Jump to content
CvGaming

Zanetti dödar mig med spikes


DompaN
 Share

Recommended Posts

 

NameDompaN

        Offender-NameZanetti

        Date: 2016-10-13 ca: 20:40

        Reason: KF engagear mig sen sen ber dom mig åka till kavala utan fram däck. När dom åker iväg så springer jag till gang hideout för att köpa ett toolkit och en rook då kommer dem tbx och snackar med mig när jag försöker rymma så skjuter zanetti mig så jag nt kan gå. Sedan spikar han mig, jag frågade vrf han gjorde så då svarade han https://gyazo.com/d9acee9cb1cc8dee378da5e57d26bb7c . video: http://plays.tv/video/57ffd6aa6dddafac04/zanetti-spajkar-mig 

Link to comment
Share on other sites

ahahhahahaahahahahahahaah. Varför jag döda dig med spikes är för att du inte gjorde nånting av det vi sa. Jag sa att du inte skulle ta dina kläder, gå till hideout, ohc sen så stannar du inte. Du hade dött vad som än hände och du försöker också bugghoppa och skit. Förstår inte problemet då du hade dött ändå. Du kan också lägga till vad som hände innan.

Edited by Morio
Link to comment
Share on other sites

Nu är det såhär, Även om du anser att den andra parten gjort ett fel innan så rättfärdigar det inte dig att göra detsamma! 

Vi har absolut 0 tolerans mot att folk använder spikes som ett verktyg till att döda folk.

 

ACCEPTED!

Link to comment
Share on other sites

  • kooben locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.