Jump to content
CvGaming

Aquila

Member
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aquila

  1. Nvidia 980, Nvidia 680m, Nvidia 280 i mina olika burkar. Sist jag ens funderade på att köpa AMD var för >8 år sedan, tyvärr har AMD, enligt mig, inte hängt med i utvecklingen. Nvidia all the way alltså.

  2. 22 minutes ago, Kafarov said:

    Updated 2016-05-10
    Regler förtydligades...

    Okej så för det första, du kan inte enhälligt uppdatera reglerna, har du ändringar som du vill göra postar du dem och de godkännes av båda sidorna här innan de träder i kraft. För det andra ska du självklart inte uppdatera originalposten som de nuvarande reglerna står i då vi nu inte vet hur reglerna som gäller lyder. Har du förslag till nya regler skriver du en ny post och frågar om vi kan ändra dem.

  3. 1 hour ago, ZinxGamingTV said:

    Jag har bestämmt mig att ta paus för jag fick reda på att jag har 3 F i skolan. Jag skulle helst vilja spela men jag är rädd att jag inte kan spela på ett tag. :(

    Jag vill att alla ska ha det så roligt så länge. Kom ihåg Skolan före spelandet 

    Låt inte skolan gå ut över ditt spelande, det finns omtentor men inga om-vev.

  4. Tror denna tråd hamnat under fel forum, såvida den inte ska ses som underhållning. Det håller inte med denna totala forumsanarki som råder nu när både announcements, introductions, general discussion och nu media används för att ta farväl/gråta ut. Nästa steg blir väl att ARKarna börjar ta upp plats i vårt mediaforum med bilder på sina level 70 katter, gud förbjude. Kom igen nu, det är inte svårt.

  5. 2 hours ago, Jonasp said:

    Förstår inte riktigt - Poliser i tjänst är aldrig fulla? Eran uppgift är att hålla koll på dom andra medborgarna :)

    Antagligen något naivt att tro att poliser i tjänst aldrig är fulla, de bör ju inte vara fulla men..

    2 hours ago, Jonasp said:

    Förstår att möjligtvis du kanske tycker att en full polis hade varit ett roligt scenario att spela, dessvärre som motpart tror jag nog det är rätt drygt att möta en full tjänsteman, skulle detta ske skulle nog den personen få rätt häftig avstängning ifrån poliskåren samt rätt feta böter :)

    Ja, alltså man får ju så klart göra det på ett snyggt sätt och endast nyttja denna "roleplay-ingrediensen" då det passar - precis som så mycket annat. Tror inte att civs hade tyckt det var roligt om polisen restrainade så fort de såg någon bara för att de kan, men det är inget problem (vad jag vet..). På samma sätt tror jag inte att hela poliskåren hade blivit försupna a-lagare utanför O Larrys om detta införts, utan att det hade nyttjats för precis vad det är, ännu en ingrediens för att uppnå lite bättre rollspel och scenarion med större variation.

    Självfallet får polisen nyttja samma professionalism och fingertoppskänsla som förut, detta ska inte ses som något slags berättigande att skrämma bort vanilla civs från servern genom att RPa att vara full och sätta alla man ser i fängelse 99999 minuter. Fingertoppskänsla är ordet för dagen.

    Jag håller helt med dig om att det bör vara nolltolerans mot alkohol i tjänsten, men tycker samtidigt att begränsa det med kod är att  begränsa rollspelet i någon mån, vilket känns onödigt på en RP-server. Lägg arbetsuppgiften att hålla ordning på sina mannar på polischeferna istället. Kanske är det så att VB vill ta en öl med sina mannar efter en lyckad raid eller efter att NLA fått stryk på fed ännu en gång (...), då bör inte finnas någon hårdkodad begränsning för det.

  6.  

    4 minutes ago, v.pUTIN said:

    <18:13:25> "Aquila" was banned for 4 hours 30 minutes from the server by "Afriel" (27 pokes mottaget. Du får sitta 10min per poke..)

    Har det något med denna posten att göra? :o

    Vänner! Kamrater! Medborgare! Samling till stora torget. Tillsammans ska vi marschera längs gator och vägar och demonstrera vårt starka missnöje mot regimens stasi-metoder som används för att kväva folkets röst! Tillsammans står vi starka och tillsammans ska vi riva ner förtryckets murar!

  7. Edit: På grund av de grava konsekvenser som uppkommit så får jag göra en liten disclaimer. Jag, den anonyme polisen, tar inget ansvar för vad ni läsare gör i teamspeak och självklart uppmanar jag inte någon till att göra något som skulle bryta mot någonslags regel. Att påstå att jag skulle göra det är att misstolka mitt inlägg.

     

    Hej!


    Jag, en anonym polis, skriver här för att uppmärksamma Altis invånare om att polisen i dagsläget inte får dricka alkohol i tjänst. Detta är inte bara inhumant utan rent ut sagt ineffektivt användande av skattemedel.

    Att polisen har tuffa arbetsuppgifter som sträcker sig hela vägen från att avrätta folk på gatan till att plocka upp utspridda delar av tioåringar som inte borde köra bil längs Altis vägar är antagligen allmänt känt. Det som kanske inte är lika uppmärksammat är att poliser också är människor, människor som har känslor. När jag under dagarna tvingas skjuta folk i ansiktet och sedan promenerar hem till min fru kan jag ibland känna en viss ångest krypa över mig som, tillsammans med lukten av hjärnsubstans som satt sig i uniformen, kan få mig att må lite dåligt. Detta kan naturligtvis lösas genom terapeutiska samtal men dessa kostar staten mycket pengar och upptar värdefull arbetstid. Det finns dock en universallösning på problem som är fullt tillgänglig på marknaden: sprit. Den som sett vilken halvtaskig svensk polisfilm som helst vet att en ohälsosam alkoholkonsumtion är vad som definierar en bra polis.

    Nu tänker du kanske, jaha, drick sprit då, horpolis.

    Ja, det hade jag gärna gjort, om jag hade fått! För varje gång jag häller upp mig en jävel om kvällen och försöker dricka så får jag fram en irriterande text som meddelar mig att jag inte får dricka alkohol i tjänst. En bra polis är alltid i tjänst. Men vi har ju samtidigt kommit fram till att en bra polis dricker stora kvantiteter sprit. Nu börjar problemet utkristalliseras, det nuvarande systemet tillåter på så vis inte poliser att uppnå sin fulla potential. Vi måste alltså tillåta poliser att dricka alkohol i tjänsten.

    Därav vädjar jag till allmänheten att göra era röster hörda och skriva brev (spamma på ts) till regeringen (admins) där ni beskriver hur gärna ni vill ha lite lätt vingliga och mentalt välmående poliser som patrullerar Altis gator.

     

    Mvh,
    Anonym polis

     

    Russian-police-drinking-beer-580x433.jpg

    Målbild

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.