Jump to content
CvGaming

Caveman - Phille

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Caveman - Phille

  1. 6 hours ago, Jonasp said:

    Regarding money, No. You will start as a fresh spawn.

     

    Regarding Perm banned guys, this is a subject for us admins to discuss. We will go through a part of the ban list, but i would say that people will have to make ban appeals if they wan´t unbans. I don´t think the judgement will be as hard as it is today.

    This is still a CvGaming Server and therefor the bans should stay as they are today, and ofc ban apeals should be open to discuss.

     

    Once banned means you broke the rules. There will be different rules for Tanoa probably, and nothing will be garanteed they will follow the new rules over there.

  2. Jag tänkte att det kanske skulle vara härligt med ett RP faction till servern?

    Då jag tänkte att man gör ett Faction som fungerar som  en körskola?

    Då kan man kontakta körskole läraren ingame via Sms, så kommer körskole läraren höra av sig till de personer som har anmält sig. Det kommer börja kosta lite mer för att ta körtkort.

    Samt så får man göra så Polisen kan dra in spelares körtkort vid smitning tex. Så man får körskolan lite mer i rullning.

    Hårdare straff för de som kör runt utan körkort.

    Samt stränga regler för att inte körskolan ska vara med om trolling.

    Körskoleläraren kommer då kunna neka personer som kör upp, för tex Fortkörning, fel sida av vägen, inga lysen på eller tex flyger för lågt med helikoptern, landar som en galning.

    Man kan ju självklart bädda in andra saker i detta faction. Tex att det ska fungera som ett taxi bolag också? Bil böters företag?

     

    Detta blir ju även rätt stort jobb att scripta ihop vilket kanske inte är så lockande? Men om det får bra feedback så kanske det är värt? :)

     

    Vad tycker ni andra? Kanske en dålig ide? Med tanke på att de flesta bara vill panga? :P

    Skriv vad ni tycker!?

    • In-Game Name? : [Medic] Caveman
    • What is your Player ID #? 76561197999746158
    • Age : 22
    • Do you speak both Swedish and English?: Ja
    • Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Ja, på en Rp server på GTA:SA Samp (RedCountyRP)
    • Do you have a working microphone?: Ja
    • How long have you played on CvGaming?: 700h
    • Have you been banned before?: Inget jag har råkat ut för.
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Jag lovar.
     
     
    • What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
      1) Följa reglerna som finns på servern.
      2) Bete sig moget.
      3) Bete sig som en polis och inget annat.
      4) Respektera andra omkring dig.
      5) Lagarbete är väldigt viktigt.
       
    • Describe why you would like to play as a police officer?:
    1. Jag vill hålla ordning i Altis genom att ta fast brottslingar, samt hjälpa de civila så gott de går.
    2. Känner att det passar mig bättre att vara den snälla typen.
       
    • Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    1. Hålla ordning på Altis genom att tex ta fast fortkörare, låsa in mördare i fängelse samt konfiskera droger och vapen som finns på Altis.

     

    Describe why YOU would be a good addition to the police force?:

    1. Jag tycker jag skulle passa bra i kåren för att jag är en lugnt, härlig och mogen person. Följer reglerna och spelar på ett ärligt sätt. Lätt att kommunicera med.
    • What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    1. Respect och lojalitet är väldigt viktigt, det är något man bygger upp med tiden, då man lär känna varandra. Det är väldigt viktigt för mig, för att jag vill ha en så bra syn som möjligt gentemot mig.
    • Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police:
    1. Mitt namn är Philip Stavo. Jag är 29 år gammal. Jag är född i Zaros. Jag har bott där i hela min uppväxt, under hot ifrån rebellerna på Altis. Vi har blivit illa behandlade som resterande av Zaros. Jag har nu pluggat polishögskolan för att jag vill sätta stop för sådana dumheter. Jag vill få ordning satt alla i Altis lever tryggt. Jag vill att alla på Altis inte ska ha det som jag har haft det. Just nu jobbar jag som Medic, försöker rädda så många liv som möjligt. Det är något jag brinner för, att hjälpa sina medmänniskor.
    • Tell us a little about yourself! 
    1. Hejsan, mitt namn är Philip och bor i Stockholm. Jag jobbar som elektriker och har gjort det sedan jag slutade plugget. Jag har en flickvän samt en liten hundvalp (Yorki). Något jag brinner för är gymmet, då jag styrketränar. Spelar även spel som är rätt så självklart ;) Finns mycket att hitta på, gokart/skidor/kryssningar, vilket är skitskojj!
  3. 1 hour ago, J. Stalin said:

    Svårt, alla medics vill bli poliser och då enbart ressar dem poliserna.

    Somsagt, enligt medic reglerna så måste vi priortera polisen, rätt förstårligt också iomed att vi båda jobbar åt staten. Hur RP skulle de vara om vi sket i polisen? Så ditt påstående där är lite felaktigt.

  4. On 2016-04-09 at 0:18 PM, kooben said:

    kontentan av det du skriver får jag fram som det här, Ge oss mer kos. kos och lite mer kos. 

    Vi är poliser, inte ett vanligt gäng. Vi kommer använda medel som ni civila ej har tillgång till för att få övertag i t.e.x fighter. 

    De regler som du skulle vilja ta bort/ändra kommer göra att civila kommer baita mera kos... Detta är en RP server.

    Sen vet jag att många poliser har varit lite väl glada i sin tazer den senaste tiden och det kommer de bli en ändring på, Vi har möte och då kommer allt detta att tas upp.

    Vårat "Jobb" på denna server är ju att ta gear från civila och att hålla nivån på en acceptabel nivå, Så att personer gnäller över att vi gör vårat jobb är bara absurt.( Nu säger jag inte att du gjort det)

    Angående mackrånet, absolut inte ok o skriva att "han gick hem kl 16". Mackrån prioriteras om inte en stor fight utspelar sig någon annanstans som gör att alla poliser är tvungna att infinna sig där, Sen så finns det tillfällen då vi är 2-3-4 poliser inne och t.e.x LZ sitter 8 pers inne och tar en mack, Detta anser vi poliser som bait och som ett självmordsuppdrag. Mackrån är till för att kunna rånas och tjäna en snabb slant, absolut. Men att ett stort gäng tar det är endast till för att baita ut poliser för att sedan kunna ta deras gear.

    Hoppas du fick svar på de mesta! :) S

    Man kan ju alltid sätta en ny regel angående mack rån. Tex att man får bara inbefinna sig max 3 gängmedlemmar under ett sådant rån. Samt får endast åka 4 poliser dit för att ta fast bovarna. 

     

    Mvh Caveman ?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.