Jump to content

Rudolf

Member
 • Content Count

  14
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Rudolf

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Hillstedt

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  Rudolf

Recent Profile Visitors

442 profile views
 1. Förlåt om jag lägger mig i men tycker det låter som att han säger "Jump out from the vehicle and you die" Tänkte mest om de var anledningen till att han sköt dig för att du nu hoppade ut.
 2. Okej säg allt guld då hur ska jag vet hur scenariot kommer ut spela sig om de nu skulle hända de är ändå ni som sättet kraven vid ett sånt här tillfälle. Låt oss säga att ni har flertal gisslor nånstans behöver inte ens ha dom inne på fed. Då har vi helt plötsligt två uppgifter. Varför skulle vi då skita i gisslorna bara för att få skjuta ? De är väl självklart att vi skulle lägga upp oss så ni inte hinner komma nånstans med fed om vi nu får reda på de innan scenariot utspelar sig. Försöker bara få fram att det finns mer en ett sätt att ta fed och de är bara att testa och utgå ifrån de eller ?
 3. Varför ska ni komma dit med rooks? Hur värnar man om sitt liv då, man väljer väl ett högre kalibert vapen om man vet att ens liv sätts på risk. Jag tror helt ärligt att vi hade låtit er gå med en bit av guldet om de var så att erat RP fick polisen tryckta mot ett hörn så att vårat ända alternativ är att överlämna guldet till er. Allt handlar bara om hur långt ni i N klarar av att RP och tänka ut en plan för hela fed. Hur kan du veta att dagens Apd skulle välja kos före RP ? Vet också att vi har väldigt många som tycker om att skjuta men tror även dom skulle föredra ett härligt RP scenario före kos
 4. @Feroz måste FED alltid gå ut på kos för att man ska komma därifrån med guldet ? Sist jag kollade så kör vi på en RP server och det är helt möjligt att RP hela scenariot utan kos. Be om en förhandlare och försök rpa hela scenariot då kvittar de om vi är 12 eller 18 apd för då kan man hitta en lösning som gynnar båda sidorna. De jag försöker komma fram till är att om de nu kommer väldigt många poliser vid fed försök RP de då om de nu är omöjligt att vinna de med krig.
 5. Okej Strumpan då undrar jag bara en sak då du inte ser detta som en VDM, varför ligger han så j**la nära mig med huntern? för att skrämas ? väldigt onödigt då man lätt kan dsynca och sprängas i varandra vilket jag tycker att du också borde veta eller ?
 6. Request Information Name: *[T.R.S] Rudolf* Offender-Name: Billy Bones Date: 2017-02-19/20 Which rule(s) were broken: VDM Additional information: Då vi anser att Billy gör felet i denna situation så krävde vi refound på 600k (det jag betalade för att få tillbaka min lastbil) samt värdet av guldet som låg i lastbilen. Jag sa till Billy att jag ville få tillbaka min lastbil och att jag skulle få reppa den samt få åka tillbaka till vår convoy men jag hann bara åka till Neochori då de var ikapp mig och jag anser inte att de andra i vår convoy ska behöva vänta bara för att Billy gjorde fel i denna situation. Då han har gjort felet och inte vill refounda så får han stå sitt kast! I hans försvar så sa han att jag hade night vision och att jag inte kunde se att han var långt i från mig. http://plays.tv/video/58aa290c145580d9f1/vdm
 7. Ledsen att jag blandar mig in men ville bara att du skulle få svar på din fråga Joelelele. Anledningen till att vi satt i ts med tsar var för att vi skulle ta fed tillsammans och under tiden alla samlades på airport så kom polis, Folke och John Flydde åt samma håll. Min fråga till dig Joel är väl vad är det du anser är info från John till Folke ??
 8. Rudolf

  Ban Req Jukka

  Request Information Name: *[T.R.S] Rudolf* Offender-Name: *Jukka* Date: YYYY-MM-DD - <2017-01-26> Which rule(s) were broken: RDM Additional information: Jag och två andra i mitt gang var på väg och skulle processa diamond då vi blir engage (vet inte riktigt om det är fail engage). Vi börjar tjafsa med varandra och det slutar med att han säger nått jag inte riktigt uppfattade och sen så dödar han mig under tiden jag har händerna på huvudet. http://plays.tv/video/588a1521d3cd38c9c7/fail-engade-och-rdm-jukka
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.