Jump to content

Per-Olof

Member
 • Content Count

  35
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Per-Olof

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Per-Olof

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [A] Per-Olof
 • Twitch Nick
  mattiase68

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du tror att jag drar mig ur så lätt, från första början var det jag som la en kommentar om server och om almkvist vill starta en diskussion angående kommentaren så självklart kan jag hålla diskussionen med honom. Men att du ska blanda dig i diskussionen bara för att lägga onödiga kommentarer får inte mig att se dum ut. Om du nu blir förvirrad över denna diskussion kan du nästa gång tänka igenom om det är värt att lägga den onödiga kommentaren för att sedan kunna skratta åt det i efterhand.
 2. Men varför ska du ens kommentera från första början? Är du Almkvist högre hand eller något? När jag la kommentaren att almkvist är dubbelmoral då han inte gör något åt saken till sina förslag han själv inte gör något åt. Att skriva ''håll käften'' gör detta bara roligare då du inte har något mer att säga utan att lägga onödiga kommentarer som inte leder någonstans. I min situation har jag iallafall kommit med en förklaring till almkvist och hans idé, om han nu ser det som kränkande kan han ta det med mig privat men tycker inte han ska skicka en 12 åring som bara ska kasta ut massa onödigt skit som inte leder någonstans. Du kommer nog i detta läget anklaga mig för att jag gjort samma sak. Jag la en kommentar om server, almkvist svarade på min kommentar såklart, jag gav ett vettigt svar och detta leder till att du ska komma med en bra ''backfire'' på mig och tro dig vara tuff på cvg. Här kommer en bättre meme eftersom att du ej nöjde dig med min förra.
 3. ''Ni'' Vilka är ni? Jag har aldrig nämnt att jag ville hjälpa plebs. Om du läser om det jag skrev Mr ''Johaneees'' så skrev jag att om almkvist nu tyckte så synd om andra och hade så mycket gear kunde han väl ge bort gearet istället för att slösa dem på alla fights. Innan du kommentarer borde du nog läsa det jag skrev först innan du slänger massa skit, för i detta fall är det inte jag som ser dum ut.
 4. Fast nu är det såhär att du nämnde att det var synd om de nya spelarna som inte hade det lätt med gear och då skulle jag nog ge en bra lösning åt att ge bort ditt gear som inte var ''dupat'' för att du tycker synd om dem. Tänk dig bara irl, om någon tjänar ihop förbaskat mycket pengar, ska då någon bara ta bort allt det hen äger för att det blir tråkigt för det andra? Förstår inte hur du kommer ihop med allt? De som är stora på servern har också varit i den situationen att inte haft gear och behövde farma ihop. Du klagar ju på att så många blir så loot kåta, varför inte då hjälpa till de som är nya på servern att bygga upp ett liv på altis istället för att skita i det och fortsätta kriga som du alltid gör Almkvist... Tänk nästa gång innan du kommenterar för ditt dubbelmoral är rätt sjukt.
 5. Fast i detta läge är det såhär lilla Almkvist, dem flesta här har faktiskt liv och orkar inte slösa 90% av deras liv på att sitta på detta community och farma gear, tror inte det håller när man måste börja om efter allt hårt arbete man haft för att få gearet, förstår att det är kul för dig som är Cvg's mest lojala spelare men 70% av oss orkar inte börja om med månaders arbete bara för att du vill det! Edit: Och om du nu känner att du har så mycket gear och tycker synd om nya spelare, varför inte ge bort ditt gear då om du nu vill vara så snäll? Ingen tvingar dig att behålla allt ditt gear?
 6. Roligt hur ni admins alltid tror på att communityt blir bättre med Tonoa life, ni har redan testat 1 gång, ni såg då att det inte gick så jätte bra. När första Tonoa gick upp var det kanske full server i 1 vecka sen märkte ni att den gick ner, nu tog ni beslutet att ta tonoa för att ni trodde på det igen. Innan allt detta funkade Altis så j**la bra fast ni admins verkar vara blinda, det är bara ni som förstör communityt av att ändra map varje halvår då ni alltid wipe:ar servrarna. Kan ni inte bara inse någon gång att detta community inte kommer funka med Tonoa eller någon annan map. Altis har varit den map som funkat bäst och jag själv har älskat den som bäst. Förstår inte varför ni aldrig kan lyssna på spelare, för så fort ni ville byta map till Tonoa är jag säker på att 50% inte ville detta, bara serverns rebeller/poliser och cvg's största nörd Almkvist. Byt tbx till Altis Life, sluta wipe servern och inse att det bara är altis som kommer funka på denna server, annars kommer detta community aldrig hålla!
 7. Per-Olof

  Ban request

  Så du menar att om vi lockpickar hellin så är den inte vår? Ni kan ju inte veta om det är vår eller den vi togs, fortfarande vår helli så det kvittar om vi säger att ni ska refounda den också. Fortfarande ni som var lootkåta och ville dra en snabb engage, då äre ni som tar konsekvenserna och payar allt.
 8. +1 för att jag var med i videon och döda en snubbe
 9. Har inget med detta att göra men har sett med tiden att T.D.B alltid måste anklaga att dem ej hört engagen. I första videon hör man smått engagen, kooben lär ju ha snabbspolat videon om han ej hört den, med maxat ljud hör man engagen fullt. Danskarna och kooben lär ju behöva köpa nytt headset..
 10. Första skottet avlossas vid 04:20 utan engage Han säger åt mig att stanna fordonet vid 06:20 fast att jag åker snabbare än 20km/h 07:00 lägger han ännu en engage och är osäker på om han sagt rätt eller fel xD 09:55 blir jag dödad
 11. Request Information Name: [MF] Per-Olof Offender-Name: [BS] Victor Date: 2017-01-11 18.00-18.15 Which rule(s) were broken: RDM [Random Death Match] Additional information: Explain in detail what happened. Jag gick och sålde sköldpaddor och när jag skulle lämna in pengarna börjar grabben skjuta på mig helt plötsligt. Sen när jag ska tbx mot mitt hus så lägger han en engage när jag åker mer än 20 km/h. Dem börjar spam skjuta och jag vänder för att se om dem kommer fortsätta. Det är exakt vad dem gör och dödar mig.. Video: http://plays.tv/video/58766608a81ee6d46c/rdm
 12. Are you retarded? he still did Vdm? If he vdm and then engage:a is still a vdm. Go and learn the rules before commenting
 13. Som vanligt kommer han upp med nya saker för att försvara sig, vi borde hålla oss till samtalsämnet, om vi nu rdm:at lägg ban req på det. Men snälla du, sluta byt samtalsämne, du kommer inte komma nå vart med det c; vet att du är en svag person, sånna som dig borde bli kastad som medic.
 14. Spelar dock inte heller någon roll om det var 25 sek till restart, det är fortfarande vdm. Så som du menar så kan jag innan 25 sek gå och skjuta alla i pyrgos eller hur var det du tänkte?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.