Jump to content
CvGaming

Obbe

Member
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Obbe

  1. 2 minutes ago, Charlie said:

    enligt bohemia får man inte har tex: trg i en donator shop då det blir lite pay 2 win, rätta mig om jag har fel. men därimot kläder som inte ger något sorts fördel. men det man ska ha klart för sig när man donerar, är att det ska vara för att man ska kunna uppgradera servern för att servern ska överleva inte för att man ska få grejer.

    Det finns mk20 och aks i donator redan 

  2. 28 minutes ago, Thorwald said:

    Tycker dem borde ta bort Rebellerna då dem inte tillför ingenting till servern mer än att dem är som ett gäng som har unlimited gear och tillgång till hunters. Då RP på servern e så pass låg då ingen verkar vilja RP så fyller inte Rebellerna någon funktion alls. Skulle va trevligt att kanske se nån annan slags faction istället för rebeller typ som SWAT/FBI som fokusera mer kanske på house raids eller som advokater men också och att minska gear och liknande på servern vilket VERKLIGEN skulle behövas! @Darwin @Öberg @Afriel @M. Carter @luckiiee @Obbe

    Håller starkt med Thorwald. känns som rebellerna inte gör så mycket mer än att åka till warzone och bandit. Sen känns det jätte konstigt att när vi rånar fed så kommer rebellerna och engagear oss. Rebellerna stödjer väl fed rån ? 

    They Approve:

    - Drug dealing

    - Turtle Farming

    - Robbing other gangs

    - Federal reserve robbing

  3. 6 minutes ago, Treos said:

    det ser man uppenbart i chatten och att ni smäller mig direkt och sen att du skickar https://gyazo.com/29bd71897d53e178e0675fb2dc7618fe är inte acceptabelt beteende. du är inte villig att ens prata så därav kommer denna ban request även.

    Tror du att jag har tid att börja skriva en hel A4 till dig när vi tar skott och har fight ? ":steambored:" inte acceptabelt beteende

  4. Name: [K] Elias

            Offender-Name: [BKG] Sven

            Date: 2019-01-05 - ca 23:20

            Which rule(s) were broken: Exploit

            Additional information: Skulle pusha cargo blir skjuten igenom väggen i cargot.

     

  5. Name: [K] Elias
            Offender-Name: [S.M] UteGodis aka eggis
            Date: 2019-01-05 - Runt 03 på natten
            Which rule(s) were broken: Combatlog för att behålla gear samt ljuger för moderator om att han inte var i fight i hopp om att få behålla gearet. 
            Additional information: Jag och 4 andra medlemmar i mitt gäng var vid warzone och krigade mot APD samt S.M. Vi dödade en polis med mk1 uppe vid powerswitch, varav [S.M] UteGodis lootar polisen och springer upp i cargot för att ta skydd. Vi i [K] omringar cargot, och skjuter skott så han inte ska kunna ta sig därifrån på något sätt. Sedan gör han så att han blir kickad från servern, med flit, för att han ska få behålla gearet som han plockade upp, dvs Mk1, Carrier lite med mera. 

    Han har även erkänt detta för moderator att han loggade med flit men hävdar då att ingen var i närheten. 

    Här är vårt bevis:

    https://prnt.sc/m38fir sen har vi även bild från en konversion med en av hans gängmedlemmar som säger att han sa till utegodis att inte logga https://prnt.sc/m38gbi Har frågat om refund iställe för banreq https://gyazo.com/c4e18e888fd8bdf5fed24375311aa23e

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.