Jump to content
CvGaming

Vestandersson

Member
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Vestandersson reacted to Br0ze in CvGamings Framtid   
    Plot twist. Skit i Arma och gör en DayZ RP server istället, där finns det iallafall medel till oändliga och (somewhat) roliga RP scenarion  Lets be honest. Altis Life dog för år sedan och även när det var i sin "prime" så fanns det inte så jätte mycket att RPa över ändå. Det var endast spelarna under den tiden som gjorde CvGaming Altis till det som det en gång var och med tanke på att barnen som spelar på cvgaming idag är ungefär hälften så gamla som dem "orginala" spelarna och ca 5 år mentalt med -IQ så finns det inte en chans att Altis Life skulle funka igen.. det har väl bevisats 2 gånger redan? Varken Altis, Stratis, Tanoa eller.. Melden? Molden?..whatever kommer att fungera sålänge cvg har samma spelarbas som den har idag. 
    Om cvgaming återigen skulle starta en Altis Life server så betvivlar jag starkt att ändra namnet från "Apple Field" till "BANANA FIELD" eller "NLA" till "UFA" eller "Gas Station" till "Petrol Station" kommer att locka spelare. Jag menar seriöst? Till er som ger dessa förslag, VAD f**k tror ni ska hända? "OMG.. OMFG.. GUYS? GUYSSSSSSSSS!! THIS ALTIS LIFE SERVER ALLOWS YOU TO PICK f***ing BANANAS, TELL EVERYONE, LETS WASTE THE TIME WE COULD HAVE USED TO ACTUALLY PLAY A FUN GAME AND LETS PLAY ALTIS LIFE... AGAIN.. CUZ THAT HYPE DIDN'T DIE IN 2014!!" Admins lyssnar på era förslag så försök att sluta ta dem rakt ur rövhålet och tänk istället till och ge idéer som ni faktiskt tror kan fungera..
    oj, tänkte skriva en snabb mening bara för att bevisa att jag fortfarande lever men märkte nu att det eskalerade ganska fort
     
    //Amadi
    88
  2. Like
    Vestandersson reacted to Storkatt92 in CvGamings Framtid   
    grattis på dig med
  3. Like
    Vestandersson reacted to Mopedro in CvGamings Framtid   
    Altis är inte en dålig map, det är en bra map
  4. Like
    Vestandersson reacted to Goatis in CvGamings Framtid   
    God kväll alla, eller ni som hänger kvar här iallafall.
     
    Jag har som ni vet inte längre hand dom altis life / tanoa life men jag vill ju såklart ha cvgaming kvar och kunna vara del av cvgamings community.
    Och vi alla vet att life servern har varit det som gjort att vi växt och blivit det vi är idag, och jag kan inte se det försvinna.
    Nu när jag varit borta en kort stund känner jag att jag kan inte låta det bli såhär och kommer ta på mig att starta och utveckla den servern ni vill att vi ska driva samt fixa ihop staffmedlemmar igen. 
     
    Motivera gärna era svar i en kommentar.
  5. Like
    Vestandersson reacted to Elnour Isak Adam in Flyga flygplan är kul   
    @Peter Marple Är nog den enda som bryr sig om flygande saker så du borde skickat pm #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot MINECRAFT FUSK #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot #Pilot  
  6. Like
    Vestandersson reacted to Abstinens in Abstinens - Min story   
    (Titeln är sarkastisk)
     
    Hallå!
    Mitt nick är Abstinens och jag är en grabb från söderort i Stockholm som gillar att lira spel, prodda beats (Inget jag är särskilt bra på haha) och hänga med vänner. Jag immigrerar till denna servern från en annan stor svensk server då alla var omogna jobbiga och är taggad på tanoa vilket jag hört att ni ska byta till! Jag är redo att börja farma tjäna millar och ha jävligt kul! 
     
    Och ja, jag vet hur generellt schysst mitt nick är. Tack
  7. Like
    Vestandersson reacted to Legacy™ in Tanoa Life - Sneak Peak   
    Haha, på 3 år så har vi wipeat servern två gånger. Varav en gång var efter över 2 år. 
    Men du behöver inte oroa dig, du kommer aldrig att behöva farma här igen din jävla pajas ?
     
  8. Like
    Vestandersson got a reaction from Peter Marple in Tanoa Life - Sneak Peak   
    Grymt!
  9. Like
    Vestandersson reacted to Legacy™ in Få liv på servern igen?   
    Eller så kan folk testa på att inte vara snedvridna idioter och spela spelet ordentligt från början?  ""
  10. Like
    Vestandersson got a reaction from Mopedro in Jorma - Moderator   
    Nej.
  11. Like
    Vestandersson got a reaction from Jorma in Jorma - Moderator   
    Nej.
  12. Like
    Vestandersson reacted to Vestandersson in Jorma - Moderator   
    Nej.
  13. Like
    Vestandersson reacted to Ayman in Hejdå   
    Ayman/Zlatan säger hejdå
  14. Like
    Vestandersson reacted to beromförlåtelse in Här tar det slut!   
    helt rätt dra åt helvete, ingen har någonsin brytt sig om denna server ändå.. alla bara sitter på sina feta fkn arslen  passa på o perma mig nu innan du hoppar av admin också för kmr aldrig vilja spela här ändå.
  15. Like
    Vestandersson reacted to Fakir/Strand in CS:GO Tournament #1 2017   
    STRAFFKNULLARNA:
    Strand
    Amadi Von Dachri @Br0ze
    Samir f***ing Badran @Samir Badran
    Damphuvudet HEDMAN @HedmaN
    Sam @Sam
  16. Like
    Vestandersson reacted to Samir Badran in Nya Supports!   
    clabbe de är tydligen inte bara fraktionen du hoppar av o på igen...
  17. Like
    Vestandersson got a reaction from Treos in godnatt   
    MUTTHA ISH DAOWN! Godnatt broder <3
  18. Like
    Vestandersson reacted to Storkatt92 in godnatt   
    zenogikhjch is coming
  19. Like
    Vestandersson reacted to Br0ze in Hjälp inför framtiden.   
    KOS KOS KOS KOS.... Vad är RP enligt dig? Verkligen, please enlighten me. Är RP att säga att ens vapen är ett Luftgevär? Vattengevär? Paintball gevär? Är RP att bli tagen av polisen och direkt börja skrika h*runge, n***er, grisar etc..? Ellet kanske att stå i/utanför kavala HQ och skrika/spela musik/ vara ett allmänt rövhål och sedan gråta att polisen är dum i huvet för att dem slänger dig 30 min i jail för trolling? 
    Har du någonsin tänkt att polisen kanske bara anpassar sig till klimatet på servern och ifall civs vägrar att RPa så gör polisen likadant tillbaka? 
     
  20. Like
    Vestandersson reacted to Legacy™ in Hjälp inför framtiden.   
    Hallå! 
    I vanlig ordning vid populära släpp när folk som spelar här rätt ofta lessnat lite så har serverpopulationen gått ner, detta har hänt kanske 20 gånger under min tid här så är inte speciellt orolig! Däremot så vill jag att det ska vara mer attraktivt för er att spela här! 
    Så jag vill veta vad ni vill se på servern, det får vara NÄSTAN vad som helst. Oseriösa förslag kommer få en 30 dagars timeout (testa gärna om jag är seriös).  
    Vill ni ha in nya vapen? Billigare vapen? Nya fraktioner? Sikten? Fordon? Vi är öppna för förslag, går även skriva privat till mig om ni vill det. 
  21. Like
    Vestandersson reacted to Vestandersson in godnatt   
    MUTTHA ISH DAOWN! Godnatt broder <3
  22. Like
    Vestandersson reacted to Treos in godnatt   
    hejdå älskar dig hampos å dombili å en arbetsvillig toxic
  23. Like
    Vestandersson reacted to Clabbe in Crosshair uppdatering!   
    #lärasiganvändascope
  24. Like
    Vestandersson reacted to L.Marshall in Crosshair uppdatering!   
    Sätt förbjudet att peaka som en bäver i reglerna bara.
     
  25. Like
    Vestandersson got a reaction from Kafarov in Kafarov's Lowtier Måntaje 15   
    Lite fint.<3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.