Jump to content

HardmanCummings

Member
 • Content Count

  231
 • Donations

  60.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About HardmanCummings

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Hardman

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm/Hässelby

Gaming

 • IGN
  Hardman

Recent Profile Visitors

1475 profile views
 1. Blev lite galet med "quote knappen", gör om och gör rätt nu. Instämmer med att du inte kan stå till tals hur andra admins har gjort sitt jobb sedan tidigare, kan heller inte personligen säga att du har eller inte har bestraffat folk som gjort liknande, då jag inte känner till något om det. Det jag försöker komma till är att jag tycker det är fel att bestraffa någon för ett regelbrott som inte finns nedskrivet. Och i detta fall så höll han redan på att flytta saker innan en polis loggade in, visst kanske han borde slutat när han såg en polis logga in, på samma gång så kan jag tycka att det inte är det första man tror att en ensam polis börjar spana på en och sitt hus (Det hade nog inte skett en raid när detta på gicks då antalet poliser online var 1, men senare ja då hade möjligheten vart större). Men får ni bara till detta i regelverket nu direkt så kommer liknande situationer att inte blossa upp på samma sätt, står kvar på dock att jag tycker felet ligger i regelverket och borde skrivas bort för denna gång. Kommer be Bugge att skriva en ban-appeal fast man tycker att han inte skulle behöva. Men då blir det gjort inom formalitetens linjer, och tills den kommer så kanske ni bör få in regeln (om ni inte redan gjort det när denna post blir skriven). I framtiden kanske ni borde lägga ner 30min i månaden att snacka om saker som sker ofta och som inte finns uppskrivna i regelverket och få in dom, bör inte ta allt för mycket ur era upptagna scheman att få till detta. Tro mig, det kommer spara en del huvudvärk och onödiga diskussioner i framtiden. PS: Kan säga att vi satt i samma TS kanal denna dag jag och Bugge innan polisen loggat in och efter han loggat in och börjat spana och började skicka meddelanden till Bugge om att det var ett brott mot reglerna. Och att även där när man frågade om vart det stod fick man höra "Det är vad någon annan sagt till mig". Men som vi alla vet så kan folk säga mycket och saker och ting vrids och vänds upp och ner när det går från mun till mun. Så vem ska man egentligen lita på om det inte står skrivet?
 2. Jag tar till mig det du skriver, om dels vakna gå och lägga sig i ett hus och vakna upp i ett annat hus. Och ja, Bugges ban är inte min ensak men när det känns som att han får en hord med folk som sitter på sina ban-hammare så känner man sig rätt ensam. Så jag ser inget fel i att jag hjälper till att lyfta denna fråga, för min poäng är att dels vissa metoder som borde få sina egna regler sedan länge inte har fått det, medans andra är och jag håller med svåra att hålla up-to-date och skriva upp. Det är jag helt med på. Det jag vill poängtera i Bugges fall är att även om han är en spelare som spelat ett tag ska det inte tas som "han borde känna till detta", skulle kunna nämna 2-3 dussin "äldre" spelare som har flyttat grejer via fast-travel, och som även folk inom admin kåren vet om har gjort det. Men dessa har inte blivit bestraffade, så varför sätta ner ban-hammaren i detta läge? Hade det inte vart lättare att bara säga "Okej, felet är på vår sida så denna gång låt gå, vi lägger upp en regel om detta för att förhindra detta i framtiden" istället? Det är inte fel att medge att man missat på en viktig bit, men det ser klart sämre ut att börja bestraffa innan man själv rättat till sig själva, instämmer du inte med mig i detta? /H
 3. Detta är min åsikt, men kan nog tänka mig att det finns säkert någon eller några till som delar min uppfattning om detta. Detta gäller serverns regler. Och om vi ska gå in på detalj så handlar det om Bugge (Emil) som åkte på en 6 dagars ban, för att han fast travlade sina saker från ett hus till ett annat. Men om jag inte minns fel så står det inget om detta i reglerna om att just detta är förbjudet, förutom att folk säker "sunt förnuft". Dock är sunt förnuft för en person helt annat för en annan, och detta är något som jag har gnällt på innan under min tid som aktiv spelare. Om flytta gear via fast-travel är så fel, så tycker jag det ska inkluderas i reglerna så det står klart och tydligt, för det är något som används av spelare många gånger om, även mig själv. Och ja, det stod en polis utanför hans hus, men innan det ens fanns en polis inloggad höll han på att flytta sina saker, och om det nu skulle vara såpass lack-of-rp så kan admin kåren sluta vara så satans lata och bara lägga upp en regel, för att ni ska få det lätt så skriver jag den åt er nu. General Rules. §.11 Gear: It´s against the rules to move your gear from one house to another house using fast-traveling, this is lack of RP. Gear shall be moved using trucks or helicopters from point A to point B to be according to the rules. Så svårt var det. Och sedan så vet Admin kåren om att 90% av servern har flyttat sina grejer via fast-travel, enda gången fast-travel inte används är när spelare 1 skänker sina prylar till spelare 2, då sker flytten med fordon. Men att dela ut straff för något det inte finns en skriven regel för är lite klent. Om det brister i serverns regler ska inte en spelare vara den som får ta smällen enligt mig, då får Admin kåren uppdatera reglerna så det står skrivet så ALLA känner till det, även nya som inte hört allt snack om "sunt förnuft". Skärpning på er, och häv bannen, ta ert ansvar och lägg till regeln om ni vill att den ska gälla, och kom inte och säg att "Ni har pratat om det här förut" heller, för då ska ni prata med alla spelare om den, och inte bara när det sker. Tack för mig.
 4. Får fortfarande frågor, så säger så här. Jag har slutat spela Arma på CvG, men kan då och då synas i TS, men det betyder inte att jag kommer spela Altis Life på CvG. Då undrar ni varför?: Har tröttnat, vill egentligen ha det som det såg ut ibörjan, Innan 4.0 och hur allt låg vid det tillfället, för mig kändes det mest balanserat. Ha de bra!
 5. Okej. Känner att ett straff bör delas ut, dock eftersom du fått saker i retur så kortar jag ner det till 1 dag. RDM i Safezone. Kriget var mot APD inte civ vs. civ.
 6. 2 days, robbing without a gangtag.
 7. Are you guys happy? or you want to proceed with a ban-req on this one?
 8. This ban-req is declined,. No bigger reason given
 9. Ladda up video bevis, om det ej inkommit inom 24h tas denna ban-req bort.
 10. 3 days RDM safezone, i dont care if someone threatens you inside a safezone, a safezone is a safezone and you are not allowed to kill anyone there (civilian vs civilian)
 11. Declined, no answer from "offendee" case closed.
 12. Say hello to Medic Chief Bartowski And Vice Chief Marly They will be 100% in-charge of the medic force from today.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.