, but we wants to make sure noone teamworks.

    5. ONE LIFE! if you die, you're out !

    How the loot will work:
    There will be a couple of backpacks, everyone is going to pick one up, in these backpacks there will be gear, weapons, and ammo, and other usefull stuff such as first aid kits or a GPS for example. When everyone has a backpack we will send people away in different directions, there is no KoS until we inform you. therefore everyone will get a couple of minutes to hide and gear up etc..

    Example of how a backpack might look like.

    Remember, No backpacks is going to have the same loot, if you're lucky you might get a tactical vest or/and a high caliber rifle such as Katiba. If you're unlucky tho, you might only get a GPS and a Rook-40 for example. But there will be a 100% chance of getting a weapon with atleast 1 magazine in the backpack, so you dont have to worry =)



    How to attend:
    Be at Kavala AirGarage around 20.00 this saturday evening, jump into the Huron helicopter and you're in! When we arrive at the N.L.A island everyone is going to pay 50.000, all the money will then go to the winner of the event!

     
    For any further questions, leave a comment or write to me, Fiskarn or Marple on teamspeak 
  6. Like
    capii reacted to Erik Tyrone in Ban Request [Cv-D] Olsson   
    Name: [V] Erik Tyrone 
            Offender-Name: [Cv-D] Olsson
            Offender-Position: Safezone with helicopter shop under Athira.
            Date: Around 2:00 am 25.09.16
            Reason: Me and my gang roleplays with [U.F.A] at the airstrip and Cv-D is there as well. The situation is at the start of the video that [Cv-D] Obbe had stole U.F.A's helicopter (I dont know if it was from safezone or not, U.F.A feel free to confirm this under the ban req). We start of roleplaying as far as itr goes, I try to make my gang stay mature and everything and we do a pretty good job at that. People start knocking eachother and I tell my gang to back off, and just watch the situation. Olsson then starts Mass-VMD'ing for unknown reasons. He also talks alot of crap about my swedish, considering I am talking swedish to people on this server to make it easier for everyone makes it really annoying for me to only get shit back. Atleast we understand eachother.
     
    Edit: Rules I believe Olsson broke:
    -Mass VDM
    -Fail-rp and troll
    -Harassment
  7. Like
    capii reacted to Klanton in Klanton unban.   
    Det där med ett år sen menade jag snarare 2 veckor! owell med tanke på all min erfarenhet inom photoshop, samt videoshoping samt, röst dopning nekar jag fullt ut att detta är min röst på videon, då jag hör och vet när någonting är format! oavsätt0 skulle nog säga att detta är mer likt en person vid namn Z.S om jag inte har helt fel för mig, sedan har du gjort den mer i min changer då vi har pratat en del i TS. 
    Ha en fortsatt trevilig kväll och runka på! HAD
  8. Like
    capii reacted to Klanton in Klanton unban.   
    Hejsan alla spelare. 
    Tjena! Mitt namn är Klanton vissa av er ganska känner till mig bättre vid namnet Chris Bangalo! oavsätt så är det så här att jag blev bannad för ungefär 1år (2 veckor) (detta då jag slog i huvudet för cirka 3 månader sedan som har skapat stora tumörer i min vänstra sida av huvudet) (så min tidsuppfattning är lite sådär) sedan då jag har dödat folk i safezone jag dödade 2-3 stycken för jag fick ett stort anfall av ADHD för att en pojke vid namn Dompan han hotade mej med att köra ner till Skåne och spöa skiten ur mig. Den det är ingen orsak till att döda folk i safezone såklart, då jag blev så in i helvetes j**la arg så det pös genom öronen. Saken är den att jag körde över dom med min quadbike i ca 120km/h. Och nu är det såhär att jag skulle vilja få en unban då jag ska visa att jag är mycket bättren så här. Ni som har ADHD i denna gruppen ni vet exakt vad jag talar om. Då jag skulle gissa på att cirka 75 % av servern lider av min sjukdom. 
     
    ps. Jag hoppas ni unbannar mig för jag har mycket mer och visa inuti safezonen!
  9. Like
    capii got a reaction from DompaN in Ban Request - Capii   
    Med tanke på att jag är inblandad i detta så får jag kommentera här, Jag nekar inget av det här och står fast vid det jag gjorde men självklart är inte Olsson någon guld pojk heller, så jag tänker bara ladda upp vad han sa till mej lite senare i TeamSpeak som ni hör i slutet ber han mej klart och tydligt att dö i cancer, och andra saker som ni ser i klippet, att jag tar åt mej så mycket med cancer saken är att jag förlorat en del nära i sjukdomen 'Cancer'.
    Han har bland annat switchat passanger på mej i safezone, har ganska många vittnen på det.
    Klippet: 
     
  10. Like
    capii reacted to mr.marly12 in Capii säger sista orden!   
    snälla sluta inte på serven kommer sakna dej som *** ;( 
  11. Like
    capii reacted to V1RRE in Capii säger sista orden!   
    När Apex kommer ut och Tanoa blir officielt kommer du kunna spela Tanoa utan Apex, fast du kommer dessvärre inte kunna använda apex-vapen och fordon
     
  12. Like
    capii got a reaction from Vpswede in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  13. Like
    capii got a reaction from Alle0100 in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  14. Like
    capii got a reaction from HedmaN in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  15. Like
    capii got a reaction from Bugge in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  16. Like
    capii got a reaction from mr.marly12 in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  17. Like
    capii got a reaction from Kurreman in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  18. Like
    capii reacted to Castle in Capii säger sista orden!   
    Have a Good Summer Capii! U where a nice guy on the server!
  19. Like
    capii got a reaction from SVETCHGI in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  20. Like
    capii got a reaction from Castle in Capii säger sista orden!   
    Hejsan allihopa, hoppas att ni alla gillade Tanoa och att ni har mycket skoj!! för min del blir det en liten sorlig grej att berätta, jag kommer här med att säger Hejdå ifrån CVG och alla sköna på servern!
    Anledning till att jag slutar är för det mesta att jag inte har pengarna som behövs för Apex, då jag har strul ekonomin, jag vill också därför tacka alla för alla fina minnen vi har tillsammans ifrån servern!
    Jag hoppas att ni alla kommer få ett fortsatt trevligt sommarlov!
    Jag vill sluta detta med att tacka några stycken!
    Hela BDC. Jag vill tacka för att jag fick komma in i ert gäng med alla sköna gubbar och alla våra minnen!! jag kommer inte glömma våra tider!
    Sen så vill jag tacka alla Admins! För att ni faktist gav mej en chans att komma tillbaka till servern! och allt ni hjälpt mej med!
    Sen finns det massa andra och ni vet vem ni är!!! Skött om er allihopa!! <3 <3
    Mvh. Capii.
  21. Like
    capii reacted to Black Hammer in Police Application B.D.C Black Hammer   
    Police Application
    In-Game Name? : Black Hammer What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198075285187 Age : 16 år ska fylla 17 år Do you speak both Swedish and English?: Ja, jag pratar båda flytande Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Secretone när den var uppe. Do you have a working microphone?: Yes How long have you played on CvGaming?: 2,5 år, men har varit lite inaktiv för behövde fokusera på skolan. Men är tillbaks nu Have you been banned before?: Nej, jag har aldrig blivit bannad på någon av alla dem RP serverar jag har spelat på. Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Ja absolut, det är bara respektlöst, och enligt mig så är det viktigt att visa hänsyn och respekt som en polis konstapel.     What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Bra Roleplay.
    2) Respekt mot alla på servern.
    3) Jag är ödmjuk och gör mitt bästa.
    4) Veta grund reglerna på servern.
    5) Jag är en bra teamplayer.  
    Describe why you would like to play as a police officer?:
    Jag vill känna den känslan igen att vara polis, vara en person som folk ser upp till, Jag kommer ihåg den känslan som jag hade på Secretone servern. En till del i mig vill kriga och Roleplay igen.
      Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Vara där för både spelare och medics. Allt från random kontroller på folk till fortkörning och försvara Fed. Sen eskortera civlia som kör lagliga saker.
      Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Som jag skrev ovan, är en bra teamplayer älskar att Rp´a så kommer göra det i alla lägen.
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Respekt för mig är att alltid vara omtänksam och snäll mot andra människor, det spelar ingen roll vart du kommer ifrån eller hur du ser ut eller vilken läggning du har. Lojalitet för mig är att om man har gått med på et löfte så håller man det, inte ljuga eller gå bakom ryggen på andra. Sen det sista är att alltid följa lagarna oavsett vilken situation du är i. Om du tackar nej till en joint t.ex. när du är i en grupptryck situation så är det nog en av dem starkaste sakerna man kan göra, säga i mot grupptryck.
    Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police: Hej jag heter Black Hammer men kallas för Blacky. H, Jag är 27 år gammal och var med i Stratis militären i 5 år, det var innan jag fick min lilla flicka som heter Totuna. Jag är en ensam stående pappa från Stratis och har nu tagit mig hit till Altis, jag lagt ner var ända mynt jag hade för att få komma till Atis. Min andledning att jag reste hit var för att få ett jobb så man jag kan dra in lite lön till min lilla flicka på 5 år och betala av mitt lån till min lilla fastighet i Kavala. De ända jag vill är att min ficka ska få växa upp i ett bra samhälle. Min vackra fru Tamila avled vid födseln av Totuna. I Stratis har dem inte så bra sjukvård som här i Altis. Det var därför hon avled.
    Tell us a little about yourself!  Jag heter Adam, jag är 16 år gammal och går El och Energi programmet. Jag bor i Malmö Sweden. De saker jag gillar att göra mest är att gymma, spela fotboll och festa med vänner sen såklart att spela dator också speciellt Arma 3. Något som jag ser fram i mot är att jag ska ta lätt Mc kort så snart jag har pengar till det.
     
  22. Like
    capii reacted to SVETCHGI in BDC SPUTNIK medic application   
    MUST meet the minimum age of 16  MUST understand basic server rules.  MUST have a working microphone!  MUST have a good command of the English language.   
    What is your in-game name? [B.D.C] SPUTNIK What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)  76561198031178460 Have you read all of the rules on the forum? ja det har! Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a Medic? Ja jag lovar. How long have you played on the server? 350 timmar How long have you played Arma 3? 500 timmar How often do you play on the server and at what time of the day/night?   Cirka 5 timmar på dag. Why should you be picked as a medic? För att jag är en glad person som gillar att rpa. Känner också att jag vill testa något nytt på cvgaming. Har också varit medic på andra servrar. Have you got banned before. And why have you ben banned  for?  Nej aldrig. What do you think the medic faction would need to becomme better ?  Mer aktiva medics på servern och bättre rp ifrån medics på servern. Tell us a little about your self.  Jag heter Ludvig och är 18 år gammal, bor i Småland, går andra året på gymnasiet (El Och Energi), gillar att spela datorspel och spela ishockey i en liten klubb i småland.
  23. Like
    capii got a reaction from Black Hammer in Capii's Police app   
    Meet the minimum age of 17. 16 snart 17 men mogen för min ålder. Understand basic server rules. Japp. MUST have a working microphone! Den funkar utmärkt. MUST have a good command of the English language. Yes.  
    In-Game Name? : [B.D.C] Capii What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)  76561198055662949 Age :16 Do you speak both Swedish and English?: Yes i do. Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Nej tyvärr inte men väldigt intresserad av att lära mej nytt Do you have a working microphone?: Jadå How long have you played on CvGaming?:1000h Have you been banned before?: japp tyvärr. Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Yes jag lovar.     What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Respekt
    2) Bra RP
    3) vara lugn
    4) lyssna på högre rankade
    5) att ha bra ordföråd
      Describe why you would like to play as a police officer?:
    Jag har spelat Civ väldigt länge nu och RPt som civ är oftast inte så allvarligt och inte så seriöst, därför skulle jag vilja kunna få en ny grad av rp inom polisen. Sen när jag spelar civ är det bara att råna och göra olagliga saker, jag vill börja att göra lite gott på altis.
      Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Att skydda dom Civila ifrån Rebelerna och andra kriminella gäng, och så att dom inte hamnar på fel spår och kanske börjar med droger och andra dumheter.
      Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Jag tycker om att lyssna på order och att lära mej nya saker, och tycker om Rp väldigt mycket.
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Man ska vara en ärlig person och inte hålla på att ljuga för andra och sen bete sej, sen att kunna reglerna för man är ju ändå polis.
    Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police: Jag föddes på Kavala sjukhus och direkt när min mamma och pappa såg mej så gav dom mej namnet Capii, inom kort tid började jag växa upp med tiden blev jag mognare och kunde tillslut förstå att min pappa höll på med droger eller något annat, då jag hade hört pappa och mamma tjafsa väldigt mycket om sådana saker. Sen plötsligt en natt så vaknade jag av en duns som ekade i lägenheten jag bodde i jag rykte till och tittar mej omkring men ser inget, då bestämmer jag mej för att gå ut ur mitt rum och kolla, då ser jag min pappa stå i hallen, han andades väldigt tungt, sedan ledde han mej in till stora rummet vi satt oss i soffan och han tog tag i min hand och sa ''Lyssna här Capii det är såhär att jag har en viktigt sak att berätta för dej, jag håller på med något som heter drogförhandling jag och mina kompisar säljer droger runt om på altis och mamma vet inte om det så detta blir vår lilla hemlis sa han med ett leende på läpparna. Efter ett tag när detta hållt på så tröttnade jag och flyttade till ett eget hus i Kavala och såhär står det till än idag.
    Tell us a little about yourself! Hejsan mitt namn är Casper men kallas för Capii, jag är 16 år och går första året på gymnasiet jag pluggar el och energi. På min fritid brukar jag ofta vara med vänner och spela arma 3 såklart  men inte bara det, ibland när jag inte har så mycket att göra så skriver jag egna Citat och har hållit på med det i ungefär ett halv år. jag är mycket intresserad av Reptiler med har själv en leopard gecko, och ska förmodligen sommarjobba på Arkenzoo i sommar. Men detta vart lite om mej så får vi hålla tummarna Annars får jag önska er en trevlig dag. Mvh. Capii
  24. Like
    capii got a reaction from Alle0100 in Capii's Police app   
    Meet the minimum age of 17. 16 snart 17 men mogen för min ålder. Understand basic server rules. Japp. MUST have a working microphone! Den funkar utmärkt. MUST have a good command of the English language. Yes.  
    In-Game Name? : [B.D.C] Capii What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)  76561198055662949 Age :16 Do you speak both Swedish and English?: Yes i do. Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Nej tyvärr inte men väldigt intresserad av att lära mej nytt Do you have a working microphone?: Jadå How long have you played on CvGaming?:1000h Have you been banned before?: japp tyvärr. Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Yes jag lovar.     What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Respekt
    2) Bra RP
    3) vara lugn
    4) lyssna på högre rankade
    5) att ha bra ordföråd
      Describe why you would like to play as a police officer?:
    Jag har spelat Civ väldigt länge nu och RPt som civ är oftast inte så allvarligt och inte så seriöst, därför skulle jag vilja kunna få en ny grad av rp inom polisen. Sen när jag spelar civ är det bara att råna och göra olagliga saker, jag vill börja att göra lite gott på altis.
      Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Att skydda dom Civila ifrån Rebelerna och andra kriminella gäng, och så att dom inte hamnar på fel spår och kanske börjar med droger och andra dumheter.
      Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Jag tycker om att lyssna på order och att lära mej nya saker, och tycker om Rp väldigt mycket.
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Man ska vara en ärlig person och inte hålla på att ljuga för andra och sen bete sej, sen att kunna reglerna för man är ju ändå polis.
    Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police: Jag föddes på Kavala sjukhus och direkt när min mamma och pappa såg mej så gav dom mej namnet Capii, inom kort tid började jag växa upp med tiden blev jag mognare och kunde tillslut förstå att min pappa höll på med droger eller något annat, då jag hade hört pappa och mamma tjafsa väldigt mycket om sådana saker. Sen plötsligt en natt så vaknade jag av en duns som ekade i lägenheten jag bodde i jag rykte till och tittar mej omkring men ser inget, då bestämmer jag mej för att gå ut ur mitt rum och kolla, då ser jag min pappa stå i hallen, han andades väldigt tungt, sedan ledde han mej in till stora rummet vi satt oss i soffan och han tog tag i min hand och sa ''Lyssna här Capii det är såhär att jag har en viktigt sak att berätta för dej, jag håller på med något som heter drogförhandling jag och mina kompisar säljer droger runt om på altis och mamma vet inte om det så detta blir vår lilla hemlis sa han med ett leende på läpparna. Efter ett tag när detta hållt på så tröttnade jag och flyttade till ett eget hus i Kavala och såhär står det till än idag.
    Tell us a little about yourself! Hejsan mitt namn är Casper men kallas för Capii, jag är 16 år och går första året på gymnasiet jag pluggar el och energi. På min fritid brukar jag ofta vara med vänner och spela arma 3 såklart  men inte bara det, ibland när jag inte har så mycket att göra så skriver jag egna Citat och har hållit på med det i ungefär ett halv år. jag är mycket intresserad av Reptiler med har själv en leopard gecko, och ska förmodligen sommarjobba på Arkenzoo i sommar. Men detta vart lite om mej så får vi hålla tummarna Annars får jag önska er en trevlig dag. Mvh. Capii
  25. Like
    capii reacted to Willzone in Willzone [A.P.D App]   
    Meet the minimum age of 17. ✓
    Understand basic server rules. ✓    
    MUST have a working microphone! ✓
    MUST have a good command of the English language. ✓
    In-Game Name? : Willzone
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198027590462
    Age : 18
    Do you speak both Swedish and English?: Ja det gör jag.          
    Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Tyvärr inte, men är snabblärd. 
    Do you have a working microphone?: Funkar fint, fint. 
    How long have you played on CvGaming?: Runt 420 timmar.         
    Have you been banned before?: Jag har blivit bannad för combat logg, den varade i 3 dagar. 
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Ja!
     
     
    What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Lyssna på högre ranker!
    2) Lyssna på deras ordrar! 
    3) Visa respekt åt allt folk inne på servern. 
    4) Behålla lugnet, i stressiga situationer.
    5) Kunna rpa bra.
     
    Describe why you would like to play as a police officer?:
    Efter jag har spenderat 400 timmar som civ på CvG tycker jag att det blir lite tröttsamt att åka runt och råna samt jävlas med folk. Jag vill 
    nu kunna stopa dom som rånar och jävlas med folk, samt uppnå mer RP då de knappt blir någon RP som civil.
     
    Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Som polis ska du skydda den civila befolkningen från alla gäng och karteller där ute, du ska även se till att alla droger, slavhandel, och vapen
    smuggling försvinner! 
     
    Describe why YOU would be a good addition to the police force?:
    Jag är en snäll och omtänksam person som bidrar till mycket glädje, har även lätt för mig att ta kritik. 
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    Respekt är viktigt för polisen då de ska föregå med ett gott exempel för de civila, lojaliteten behövs för att man ska kunna lita på sina
    arbets kamrater. Regler krävs för att polisen ska kunna utföra sina jobb korrekt, samt utföra sina jobb på ett "bra" sätt. 
    Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police:
    Will är en man som jobbat åt maffian, i flera flera år. Efter han blev tagen utav polisen fick han fängelse i ett par år, så efter
    Will skakat galler i ett par år har han ändrat sin personlighet och är nu redo att ta sin chans i poliskåren!
    Tell us a little about yourself! 
    Jag heter William 18 år gammal från Stockholm, just nu studerar jag andra året på ett yrkesgymnasium i Stockholm. Har därför rätt mycket tid
    över till att spela Arma.
    Mvh Willzone 
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.