Jump to content

Mannie_fresh

Member
 • Content Count

  27
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Mannie_fresh

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/11/1985

Contact Methods

 • Teamspeak
  Héctor Beltrán

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Gaming

 • IGN
  Héctor Beltrán
 • Twitch Nick
  Mannie_fresh128

Recent Profile Visitors

1672 profile views
 1. 18:års gräns bör va prio 1, sen försöka ha så svenskt tema som möjligt.
 2. Ser inte dig där heller men du har väl inte råd med DLC:n antar jag? Fråga pappa om du kan få diska i nån vecka så kanske du kan få en liten peng.
 3. 12 åringar och yngre vill se Altis, resten vill se nåt nytt..
 4. Har sagt det förut och säger det igen, få bort Altis, fullkomligt uttjatad och värdelös karta.. Varför inte köra Jackson County som karta?, den är galet populär utanför Sverige och borde då också funka här, är perfekt för life. Eller ge Tanoa en ärlig chans om det blir för svårt med Jackson County. Få bort hexagon skiten för teammates och ta bort grejen med att skapa gäng för det kan man göra genom RP:a och köra med tex gängfärger eller dylikt för att skapa bättre RP scenarion. Ta bort alla fjant faktioner förutom Polis, räcker med civ och polis, civ kan skapa "faktioner" genom gäng eller liknande. Ta lite inspiration från andra stora servers som tex Nopixel eller liknande och gör nåt till cvg:s eget. Realistisk RP behövs, inget trams om att man måste skrika ut hela sitt gängnamn innan man rånar eller vad man ska göra som ett exempel, gör bara att det blir kommunikations problem och missförstånd sen ska det gråtas om ban hit och dit Behövs nytänk. Lite idéer från Old-school Hector Beltran Edit: sorry för stavfel/särskrivning, men har en stressad 5 åring som springer i cirklar bakom mig..
 5. Vill cvg utvecklas som server så är det nog läge och dags att tänka om helt. Dags att lägga Altis bakom oss, kartan är uttjatad och passar inte som till life öht dessutom är det en riktig skit karta.. Körde på en dansk lakseside server som verkligen UTKLASSAR Altis. Så vad tycker jag ni bör göra är: Byt karta, finns en del att välja mellan som tex Jackson_County eller lakeside. Mods är ett måste och det är enkelt att ladda ner för alla spelare, bara att använda sig utav arma 3 sync så fixar den det åt dig, klarar inte folk av det är det bara avinstallera Arma. Och det finns mängder med mods ute för tex lakeside så det ska inte vara något problem. Task force radio är ett måste för att kunna kommunicera och ha ett bra RP, slipper man alla töntiga och orealistiska kommandon som används nu. Sen inga j**la rebeller eller dylikt skit utan bara poliser och civ, får gärna ta bort hexagon och gäng bildningar vilket då forcar folk att behöva RP:a. Ska man va ett gäng så funkar det att köra samma kläder för att se vilka som är vilka. Så kom igen nu CVG, dags för en stor förändring och en utveckling! Make it happen!
 6. Altis är extremt uttjatat och en extremt usel karta och folk är tyvärr för fattiga för kunna köpa Apex.. Borde kanske testa nåt helt nytt, kanske testa lakeside med mods och task force radio så man faktiskt kan kommunicera och rp:a med varann. En tanke bara.
 7. Till dom som fortfarande tycker om/vill spela på Altis har jag bara en sak att säga, ni måste vara bra j**la dumma i huvudet!
 8. 2012 servern är så j**la ghetto, allt var bättre förr
 9. 2 sekunder är en skälig tid, han hinner gott och väl öppna sin mun på 2 sek, ger vi han 10 sek så är det min polare som dör ist eftersom hela det gänget då vet var han befinner sig, handlar väl om att skydda sitt liv.. Annars är det 0 realism och då kan det ej bli nåt roleplay.. Därför jag menar om detta är reglerna gör om dessa omgående till realistisk roleplay så slipper folk hamna i dessa fjantiga situationer
 10. Varför öppnar du då inte munnen, helt knäpptyst och ingen av dina polare säger något heller.. För även ni är ute efter "engage" eller hur? ni som letar efter oss då ska också ni börja med att "engaga" Men om reglerna är så, så är det nog dags att göra om reglerna, kanske införa lite mer realism roleplay då skulle det bli mindre missförstånd.. Förstör hela spelkänslan när man ska dra overkliga vers kommandon innan man kan använda sitt vapen.
 11. Fast nu var det en korrekt "engage", killen kommer in med vapen i ett hus säger inte ett ord, min polare säger till han att backa, drar några varningsskott brevid han, killen går ej därifrån och blir därför dödad.. Hur realistiskt är det? Roleplay? nää Ni öppnar ju direkt inte heller era munnar överhuvudtaget, för vi alla vet att ni är ute efter skjuta oss men ni springer omkring med dragna vapen ett bra tag och letar och säger inte ett ord.. http://www.twitch.tv/carolus_laus/v/34101566 kolla vid 2:40 så ser ni ifrån min polares view. Nä töntig Ban req
 12. kolla in detta o se om det hjälper, hjälpte mig enormt mkt förut mot fps drops samt att jag fick kanske 15-20 bättre fps
 13. Nää men då lägger jag också upp då.
 14. aja, ni fick tillbaka och enkelt var de också. som sagt jag tar denna bann som kommer va i ett par dagar inga problem men hoppas ni lärt er något också
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.