Jump to content
CvGaming

Simonhson

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Erik

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden

Gaming

  • IGN
    Mr.Hson
  • Twitch Nick
    Simonhsonzxczxczxc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Simonhson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Name: [T.S.G] Mr.Hson Time: Kommer inte riktigt ihåg men de va någongång sent på sommaren 2015 Reason: Jag vart bannad för duping och loggat in på andra konton och jag ändrar att jag gjorde de för att nu har jag bara suttit själv medans alla andra har spelat på servern och jag spenderade ungefär 500 timmar på servern så lärde känna ganska många så jag skulle vilja komma tillbaka och spela med några som jag träffade då, jag saknar att gå upp kl.7 på morgonen och gå in och farma och sen farma tills dagen tog slut så om jag blir unbannad så lovar jag att hålla mig efter reglerna!:)
  2. Name: [T.S.G] Mr.Hson Date: Juli-agusti 2015 Reason: Blev bannad för duping och ångrar mig stort och vill verkligen komma tillbaka till CvG för tack vare CvG har jag fortfarande vänner som jag håller kontakten med som spelar på CvG. Du sa i min unban appeal att jag gjorde ett nytt konto och dupade men jag dupade aldrig på det jag bara sprang runt och lekte. Hade bara 1 konto som var nytt inte 3. Men igen hoppas ni kan förlåta mig jag är så hemskt ledsen för allt jag har gjort och har verkligen verkligen lärt mig att det var fel av mig och ska skärpa mig till 100% om ni bara ger mig en chans så kan visa att jag har lärt mig av de här. MvH Mr.Hson
  3. Name: [T.S.G] Mr.hson Date: Inte säker men ungefär i slutet av sommaren 2015 Reason: Hej, jag blev bannad för duping i slutet av sommaren 2015. jag skulle att vilja bli unbannad för att alla mina vänner är kvar på cvg och jag ångrar stort att jag dupade , det var väldigt fel av mig att göra så. Förlåt för att jag skrev felaktigt datum i förra ban appeal, jag var inte riktigt säker på när jag vart bannad. Jag skulle jättegärna vilja komma tillbaka och jag vet att jag har gjort fel men jag kommer att bevisa att jag har lärt mig min läxa. MvH// Mr.hson
  4. Name: [T.S.G] Mr.Hson Date: juli-augusti 2015 Reason: Jag vart bannad för duping för ungefär ett halvår sen och jag har hjälpt andra spelare på servern att starta upp så att dom vill stanna kvar på servern och jag vet att det är fel att dupa men jag har ångrat mig otroligt mycket och jag undrar om jag kan få en andra chans.
  5. Jag har spelat på servern i 450h tills någon lärde mig hur man dupade och sen provade jag det några gånger och jag vill gärna få en andra chans för att visa att jag har lärt mig att inte dupa. Jag vart bannad för ungefär 3-4 månader sen.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.