Jump to content
CvGaming

Mirre

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Mirre got a reaction from Wajk in *insert clickbait title here* [U.F.A] Walt Winchester mini montage   
    Jääklar va polisen fick stryk haha
  2. Like
    Mirre got a reaction from Wajk in Introduction - Wajk   
    Sämst på att golf kan man ju tillägga.. 
  3. Like
    Mirre reacted to Legacy™ in Hello gajs - ban appealele   
    Blir bara förbannad att du hänvisar till mig som älskade legacy. 
    Älskar dig varken nu eller senare. 
    Tack för mig. Nekad förresten. 
  4. Like
    Mirre reacted to Lake in [LW]- Johan Lake bannad duping   
    Name: [LW]Johan Lake
                Date:  ungefär 2015-10-23
    Reason: När jag började spela på serven så körde jag som vilken annan person som helst och farmade och höll inte på med något dupande, När jag hade fått en hyffsad stadig ekonomi så köpte jag ett hus och började köpa lite dåliga vapen, efter ett tag så ville jag ha bättre vapen men jag var rädd att förlora dom och pågrund av de så dupade jag  så att jag alltid hadå åtminstone 1 extra så om jag dog så gjorde de inget och detta förstörde upplevelsen att köra på eran serven eftersom att jag slutade bry mig om gearet eftersom att jag viste att jag hade 1 till i mitt hus och detta ledde ju till att jag inte behövde farma något mer och då blev de bara att jag gick runt och engade folk och de blir väldigt tråkigt efter ett tag.  Jag skrev en ban apeal för ett tag sedan och då fick jag svaret att jag skulle göra om en efter 3 månader och därför skriver jag de här nu och frågar om jag skulle kunna få en annan channs hade varit jätte roligt om jag skulle kunna få en till chans. Förut när jag spelade på serven var jag omogon och tänkte inte efter när jag dupade de enda jag gjorde när jag dupade de var att förstöra mer för mig själv efter som att 80% av altis life handlar om att tjäna ihop sina pengar och skaffa ett hus och kämpa för att få en stadig ekonomi och ha vapen i sitt hus. När jag sitter här i efterhand så förstor jag inte att jag tänkte på de förut och de skulle vara hur kul som helst om jag skulle kunna bli unbannad och få en ny chans att bli en medlem i erat comunity. Även om jag har varit bannad på serven så har jag aktivt varit inne på erat forum och har velat komma tillbaka till serven hur länge som helst, jag har valt att inte göra en ban apeal just för att jag vill visa er att jag har förstått att jag har gjort fel och att jag respekterar erat val. De värsta var att när jag blev bannad från serven var min första tanke att protestera så jag skrev till en admin(tror att de var afriel) och sa att jag inte dupade och fattade inte vad de pratade om men jag fattade själv att de var korkat av mig att ens försöka eftersom att de var bara duktiga på sitt jobb och att jag var värd att bli bannad. Nu efter ungefär 1 år så ber jag er att ge mig en andra chans då jag känner själv att jag har suttit ut mitt straff.
    Mvh Johan
  5. Like
    Mirre reacted to J. Senaz in [Ban Appeal] "J. Senaz"   
    Appeal Information
                Name: *Your in-game name* "J. Senaz"
                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> ca 7 månader sen
                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag har blivit bannad för att jag duplicerade vapen, västar, allt möjligt. Jag förstår varför det var fel och det kommer inte ske igen. Man lär sig efter sina fel. Jag har ingen aning vem som gav mig bannen då jag blev bannad när jag inte var inne på datorn.
  6. Like
    Mirre got a reaction from Kafarov in Mirre * Ban Appeal   
    Appeal Information: 
                Name: *Your in-game name* (optional: guid) Mirre
                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Någonstans runt Februari skulle jag tro.
                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.
    Jag blev bannad för dupeing för att jag sålde ett vapen till en person och när jag sålde det till honom så gav jag honom samma vapen fast dupeat.
    Jag duplicerade också några västar som jag hade i mitt hus och jag skulle bara säga att varför jag gjorde detta var för att jag och mina kompisar tyckte att vi skulle kunna bli det största gänget ifall vi skulle dupea till oss gear då vi redan kunde iallafall skjuta lite, och liksom visa upp oss på servern, nu när jag tänker på det låter det skit löjligt och jag förstår inte varför jag gjorde det.
    Något som var dumt också var att när admins frågade vad jag hade gjort så ljög jag rakt upp i en admins ansikte och det var helt fel av mig, jag skulle tagit tag i det jag gjorde och erkänt att jag dupeade detdär vapnet och dem västarna. 
    I vilket fall skulle jag ha åkt fast för det ändå för att jag dupeade och det var skit dumt av mig, och jag förstår nu att spelet blir så mycket roligare ifall man spelar det och inte fuskar till sig grejer för att visa upp sig själv som ett större gäng för att man har gear.
    Det är roligare ifall man har ett gäng och man har tjänat dem grejerna man har, och inte gjort som jag gjorde och dupeat till mig dem grejerna jag behövde.
    Adminen som bannade mig hette Nordqvist tror jag. 
  7. Like
    Mirre reacted to Ilia in Hello   
    Hello my name is Ilia  I am from Slovakia but currently sudy at Czech Republik...looking to have some fun and RP..see u in game
  8. Like
    Mirre reacted to Lake in [LW]- Johan Lake bannad duping   
    [Ban Apeal] Johan Lake
    Name: [LW]Johan Lake
    Date: 2015-10-23(ungeför jag kommer inte ihåg exakt)
    Reason: Hej för ett tag sedan så var jag inne på serven och började köra som en vanlig spelare, när jag blev lite bättre på spelet och fick mer gear så tyckte spelet var som roligast, men sedan hände det gång på gång att jag blev dödad direkt efter en fight och det ledde till att jag förlorade mycket gear och det var därför jag böjrade med att dupa, jag förstår nu att det tjag gjorde var fel och kommer självklart inte göra om det för att jag har inte hittat någon server på samma nivå som eran, jag har väntat ett bra tag att skriva den här pågrund av att jag vill visa er att jag fattar att jag har gjort fel och därför tar jag mitt straff, men därför frågar jag nu om jag skulle kunna få en andra chans att komma in på serven pågrund av att jag saknar ert comunity. Jag kommer inte dupa någongång igen pågrund av att jag vet själv vad som kommer hände sedan så tycker jag att det förstår spelet nu när jag tänker på det i efterhand pågrund av att man slutar bry sig om gear. Min första instingkt var att protestera så jag skrev till Afriel men jag slutade med det pågrund av att jag förstod att ni hade gjort rätt sak.
    Mvh Johan
    bannad av Afriel
  9. Like
    Mirre reacted to Dimitri in Medic ansökan   
    What is your in-game name? Dimitri
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 7656119815548038
    Have you read all of the rules on the forum? yah
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a Medic? Javisst!
    How long have you played on the server? jag har spelat på CVgaming i ett bra tag, jag har nog spelat  1700 timmar kanske
    How long have you played Arma 3? 1900 timmar (?
    How often do you play on the server and at what time of the day/night? Tatt en pause, men skulle vilja börja köra igen
    Why should you be picked as a medic? Spelat Medic förut
    Tell us a little about your self. Jag är snart 24 år, arbetslös & käkar chips på fritiden
     Like this
  10. Like
    Mirre reacted to Zacharias in Ban Req: [A.P.D] C.Hustle   
    Problemet löst via mig och Ludwig!
     
  11. Like
    Mirre reacted to Kafarov in Police Application - [T.W.C.B-R] KayTac   
    Meet the minimum age of 17.
    Understand basic server rules.
    MUST have a working microphone!
    MUST have a good command of the English language.
     
    In-Game Name?: My name in the A.P.D would probably by K. Brooks. But it is currently [T.W.C.B-R] KayTac, my story of names are huge. It started with Konrad, then Xonrad, then i switched to CheyTac and Zielinsky.
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)
    Age : 14 y/o (15 in 2k16)
    Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Yes, I'm a Senior Officer on an Arma 3 Life server, i am also a police officer on a PvP server and i've been a police officer on two altis life servers, i do not want to advertise, but if Stanford wants to know more. We'll talk about it on TeamSpeak instead.
    Do you have a working microphone?: I do indeed have a fully working microphone.
    How long have you played on CvGaming?: Since March 2015. About 900+ hours. 1100 total hours of gameplay.
    Have you been banned before?: I were banned for moneyduping in early June this year. But were un-banned in late July. And i showed the admins what kind of exploit i was using and they patched it.
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: Indeed i do!
     
     
    What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Being calm and understanding to others.
    2) Being able to roleplay.
    3) Have a good look on what weapons, gear and vehicles are in the game.
    4) Be mature in-game.
    5) Have respect to your higher-ups and always be loyal to all of your colleagues, even lower-ranked.
     
    In 3 short paragraphs describe why you would fit as a police officer: In my opinion, i'm not the best always the best roleplayer, letting me play in a faction would improve it alot. But i can still fly, drive and aim perfectly. I am also able to be calm and to handle situations that others may find hard to deal with. And finally, i am very good at English and i have an A in English at school, Trust me, i am not using Google Translate or anything like that.
     
    In a short paragraph, what is your task as a police officer?: My task as a police officer is mostly to deal with situations calmly and having a good grip onto it. Not losing my mind and to have a good knowing of what could happen in the situation and being ready for anything.
     
    Why should we pick YOU as a police officer?: There is no reason to pick just ME as a police officer, even though i would evolve alot and enjoying playing on the server even more than before. But i guess i could be better than some of the appliers at both shooting, driving and flying. But my roleplaying may not be my strongest point.
     
    What do you hope to achieve if you become a police officer?: I hope to learn the CvGaming community even more and to enjoy playing on the server alot more than before. I have had my breaks, but i think being in this faction would cause me a huge change because it helps me to increase my roleplaying and every other skill, such as driving, flying and aiming.
     
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: To respect the higher-ups, Being loyal to your colleagues (and fellow civilians) and to protect and serve for the better of Altis.
     
    Why are the police faction important?: The police faction is important mostly because without the A.P.D i believe there would be chaos on Altis. It just makes so much sence that they're there.
     
    What do you personally think that the police faction would need to become better?: I think it is acctualy good as it is at the moment. And have no plans of changing the A.P.D in any way.
     
    Tell us a little about yourself!: I'm a 14 y/o boy from Sweden, and i've been gaming since 2005. The first game i played was Medal of Honor: Rising Sun on XBox at an age of 4 y/o. Even though i do not meet the requirements of meeting the minimum age of 17, i do think it's worth to create this application. I mean, age shouldn't always matter. Sometimes, people who are 14 can acctualy be ALOT more mature than people who are older. I am also a Medic (Medic Rank 1) and have been since somewhere in September. Hope you think i am qualified even though i do not meet the age requirement and that i get the chance to prove me right about maturity. Good day
  12. Like
    Mirre reacted to cARPEN in Police Application cARPEN   
     
     
    In-Game Name? : cARPEN Age : 27 Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Yes, on publiclir.  Do you have a working microphone?: Yes How long have you played on CvGaming?: 2000 hours'ish. Have you been banned before?: Yes.  Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Yes.     What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer? (Då jag vet att ni är svenskar som läser dessa applikationer tänker jag hålla det i svenska framöver)
    1) Ansvar
    2) Fungera bra i grupp
    3) Ha roligt  - Skulle kunna rada upp något mer onödigt men anser att det är dessa 3 kvalitéer som spelar någon roll.  In 3 short paragraphs describe why you would fit as a police officer: Jaha, 3 meningar om varför jag skulle passa som polis. Jag är 1) Ansvarsfull, 2) Jag fungerar bra i grupp, 3) Jag har roligt och får andra att ha roligt.  In a short paragraph, what is your task as a police officer?: Att ge folk böter och tjäna c4sh. Skämt o sido, se till att folk får en rolig upplevelse på servern. 

      Why should we pick YOU as a police officer? P.g.a ovanstående svar. 

      What do you hope to achieve if you become a police officer?: Hänvisar till föregående svar igen. 

      What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Mjo, det är tre saftiga ord. Men med det sunda förnuft man besitter (No laughs, Afriel) så är det logiskt att man har respekt för andra spelare och medspelare. Man är lojal mot de man spelar med och backstabbar inte. Rule enforcement, meh. Vet inte riktigt vad ni menar med den. 

      Why are the police faction important? Eftersom Altis life baseras på tjuv och polis tema så är det lämpligt att ha en polisstyrka.

      What do you personally think that the police faction would need to become better? Finns några guldkorn inom RP, majoriteten är värdelösa. Det går att förbättra. 

      Tell us a little about yourself! Meh, de flesta av er vet och de flesta bryr sig inte. Get to know me  
     
     
  13. Like
    Mirre reacted to Stefan.Ö in Dagens fråga! 15-11-13   
    Tänkte hitta på något nytt för att få i gång denna forums delen. Kommer försköka göra en ny fråga varje dag. Dom som röstar rätt kommer läggas i en radomiser och så blir EN slumpvis bli dragen och vinner ett pris.
     
    Gilla fall ni vill ha mer av detta
  14. Like
    Mirre reacted to Billy Bones in Billy The Kid Bones reporting in   
    Meet the minimum age of 17. check
    Understand basic server rules. check
    MUST have a working microphone! check
    MUST have a good command of the English language. check
     
    In-Game Name? : Billy Bones 
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)
    76561198040624385
    Age : 27
    Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: No
    Do you have a working microphone?: Yes
    How long have you played on CvGaming?: 1300+
    Have you been banned before?: No
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Yes
     
     
    What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) APD word is the law
    2) No drugs allowd during my time
    3) Help the civilians who need help
    4) Take down Rebels and Terrorist
    5) No heavy weapons on Altis
     
    In 3 short paragraphs describe why you would fit as a police officer:
    Never break my character
    Take all task under pressure
    Im super awesome
     
    In a short paragraph, what is your task as a police officer?:
    Take down all crime on Altis and be the Hero who all gonna remember
     
    Why should we pick YOU as a police officer?
    Im the chosen one who will put all crime to a end.
     
    What do you hope to achieve if you become a police officer?:
    A Legend in the apd force
     
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    Respect is important. Loyalty is gold and rule enforcement that we all need to have knowledge on 
     
    Why are the police faction important?
    Or it will be total chaos on the street and the weak will not survive out here
     
    What do you personally think that the police faction would need to become better?
    To totaly maintain all ohter gangs undercontrol
     
    Tell us a little about yourself!
    En man på 27år som bor södra delen av Skåne. 
    Gillar vandra, spela dator spel, rollspelar, dricka en grogg eller två. Och det finns bara en som är jag
  15. Like
    Mirre reacted to J. Senaz in Ban request Oliver, 2015-11-07 21:40   
    Name: [LW] Jonatan Senaz
    Offender-Name: Oliver, jehovas
    Date: 2015-11-07 runt 21:40
    Reason: Först så åker dom in i min bil (VDM). Sen när jag hoppar ut ur bilen för att fråga dom vad dom gjorde som ni hör i klippet blir jag skjuten utan engage (RDM).
    https://www.youtube.com/watch?v=EXrTWkfJw1Y&feature=youtu.be Ta ner volymen innan ni kollar på klippet, jag skriker lite i slutet 
  16. Like
    Mirre got a reaction from José de Jesús in Namnbyte Mirre - A. Scott   
    Tjena, vet inte ens om någon bryr sig men jag har bytt namn från Mirre till A. Scott.
    Fortsatt trevlig kväll ^^ 
  17. Like
    Mirre reacted to Stefan.Ö in CvGaming Presents The One And Only Stefan.Ö   
    Alla gör detta så då gör jag en med lite snabbt med videos jag hade liggandes på datorn. 
    OBS Det är inte bara Arma 3
  18. Like
    Mirre reacted to Mind Faq in [Ban appeal] [K.T] William   
    Märker nu att den hära ligger i fel tråd, skulle vara tacksam om en adminstratör skulle kunna flytta den till "Dispute a ban"
     
    Name: [K.T] William
    Date: September 2014 (Vet ej exakta datumet men någonstans i september)
    Reason:
    Började med att jag spelade normalt inne på servern, jag var inte speciellt bra på Arma 3.
    Upptäckte en bugg som tillät mig komma in i ett hus utan att öppna dörren, jag utnyttjade buggen ett flertal gånger vilket såklart är fel då det ger mig ett övertag. Blev sen upptäckt och bannad. Gillade verkligen att spela på era servrar innan jag upptäckte och använde glitchen. Aldrig hittat en server som nått eran nivå. Jag har ett par kompisar som spelar här och det är därför jag nu skriver min unban ansökan
    Kommer inte ihåg så mycket mer angående min ban, men om det är något specifikt ni undrar så skriv det och så får jag försöka att komma på så mycket som möjligt
     
    Insett hur fel det hära är, jag kommer inte bryta era regler något mer med tanke på hur tråkigt det är att vara bannad, jag skulle vara väldigt tacksam om ni gav mig en andra chans.
     
  19. Like
    Mirre got a reaction from bobin in [Ban appeal] [KT] Julius   
    Name: [KT]Julius
    Date: September 2014
    GUID: 76561197988458619
    Reason: 
    Hej! Mitt namn är Julius och jag blev bannad för att jag glitchade in i hus på eran server.
    Jag såg en glitch på youtube och tänkte att jag skulle testa den glitchen och titta om den funkade.
    Jag använde den runt 2 gånger, och sedan så blev jag "caught" och då blev jag bannad av rasmus.
    Ban msg: Kom in på teamspeak / Rasmus
    Jag vill verkligen komma tillbaka till cvgaming då jag körde på en annan svensk server innan och de admins är sämst då dem bannar fel personer och är helt enkelt pajas.
    Jag gillade verkligen att köra på den här servern då det var det enda jag körde på dagarna och var skit sur och ledsen över att jag blev bannad då senare jag inte hade något annat att spela.
    Just nu så har jag slutat på den servern jag körde på förut som jag sa där uppe så är dem pajas alltså.
    Jag kommer inte att göra om detta och jag kommer aldrig mer bryta några regler ifall ni kunde ge mig en chans att visa mig att jag har förbättrat mig själv, och ifall jag gör nåt fel kan ni lägga bannen igen då jag verkligen förbättrat mig och gör aldrig något fel eller bryter reglerna.
     
    Ifall ni vill att jag ska skriva något mer så kan ni skriva i inlägget så skriver jag in det!! Vad som helst!!
  20. Like
    Mirre got a reaction from José de Jesús in [Ban appeal] [KT] Julius   
    Name: [KT]Julius
    Date: September 2014
    GUID: 76561197988458619
    Reason: 
    Hej! Mitt namn är Julius och jag blev bannad för att jag glitchade in i hus på eran server.
    Jag såg en glitch på youtube och tänkte att jag skulle testa den glitchen och titta om den funkade.
    Jag använde den runt 2 gånger, och sedan så blev jag "caught" och då blev jag bannad av rasmus.
    Ban msg: Kom in på teamspeak / Rasmus
    Jag vill verkligen komma tillbaka till cvgaming då jag körde på en annan svensk server innan och de admins är sämst då dem bannar fel personer och är helt enkelt pajas.
    Jag gillade verkligen att köra på den här servern då det var det enda jag körde på dagarna och var skit sur och ledsen över att jag blev bannad då senare jag inte hade något annat att spela.
    Just nu så har jag slutat på den servern jag körde på förut som jag sa där uppe så är dem pajas alltså.
    Jag kommer inte att göra om detta och jag kommer aldrig mer bryta några regler ifall ni kunde ge mig en chans att visa mig att jag har förbättrat mig själv, och ifall jag gör nåt fel kan ni lägga bannen igen då jag verkligen förbättrat mig och gör aldrig något fel eller bryter reglerna.
     
    Ifall ni vill att jag ska skriva något mer så kan ni skriva i inlägget så skriver jag in det!! Vad som helst!!
  21. Like
    Mirre got a reaction from Dubrovka in [Ban appeal] [KT] Julius   
    Name: [KT]Julius
    Date: September 2014
    GUID: 76561197988458619
    Reason: 
    Hej! Mitt namn är Julius och jag blev bannad för att jag glitchade in i hus på eran server.
    Jag såg en glitch på youtube och tänkte att jag skulle testa den glitchen och titta om den funkade.
    Jag använde den runt 2 gånger, och sedan så blev jag "caught" och då blev jag bannad av rasmus.
    Ban msg: Kom in på teamspeak / Rasmus
    Jag vill verkligen komma tillbaka till cvgaming då jag körde på en annan svensk server innan och de admins är sämst då dem bannar fel personer och är helt enkelt pajas.
    Jag gillade verkligen att köra på den här servern då det var det enda jag körde på dagarna och var skit sur och ledsen över att jag blev bannad då senare jag inte hade något annat att spela.
    Just nu så har jag slutat på den servern jag körde på förut som jag sa där uppe så är dem pajas alltså.
    Jag kommer inte att göra om detta och jag kommer aldrig mer bryta några regler ifall ni kunde ge mig en chans att visa mig att jag har förbättrat mig själv, och ifall jag gör nåt fel kan ni lägga bannen igen då jag verkligen förbättrat mig och gör aldrig något fel eller bryter reglerna.
     
    Ifall ni vill att jag ska skriva något mer så kan ni skriva i inlägget så skriver jag in det!! Vad som helst!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.