Jump to content
CvGaming

Vpswede

Member
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vpswede

  1. 3 hours ago, Jesper Johansson said:

    Hej alla! Tänkte göra en tråd angående dreamhack som börjar imon. Skulle vara himla trevligt att träffa några som ska dit och kul att veta vilka som kommer.

    Jag hade bland annat tänkt gå ut och dricka antingen imon (torsdag) eller fredag/lördag eventuellt alla dagarna. Skulle vara trevligt att ta en öl men några från Cv.

    Hoppas någon är intresserad!

    :drinks:

  2. Ok, jag förstår. Det var inte jag som gjorde servern så vet inte exact vad du pratar om Goatis. Jag ansåg mig fortfarande vara en del av CVG communityn men inte arma 3 servern men tydligen går inte det, jag höll inte med valet som CVG gjorde att gå över till Tanoa och då fick jag reda på att några jag kände hade gjort en server och det lät roligt att få vara med och bygga upp en community och lära känna nya personer. 
    Men tydligen är inte det fallet, bara för att jag väljer att ta avstånd ifrån CVGs arma server så ska jag bli hatad? Jag la upp den här för jag tänkte att det skulle vara roligt att ha den uppdaterad då jag inte har den tiden att lägga in massa klipp, Jag tycker verkligen om CVG det har många bra arma 3 spelare och många roliga personer som jag har lärt känna och jag tycker det är skit tråkigt att det ska bli såhär bara för jag inte höll med några val CVG gjorde och ville testa något nytt.

    Jag la upp denna post och skrev " så är jag inte aktiv på denna server längre " för att inte starta någon skit om vi och dom eller liknande.

    Tycker det är jätte tråkigt att det ska bli såhär men tydligen blev det så.

     

  3. För att vara ärlig tycker jag DH saknar mycket, TEX något att bryta snares/slowes, CC, dom har 2 hard cc sen har dom en slow men för att använda den måste man hoppa iväg ifrån dom och den räcker bara 3 sec så är ändå inte så värd det. Ganska tråkig TBH IALF när det gäller PVP det är mest spamma Demons Bite och sen göra chaos strike men om man vill bursta trycker man Chaos Nova Eye beam, liksom det finns inge variation mest spamm av 2-4 knappar tycker dom har nästan glömt bort att lägga in massa grejer. Hoppas det blir bättre när man får alla talents fram till 110

  4. Just now, CasperEbbesen said:

    Måste man gå längre bort för att hitta bättre pokemons? Mina har typ CP 35

    Not really du kan hitta bra och dåliga pokemon vart som helst, Jö högre level din gubbe är jö högre CP kan pokemon ha.

     

     

    Jag höll presis på att göra lite pasta sen så kollade jag på pokemon go appen och såg att det fans en Lapras 3 steg ifrån. Stängde av spisen tog swegways och började rulla till seger

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.