Jump to content

Jackson

Member
 • Content count

  115
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Jackson

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday April 6

Contact Methods

 • Teamspeak
  G.Callen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sweden

Gaming

 • IGN
  G

Recent Profile Visitors

1532 profile views
 1. Jackson

  Ban Appeal Wredig

  Fast du skött han medans det var kos off mellan er och oss. så det där stämmer ju inte. (tror att det stod att om man hade information om detta så fick man posta, hittade inte. förlåt om man inte får )
 2. tror att jag blivit bannad då min senaste kommentar anses varit otrevlig eller något opassande barnslig är uttrycket jag själv använt då jag nu när jag läst igenom det måste konstatera att det var riktigt dålig attityd av mig där o då de flesta skulle hålla med om att jag har attityds problem vilket jag oavbrutet arbetar med med blandat resultat tycker dock att den permban som jag tror mig fått varit lite hård då jag såvitt jag kan se inte har några tidigare varningar som jag om jag minns rätt bör stå på mitt forums konto så om detta är fallet så är detta min ban appeal oavsett förlåt för min post den hade en dålig attityd som inte alls hör hemma på något forum eller chatrum oavsett av vilken genre eller kategori den hörtill. MVH Jax
 3. Jackson

  Cvgaming Öppna igen!

  @LegacyMeister™ du skulle inte vilja upplysa mig om vilken regel ni anser att jag brutit?? då om man ska detta riktigt hårt är kränkande mot mina mänskliga rättigheter. då jag på inget sätt trakasserar någon så är detta inte riktigt rätt gjort sen så spelar jag ju tillfälligt inte på cvg så vi får vell se om jag gör en req om en månad. men du skulle inte vilja berätta för mig hur min post gjorde att man bör bli permbannad?? sen att jag försökte skriva att du skulle ge mig en stor puss o det vart lite fel formulerat var ju sorgligt. uppskattar svar MVH Jax
 4. Jackson

  Cvgaming Öppna igen!

  @Goatis det här med omoget rp tycker jag e lite fjantigt av dig när man i slutändan ändå använder rp åt det håll som passar en precis som man bara pratar med människor man vill ha hjälp av eller något ut ifrån o snuten o nla har man sällan fått så mycket ur. alltså inte värda att snacka mer än nödvändigt med även om jag alltid gillat rebelfactionerna på denna server. o apropå det här med att er server funkar så bra utan mitt omogna rp var la lite hårt med tanke på att servern som miss H o de andra har har högre pop än ni har! så pussa en stor en åt mig så kan vi ta detta när ni gått tbx till altis.
 5. Jackson

  Cvgaming Öppna igen!

  Jag känner inte till hur tanoa är men tycker det verkar dyrt o lägga det på ett spel som redan kostade hyfsat mycket (har 3k timmar) så jag inte får några kommentarer om att om du gillade arma o verkligen spelade det skulle du inte tveka. men då det som sagt e så j# få inne på servern känner jag att det är för mycket att punga ut för att sedan hoppas på att det löser sig. Men om "popen" går upp igen kommer jag nog också köpa tanoa. men hade helst sett att Altis kom tillbaks då jag älskade att skjuta snutar i kavala CP o rpa i 40 min innan jag blev avrättad av NLA elle NLF BB ALTIS <3 HRA blev man aldrig avrättad av o T.U böjde man sig ba för (Gamla T.U)
 6. Jackson

  vart sitter alla?!?

  Jax sitter D55 5
 7. Jackson

  Patch preview 2.1

  WILL DO kan inte kommentera för mer än vad jag såg på videon o de va typ va ja skrev.
 8. Jackson

  Patch preview 2.1

  Få se nu om man ska slänga in en "Cartel" så brukar ju dom var lite mer "hiding in plain sight" än en stad med cargos o grejer... sen tycker jag ju att snuten redan hade sina HQn färdiga fattar inte vrf dom var i behov av någon uppgradering där. och "NLA" ön va händer med den då?? och det enda jag såg som faktiskt var för civs liksom bara för civs i videon var nya spawn kläder vilket liksom kanske är en kul grej men kanse inte vad man borde prioritera när man har DET FETA HÅLET efter NLA de skit konstiga tids reglerna kring FED. det stora DUPER problemet som bevisar att det är för många som sitter på för mycket gear efter som det "tvingar" andra att dupa för att kunna fortsätta slåss. eller det faktum att alla hordar gear eftersom man inte kan köpa kläder västar eller 6:5mm vapen någonstans (bandit) är ett undantag då det blir ett j**la drag där o man ändå inte kan köpa ngt för ett vettigt pris. man kanske skulle vilja lägga in lite fler bil skins eller helli skins för civs som inte var för donators eftersom det till humming birds bara finns 2 nu tex. eller vrf inte slänga in så att man kan bygga i gängstäderna nu, eller att man kan "måla" om sina bilar i gängstäderna. gäng kläder hade ju också kunnat vara kul o ha. eller varför inte slänga in fler krafting alternativ?? man kanske skulle kunna crafta lite västar o silencers?? ändra lite av snutens "altis lagar" så att gear blev mer tolererat eller lägga in bounty hunters eller kanske lägga in ett blacklist system från safezone för gäng som inte sköter sig. o om vi snackar om sådant VRF inte göra så att gäng krig gick att köra med typ Cv-D MS mot 2 andra gäng eller kanske APD möjligheterna är ju oändliga!!! men det administratör staffen valde var nya spawn kläder. duger det kooben?? är det konstruktiv kritik??? och att lägga onödiga kommentarer är ju vad som ofta får saker att hända
 9. Jackson

  Patch preview 2.1

  Så editade lite svårt o skriva när handen e bandagerad. men skrev långsamt nu. Så det jag såg var ett 3 min långt intro en fett konstig cartel som såg ut som isis och nytt factions hq för medic o snut o vi civila ee vi fick spawn kläder känner hur vi civila får mer o mer makt snart kanske vi inte ens måste gå i sandaler utan kan gå i nått så där riktigt TUNGT som DC skor elle nått.
 10. Jackson

  Patch preview 2.1

  Så det jag såg var ett 3 min långt intro en fett konstig cartel som såg ut som isis och nytt factions hq för medic o snut o vi civila ee vi fick spawn kläder känner hur vi civila får mer o mer makt snart kanske vi inte ens måste gå i sandaler utan kan gå i nått så där riktigt TUNGT som DC skor elle nått.
 11. bara jag som tycker att det är för mycket tids regler när det kommer till FED??

 12. Jackson

  Hare boiz and görlz

  Ses Yegor we had a good run
 13. Jackson

  Post your ideas [Main Topic]

  A non-official faction is a group of players that have self-proclaimed an area of the map to be their own and have the amount of active players to actually "patrol" around that area stopping vehicles that trespass, examples are: Scrub Club, Cv-Droghandel, The Underdogs and Los Zetas. These groups of players have come as close to rebels as they can get without actually joining the official rebel faction. They have the money to buy the big guns and the big vehicles. They have the amount of players to for the most part safely farm all the high paying activitys they desire. But most importantly, they are frequently very hostile against other players. skrivet av hysteria tänkte att min ide här under kunde tona ner fientligheten mot de andra civila spelarna. tycker själv att så länge APD inte ser några gråzoner i sina lagar så kommer inget sammarbete eller fred att vara värd förlusten av gear inkomsten som en fejd med APD ger. (menar inte att jag vill bedriva mitt spelande som wasteland men jo lite så ändå mot just APD) Jag tycker att gängens kontrollerande av vissa områden på kartan var vad som gjorde det kul att spela när jag var en "vanilla civ" (när dom inte tog din truck) men nu för tiden känns det bara som att man åker från ställe till ställe o tar av alla den skit dom har bara för att man är rastlös och känner att "PRa" bara är en onödig risk vilket gör det hela så tråkigt.... jag har skrivit en post om detta till adminsen också så tänker inte tjata om det särskilt eftersom det står så mycket bra om det här . men det jag skulle vilja ha är att man slänger in lite mer grejer som gör att man vill vara på andra ställen än kavala. när jag spelade i T.U under arre för längesedan så var det många mindre gäng som farmade i pyrgos vilket ledde till att vi tog kontroll över det området och styrde det med järnhand man följde reglerna vi satte upp och blev det problem åkte man bara till T.Us gängstad där det då alltid fanns någon medlem i närheten. ledde också till en skit rolig fientlighet /fejd med The Ruby Ratz. saknar detta och det vore skit kul om de större gängen kunde sätta sig i en kanal till sammans och själva dela upp hela kartan mellan varandra. och därifrån leda handel med varandra ingame detta skulle öka Rpet och även göra så att gäng vågade Rpa mer med varandra för att man kan ju inte råna sina grannar för då kommer ju grannarna gå ihop och fucka upp en! tog iden ifrån serien Sons of anarchy.
 14. Jackson

  Titan Montages

  @Vpswede BAN på karleen dupe bipods
 15. Jackson

  DEN SÅ KALLADE ARMA BUGGEN...

  Men VRF refoundar ni inte bara alla vapen som "försvinner" på sådana sätt? det e ju trots allt inte så att vapnena ska försvinna vad spelar det för någon roll om det är serverns eller biohemias fel?? givetvis menar jag att man ska ha video på att det försvinner men förstår inte VRF ni inte refoundar...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.