Jump to content
CvGaming

Elliott .B

Member
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Elliott .B reacted to Afriel in Gällande framtiden utav Altis Life.   
    Hejsan.
     
    Denna post kommer att innehålla lite information gällande framtiden  av Altis Life servern. Vi har den senaste tiden fått ett par påtryckningar utav er spelare om att ni vill ha möjlighet att spela. Och framförallt vill få in era gamla vänner som av olika anledningar inte varit välkomna, förrens nu. 
     
    Med det sagt, JA. Vi kommer att rensa banlistan, men vilket också innebär att vi inte kommer att wipea den. men 90% av bansen kommer att lyftas.
     
    Vi är absolut villiga att ha igång servern för er som vill spela, men ni kanske inte bör förvänta er samma engagemang och lika frekventa patches som tidigare, vi börjar med att se hur intresset ser ut och tar det därifrån. Jag hoppas då också att ni tar lite mer ansvar, då det är ni som vill hålla servern vid liv. Försök att lösa felaktiga situationer mellan er spelare, och försök att ha en bra stämning på servern.
     
    Vi har ett par personer som kommer att spela/finnas tillgängliga för att hjälpa er. Det är Woxxen, Folkesson, Luckiiee, Öberg, Afriel.
    Supportärenden och annan hjälp kan därför dröja, ha överseende! 
     
    mvh Afriel. 
     
  2. Like
    Elliott .B reacted to WoXXeN in Gällande framtiden utav Altis Life.   
    Med största sannolikhet är banlistan uppdaterad ikväll!
  3. Like
    Elliott .B reacted to DropparN in Banwipe   
    Som ni många vet så är det en väldigt stor grupp spelare som är bannade just nu, Många utav de bannade vill börja spela på cvgamings arma server igen men får inte chansen att komma tillbaka.
    Även ifall vissa personer har betett sig som skit så tycker jag att efter en så lång tid nu med en död server så borde dom få en sista chans att bättra sig.
    En banwipe är en ganska stor pusselbit 
  4. Like
    Elliott .B reacted to Tiszht in Banwipe   
    Eggis, vill bara säga, många bra små förslag.
    Det man ska veta är dock, Malden är en väldigt liten karta i jämnförelse med Altis, så om du får en pop på mer än 50 så kommer det börja kännas trångt. Om folk gillar det så fine men bara så alla är medvetna om att Malden är en väldigt liten karta men kan funka.
    Problemet med en wipe, dvs ny karta, börja om igen är att många som har kämpat för att få ihop lite slantar kommer förmodligen tröttna. Det var en stor wipe vid altis, man började vid Tanoa (Vilket jag faktiskt gillade, Tanoa är en riktigt bra karta.) Den höll inte av flera anledningar; Dyr dlc, släpptes precis vid sommaren och med en wipe så förlorade många mycket pengar inklusive mig själv. Nu har det gått en tid sen Tanoa, folk som har spelat aktivt har hyfsat med pengar, massor med gear så visst, kanske läge att göra en ny wipe, tycker dock att dom som har spelat aktivt på cvg och spelat rent (dvs utan att dupa, åka på permbans) kanske borde få ett större startkapital.
    Det skulle nog vara förhållandevis lätt att wipa allt, bans/gear etc och kanske satsa på en annan karta. Problemet är då att det måste finnas bra och aktiva Admins/mods/support. Att göra en ny karta med nya farming areas, nya baser för olika faktioner, spawnpoints kräver ganska mycket jobb. Som jag har förstått det just nu så vill admins/ägare inte riktigt lägga ner den tiden på arbete som krävs, vilket är fullt förståeligt.
    Hur man gör med diverse faktioner eller gear är faktiskt mindre viktigt till att börja med. Det enda som behövs i början är någon typ av lagförande makt, för att balansera att man inte tjänar för lätt på illegala ting och hålla servern från att det blir för mycket trollande och kaos. Så det enda som behövs till att börja med är en fungerande Polis/militär och Medic kår i förhållande till populationen. 1/10 är en ganska vettig siffra.
    Det är värt att farma lagligt, det är en mycket lägre risk att åka fast/bli rånad om man kör lagligt. Kör man t ex; Salt, järn så tjänar man en helt okej summa på den tid det tar att köra rundorna.
    Tycker Black Market är enda stället som ska ha lite mer illegala vapen att köpa från, typ 5.56 mk20, trg, spar etc. Däremot kan man ju lägga in fler möjligheter där. Kanske sänka licens priset en smula. Det gör att folk kommer vilja ta bandit mer för att få chans mot 6,5 och 7.62 vapen. Gang hideout kan ha typ 9mm smg's och sdar.
    Fast som nämnt innan, det här med gear osv är inte lika viktigt som att få lite liv i servern igen.

    Det viktigaste för att få liv på servern och om intresset finns det är att ha ett bra staff team som orkar jobba igenom detta vi ber dem om, det måste börja där, det finns ju ett par som ändå visat att de bryr sig och är villiga att lägga ner engemang.
    Banwipe, iallafall där det är möjligt. Kan förstå att vissa, och då menar jag vissa, bränt alldeles för många chanser. Dom flesta dock har varit bannade i över ett år, om inte mer. Jag önskar innerligt att det fanns något superbra skript mot duping, för det är där vissa tydligen inte kan hantera sig själva. Jag kommer själv aldrig förstå varför man dupar och förstör inte bara för sig själv men också för det gäng/grupp man spelar i.
    Nåja, bara några tankar angående Ny karta och vad som kan få liv på servern igen. Det viktigaste dock är just staff och population. Resten kan man alltid tweaka i efterhand.
  5. Confused
    Elliott .B reacted to Erik Tyrone in Banwipe   
    And yeah, I kept track, and here is the "spike" youre talking about. Its not really a spike. Its just that the server was inactive over summer and the forum was dead. And when it wiped it kind of shot up because people were actually playing again..
    It is just about 5 more reports at wipe month compared to the month before the wipe. Which is not bad at all.

  6. Like
    Elliott .B reacted to JompeKanin in Banwipe   
    tycker vi kan köra en ban wipe men kanske inte folk som har över 2 perms. 
  7. Like
    Elliott .B reacted to WoXXeN in Banwipe   
    Jag som röstade nej, nu har jag inte hunnit läsa igenom allt. Det jag tycker är att visst, vi unbannar folk, MEN enbart spelare som sitter på sin första perm. Det finns folk som fått flera chanser och lovat att de bättrat sig, men det har dom inte gjort. Utan låtsas att de bättrat sig tills det att något inte är som dom tycker och då skiter de i allt och börjar med det gamla igen.
    Dessutom måste staff hålla noga koll på personer som blir unbannade vilket inte är det lättaste.
  8. Like
    Elliott .B got a reaction from M. Carter in Banwipe   
    Många letar säkert bara efter en schyst server att spela på, och om dom då försöker connecta till cvg och är bannade så orkar dom säkert inte gå in på forumet  och göra en hel ban appeal om det t.o.m när dom kanske inte ens kommer ihåg vad dom blivit bannad för.
     
     
     
  9. Like
    Elliott .B got a reaction from NilsseN in Banwipe   
    Många letar säkert bara efter en schyst server att spela på, och om dom då försöker connecta till cvg och är bannade så orkar dom säkert inte gå in på forumet  och göra en hel ban appeal om det t.o.m när dom kanske inte ens kommer ihåg vad dom blivit bannad för.
     
     
     
  10. Like
    Elliott .B reacted to M. Carter in Banwipe   
    Eftersom detta inte fick plats i chatboxen och det får plats här och passar in i vad som skrivs i chatboxen. Så läggar jag det här.
    Jag känner flera personer som vill spela på Cvg fast dem är bannade. Det är även kompisgäng som vill spela men kan inte för 1 eller fler av dem är bannade för en sak som hände mer eller mindre än 1 år sedan och har inte blivit unbannade, såklart en permanent ban är ju ändå permanent. Servern har väl gått igenom flera olika faser sedan november då den började dö ut igen för att "rädda" den. Som närmast var väl runt april-maj då vi toppade 40 spelare under helgerna. Inget har direkt fungerat, bara under en period. Banwipe kanske inte är det smartaste då flera dupers kommer in men att se över bansen, unbanna de som har varit bannade länge? Säger man då "de kan väl göra en appeal" kommer inte så många ta sin tid att göra det för att 3x så många av alla appeals är declinade. Därför ses banwipe mer optimalt tror jag vad @Dropparn menar med banwipen. Från mitt perspektiv så har jag inte ens sätt ett stort engagemang från admins och det kan jag förstå, jag har försökt att hjälpa servern med updates genom att skicka skript till dem för att kunna läggas in men har inte sätt en update ännu. Visst, det är inte så att man kan tro på vem som för att det finns visst folk som lägger in kod i skripten för att gynna sig själv, jag själv ser ingen anledning för det för det minskar trovärdigheten rejält. Så att fråga om updates känns ju inte som ett alternativ längre även om spelarna gör dem själva. Det finns ju även skit små saker som kan göras. Så att säga att vi hetsar mot admins för att vi spelare som vill se servern fortsätta vara vid liv, genom att komma med förslag så många gånger att vi måste lägga förslaget banwipe, tycker jag inte är hets. Utan att vi har slut på idéer helt enklet, att vi anser att en banwipe kanske hade varit för det bästa. Folk är ju bannade för en anledning, men i nuläget är cvg den ända svenska Altis Life servern och vi var uppe på 10 spelare i fredags då nya spelare kom in och spelade med oss poliser och rebeller. De hade nog stannat kvar om det fanns gäng samt andra civs som också vill göra saker på servern. Själv vet jag att arma 3 minskar hastigt i spelare men jag tycker det fortfarande är ett skitroligt spel och jag tror det finns flera andra svenskar som också gör det, och om vi då är den ända svenska servern varför då ha mer än hälften av sveriges arma spelarbas bannade? Det fanns ju en bra anledning till att S1 kunde få så många spelare medans cvg inte fick det under ett viss period, jag har inte velat dra in andra servrar och jämnföra dem, men för att få en bättre vy i det hela så tar jag med det. S1 hade inte halva sveriges spelarbas bannade. Vi kan även titta på communityt publiclir, när dem drog en banwipe så gick dem från runt 2-8 spelare till 30-40 spelare under en helg. Sedan så kommer vi inte få samma siffror då vi är mitt under sommaren och folk är iväg och reser, men om folk får reda på att det har varit en banwipe kommer de nog ta sig tiden att komma in på servern. Sedan så är det väl lönt att wipea deras gear speciellt om de har dupat som jag förmodar redan är gjort.
     
    Det som behövs enligt mig är
    - Staffs som är aktiva och engagerar sig helt och inte bara för stunden, skit bra av @WoXXeN igår då vi körde purge. Flera staffs som honom
    - En patch, det behöver inte vara något stort. Fixa craftingen, flytta bandit trader, göra helikoptrar värt att farma med då alla nya spelare inte kan flyga flygplan som behövs om man vill göra flygande säkra rundor som jag tror ALLA spelare vill kunna.
    - Ärligt, en banwipe som åtminstone tar bort gamla bans.
    - Ett engagemang från spelare, visst alla kan och får göra som de vill men av de spelare som vill se cvg komma igång igen, rösta på pollsen, skapa eller kommentera på topics om ni har idéer för detta hjälper staff att se att folk vill se servern vid liv. De får även mer varierade förslag på vad som kan hjälpa servern.
    - Kanske se över om man ska ha kvar Altis Life, man kanske ska byta map eller kolla om man ska göra den första svenska moddade life servern? Jag vet flertal personer som kör moddat, jag gjorde det med och tycker det är bra mycket roligare än vad vanilla är. Men man behöver spelare för det.
     
    EDIT: Har ni fler förslag än banwipe så skriv dem istället för att säga att det inte kommer funka.
    EDIT2: Och du som röstade nej, jag vet att det är anonymt osv. Men det varit bra att veta vad du har för argument. Som anonym så är det svårt att få den informationen som kan stärka din röst, vi som har röstat ja är flera aktiva spelare som har engagerat oss i frågan och har kommit med flertal förslag. Du kan väl komma med förslag som inte har med en banwipe att göra. Jag förstår även att det är staffs beslut och inte en poll som görs av spelarna, men det är klart att det väcker frågan att se över om en stor majoritet röstar ja på frågan. Kanske ha ett community möte??
  11. Like
    Elliott .B got a reaction from Psykologen Anton in Banwipe   
    fint!
  12. Like
    Elliott .B got a reaction from M. Carter in Banwipe   
    fint!
  13. Like
    Elliott .B got a reaction from DropparN in Banwipe   
    fint!
  14. Like
    Elliott .B reacted to Öberg in Folkesson - Moderator   
    Folkesson - Moderator
    I want to inform you that Folkesson has stepped up to Moderator role here at CvGaming!
    Welcome, @Adam Folkesson
    Here are a few examples of what he will help you with:
     
    General Questions Rules Items Loss Vehicle Loss Bans Forum
  15. Like
    Elliott .B reacted to A.Almkvist in MAKE CVG GREAT AGAIN   
    Ett dupe om dagen förbättrar torsdagseftermiddagen 
  16. Like
    Elliott .B reacted to J. Stalin in MAKE CVG GREAT AGAIN   
    En wipe om dagen är bra för magen?
  17. Like
    Elliott .B reacted to Storkatt92 in CvGamings Framtid   
    Mod server kommer ej funka.
  18. Like
    Elliott .B reacted to Peter Marple in Tanoa Life - Sneak Peak   
    Tack för din konstruktiva och glada respons
  19. Like
    Elliott .B reacted to Harrisson in Få liv på servern igen?   
    Låter jättebra! Hoppas ni får till det! Prova att göra en omröstning iallafall så ser ni verkligen vad folket vill
  20. Like
    Elliott .B reacted to Ludwig in Få liv på servern igen?   
    Kan säga såhär mycket. Vi jobbar på ändringar just nu som vi hoppas kommer få liv på servern. Mer än så kan jag inte säga, försök att hålla ut och vänta, du kommer inte att ångra dig
  21. Like
    Elliott .B reacted to Legacy™ in Hjälp inför framtiden.   
    Reserverar denna plats för att svara på de förslag som kommit hittils. Återkommer i eftermiddag. 
  22. Like
    Elliott .B reacted to G. Kasper in Hjälp inför framtiden.   
    Jag tycker att man ska ta och satsa en hel del på rp. Detta är ju är ju menat att det ska vara en RP server, så varför inte försöka lyfta detta mer?
     
  23. Like
    Elliott .B reacted to Johanees in Hjälp inför framtiden.   
    Regler o mög:
    1. Dem kan inte gå från 4 till 12 bara för dem får kos, KOS snutar ska inte finnas.
    2.  En regel på hur många MK1or dem kan ta ut
    3. (Säg vad ni vill) Polisen ska inte kunna tazea folk i safezone hej villt. Du skulle garanterat inte gå fram till folk med automatvapen och västar och skjuta el pistol i riktiga livet. Någon sorts regel ska finnas, till exempel kan man ta och säga "stick genast eller så blire taze" osv. Som pyrgos?
    Nya saker o mög: 
    1. Folk som äger en gängstad kanske kan ha en egen shop som hideout eller kanske mer tunga vapen.
    2. Göra det lite enklare att farma, så nya spelare stannar.
    3. Skaffa något sätt att köpa 6.5/5.8 som inte är rebellerna.
    4. Kuma stridsvagnar till civs och hjälmar till speciella folk som jag Ban inc.
     
    Och fler poliser och rebeller som spelar "ofta" och inte bara under KOS. Kanske göra det värt att spela rebell? 
    Fler Eventpromoters, fler events, Kanske testa någon ny eventpromoter? 
     
     
    (lägger antagligen till mer saker här snart)                                                                                         Den som hittar detta får inte ett j**la skit. Tack för mig.
    Och perma den där j**la abdaharam den bögen
  24. Like
    Elliott .B reacted to C.Orkel in Hjälp inför framtiden.   
    Något helt nytt som hade värit jävligt coolt, gängkläder samt gängbilar som ganget får vara med och designa. Då har man precis som donator en shop där dem med t.ex TSAR har en egen shop med sina kläder.
  25. Like
    Elliott .B got a reaction from Tobbeeee in Glenn lämnar in   
    "Vi störtar" <3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.