Jump to content
CvGaming

Unreal

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Unreal

  1. 3 minutes ago, Thorwald said:

    Skulle gissa på att när de slängs onödiga bans hit och ditt och att vissa som har power på servern behandlar spelarna dåligt och säger att ''Om jag skulle vilja eftersom att alla klagar skulle jag kunna trycka ned server rutan så kan alla j**la idioter dra åt helvete''  inte uppskattas av någon spelare då det låter som att vi inte betyder ett skit för en huvud admin

    Om man har en server och inte värnar om de som spelar på den och tar dem förgivet så är det en självklarhet att servern ''dör'' i popularitet. 

    Sedan att servern tappat sin personalitet och inte är den servern som den varit innan spelar stor roll i att folk lämnar då dem blir på besvikna över att det är som vilken standard server som helst.

    Det som skulle kunna hjälpa servern är att verkligen de som bestämmer över den tar en tankeställare och lyssnar på spelare och inte bara slänger bans hit och dit.

    visar man respekt mot ledarna borde de visa respekt tillbaka och inte bara skita totalt i en och favorisering. 

    men jaa detta är bara mina åsikter men man får ju hoppas på det bästa och att de blir en ändring åt det bättre.

    Lägg ett exempel istället för "de slängs onödiga bans hit och ditt"

  2. 22 hours ago, luckiiee said:

    Sen är civ gäng och fraktion två helt olika saker så man ska inte jämföra så. Men jag känner väl att flera liv för fraktionsmedlemmar egentligen bara skulle tillämpas isf när man är max 3 inne och det för både ni och jag vet att det älskas att baita kos för lite gear. 

    Ingen som jämnför och har sagt att de ska vara jämnlikt, min poäng är
    Det han söker : fraktioner i konstant överläge
    Det jag söker : (som det är nu) fraktioner har alltid möjligheten att vara i överläge
    = Han ska lära sig att käka ett underläge då och då

  3. On 7/18/2018 at 11:52 AM, Tiszht said:

    Jag förstår det, men att då råna en mack när man bara är en eller två inne och det är mer än fyra fem poliser inne så kanske man bör vara beredd på att rollspela, ge upp och sjappa. För som det är nu när det är mackrån efter mackrån och folk är bara ute efter Gear. Därav ändring till kanske 2-3 liv och kortare NLR. På fem minuter bör man ju kunna hinna loota och sticka om det nu bara är gear man är ute efter. Bara min åsikt som sagt.

    Lär dig käka att du är i ett underläge ibland bara. Civs spelar i nästan konstant underläge när det kommer till fights mot fraktioner.

  4. 29 minutes ago, J. Stalin said:

    Saken är den att du hade varit död innan. Vi sköt dig flera skott men pga att  ditt internet "dcar" så överlevde du!

     

    Så du menar att du har IQn av en fiskmås och inte väntar tills jag connectar tillbaks för att skjuta mig igen när jag connectar igen?  

    Och om situationen var som du påstår att det gick till, Så borde du ha film på det.

  5. Har haft problemet ända sen jag var en del av UFA dcas fram och tillbaka var 15 minut med full connection i ts och hela köret endast haft problemet här.

    inte om det gör något men låg ner bakom gravstenarna så om jag dc ats eller inte så hade du haft en större chans att döda mig med att jag dcades

    //flacko

     

    P.S du var den enda som dog "PÅGRUND" av en disconnect.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.