Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Altis Life Comeback?

  Rebelerna hade bara level 1 väster, 5.56 är bra vapen bara för det är lite lägre kaliber betyder inte det att det är sämre än 6.5. Grejen är ju att saken var inte att man skulle få tag i gear utan att man ska rpa att man ens kan få tag i gear var ju bara en bonus igentligen då servern var ju en rp servern. Grejen är det att skulle det vara SVÅRT att få tag i gear skulle det bli massa gnäll och folk skulle inte spela pga det.
 3. Altis Life Comeback?

  Själv tycker jag att det fanns för mycket gear på servern. Jag sa det redan då, att man inte skulle införa 5.56 i gang hideout. Det var så lätt o skaffa gear och eftersom de flesta endast var ute efter gear och inte rp, så sjönk intresset när de väl fått tag i en 5.56. De fanns endast ett fåtal kvar som försökte få tag på 6.5, som var betydligt svårare (men knappt bättre än 5.56) att få tag i. Jag vet att en del såg servern lite som vissa ser på WoW, att arbeta sig uppåt tills man får det bästa gearet, men eftersom det nästbästa gearet låg framför dem så nöjde de sig, och lämnade servern strax därpå.
 4. Altis Life Comeback?

  det dög inte för att alla hade så mycket pengar och ville ha bättre gear och alla fraktioner springer runt med 6.5 och level 2 väst, dessutom tyckte folk man kosade för mycket, men hur annars ska vi få bra gear.
 5. Altis Life Comeback?

  För att ens få chans till en fraktionsmedlem så måste man ju visa framfötterna och rpa så bra men kan även om inte andra parter vill det, man måste ju sticka ut lite för att någon ska få upp ögonen för en. Det fanns inget att göra? Det borde ju ha kommit tidigare så man kan jobba med problemet, det är ingen som har lyft det problemet innan utan folk är bara intresserade utav gear och dessutom är otacksamma när dom får det, 5.56 och väst även lite kläder i ganghideout men det dög ju inte.
 6. Altis Life Comeback?

  men folk kosar för dom tycker de är kul och i princip de enda som finns att göra som civ föutom att farma då, för Att ingen ville ju rp:a. hade dom fått komma med i fraktionerna och få lite rotation i rollerna så hade folk haft de mycket roligare och rp:at bättre då man måste rp:a som rebell/polis och gör man inte de ofc kan man bli kickad men man måste ge folk en chans
 7. Altis Life Comeback?

  Ska ju finns folk som passar i fraktionerna med, vi ville ju inte ha in kos människor och det var ju det som fanns på servern.
 8. Yesterday
 9. Altis Life Comeback?

  de hände för lite på servern, bara kos kos kos o inge mer och inga nya fick bli rebeller samt poliser som folk vill vara då de är roligare, efter ha varit civ ett bra tag tröttnar man.
 10. Earlier
 11. CvGaming Altis Life Release

  ja mucket bra
 12. CvGaming - GTA-RP FiveM Regler

  CvGaming - GTA-RP FiveM Regler Introduktion Här är våran officiella regel lista för CvGaming RP. Om du spelar på våran server är du skyldig att känna till alla regler nedanför om du spelar på våran server. Du ska även regelbundet kontrollera eventuella ändringar till vårat regelverk. Vid ändringar kommer vi att lägga till notiser längst ner i slutet av regelverket. Vi vill att alla ska trivas och ha roligt. För att det ska ske måste vi alla främja ett bra rollspel och på så vis kan vi ge varandra en bra spelupplevelse. Våra regler är strikta och om du begår ett regelbrott kommer du att bli straffad efter administrativ bedömning som kan vara allt från en varning, temporär avstängning eller permanent. Om du stöter på en annan spelare som begår regelbrott ska du inte bryta din egna RP för att peka ut denna person. Vi vill att du samlar bevis och kontaktar en av våra moderatorer som får lösa det. "Förbjudet enligt lag" och "Enligt lag"- Är ingen serverregel utan en hänvisning till något som är olagligt/lagligt in-game. Det är polisens uppgift att straffa dig om du begår något olagligt. 1 kap. Allmänna Regler 2 kap. Roleplay 3 kap. Fordon 4 kap. Rån/Gisslan/Brott 5 kap. RDM/VDM, FailRP, FearRP 6 kap. Metagaming, Powergaming, CharacterFail, RevengeGaming 7 kap. Allmänna rättigheter och lagar 8 kap. Vapenlagar Ordförklaringar OoC = Out of Character IC = In Character RDM = Random Death Match VDM = Vehicle Death Match NPC = Non-player Character
 13. CvGaming RP Whitelist ansökan 18+ Innan du kan börja spela på vår server måste du svara på denna ansökan. Vi har en åldersgräns på 18 år och alla ansökningar som är under 18 år kommer att nekas utan notifikation. Det finns risk för att du måste bevisa din ålder för oss om vi känner oss osäkra. Om du skriver till oss angående din ansökan har vi rätt att neka den utan notifikation. Kopiera denna template och gör en post i samma sektion som denna templete ligger i. Titeln på din ansökan ska vara "Whitelist ansökan". Se till att följa templaten ordagrant eftersom annars finns det risk att du kommer få göra om den. Ju bättre din ansökan är, desto högre chans är det att vi tar in dig. När du är klar kan du sätta dig i whitelist rummet så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt. EMAIL ADRESS HAR DU LÄST VÅRA REGLER? VAD ÄR DITT ALIAS I DISCORD/TS? VAD ÄR DITT FULLSTÄNDIGA NAMN IRL? (IN REAL LIFE) HUR GAMMAL ÄR DU? HUR LÄNGE HAR DU HÅLLT PÅ MED RP? VAD ANSES SOM RDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ANSES SOM VDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD INNEBÄR FEARRP? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR METAGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR POWERGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR NLR? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD SKA DU GÖRA OM NÅGON GÅR OOC? VAD BETYDER IC? FÅR MAN ANVÄNDA RP I CHATTEN? OM DU MÄRKER ATT DET PÅGÅR ETT RÅN PRECIS DÄR DU BEFINNER DIG, VAD GÖR DU? VAD KAN VI FÖRVÄNTA OSS AV DIG? VEM ÄR DU? VAD ÄR DIN BAKGRUND? GE OSS EN KORT BESKRIVNING ÖVER VEM DU ÄR [IC] (MINST 300 TECKEN) ÄR DU INTRESSERAD AV NÅGOT ARBETE UTÖVER DET SOM ARBETSFÖRMEDLINGEN HAR ETT ERBJUDA, T.EX. POLIS, SJUKVÅRD M.M UNDER VILKA TIDER TROR DU ATT DU KAN VARA SOM MEST AKTIV PÅ SERVERN? VAD ÄR DIN STEAMPROFIL? (HTTPS://STEAMCOMMUNITY.COM/ID/XXXXX/)
 14. Altis Life Comeback?

  Tråkigt att höra... :/
 15. Altis Life Comeback?

  Vi fick ihop ett gäng vid våran sista push till att få igång servern och gjorde allt du sagt där, dom gjorde satte ihop events minst en gång i veckan. Fraktionsmedlemmar var också aktiva en bra tag när servern hade dippat men detta hjälpte inte, så att lyckas skrapa ihop 20 stycken som är "sugna" tror jag inte är så lägg när motivationen är nere på noll
 16. Altis Life Comeback?

  Skrev precis detta till en annan men det är exakt det problemet. Om man fick ihop 20 st som är sugna och gjorde en riktig satsning med att fixa events osv på servern skulle det nog komma många nya och gamla in på servern. Måste bara få lite liv i den från början så sprider det sig nog snabbt till fler spelare. Även jämna ut så det finns några rebeller, medics och poliser inne så ofta som möjligt.
 17. Altis Life Comeback?

  Exakt, inte roligt att spela själv. Alla tänker så och ingen går in på servern och börjar spela så det kommer in fler.
 18. Altis Life Comeback?

  Riktigt synd :/ Inte så kul när man är själv på servern bara...
 19. Altis Life Comeback?

  Servern är uppe det är bara gå in och spela.
 20. Altis Life Comeback?

  Tror Cvgamings tid är över när det gäller Arma 3, tyvärr.
 21. CvGaming Altis Life Release

  fin fint
 22. CvGaming Altis Life Release

  mycket bra
 23. Vad tycker ni?

  tråkigt att servern är död
 24. CvGaming Altis Life Release

  nice
 25. Benrik Montage

  l å t h o n o m
 26. Vad tycker ni?

  Som det ser ut nu så vet vi inte.. Vi kommer aldrig få tillbaka samma server som vi hade under våran "glory days", dessutom så är arma ett döende spel varesig man vill eller inte, dessutom så har vi ingen som vill ta på sig ansvaret och sköta om servern.
 27. Benrik Montage

  Dock har han ju 0.75 ish K/D vilket är lite sorgligt...
 1. Load more activity
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.