Jump to content
CvGaming

JoppeSmooth

Member
 • Content Count

  54
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About JoppeSmooth

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Joppe
 • Discord
  Keenwood

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sverige

Gaming

 • IGN
  Joppe/Muttah
 • Twitch Nick
  /KnivjoppeTV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1 vs 1 Turnering Event 20:30 (2017-12-1) Altis president har kallat om en rensning på ön. Han påstår att en tävling av utslags sort kan bidra till ett starkare "gemenskap" och "Survival of the fittest" hos folket. Han har kallat ett råd till att sätta upp en dödsturnering där den som anmäler sig har sin chans att visa sig som den bäste och få chans att vinna "THE GRANDPRICE". Han berättar i "Altis New Times" att även de som kommer till tredje och andra plats får en summa pengar att försörja sin familj med efter den tävlandes bortgång. En belöning för sin död i turneringen kommer alla som deltar att få en ersättning på 20.000 dollar för sin medverkan. Presidenten berättar också för "ANT" att han hälsar alla tävlande lycka till och en ren match in döden. Turneringen kommer att sättas upp som en utslagning och deltagarna kommer att slumpas inför varje match. Vinner man, stannar man kvar. Förlorar man, försvinner man. Har man blivit utslagen tar man sig till en EVENT PROMOTER och får sin ersättning. För att få en aning om hur många som kommer att delta, så kommentera i posten med ditt namn. Jag vill se en clean turnering där man accepterar sin förlust och peppar de som är kvar, ey varför inte betta med sina polare om vem som kommer vinna. For others questions and for translating contact one of the promoters. Väl mött! REGLER Man kommer till turneringen med endast civila kläder, ingen hex. Som deltagare blir man tilldelad: En stycke väst och en stycke Vapen, i form av STING MODELL 9mm. Faktioner får delta, utan fördelar. Inga expliots. Åker man ur får man titta på från lämpligt avstånd, utan att vara ett rövhål. PRIS EN MILJON DOLLAR SEXHUNDRATUSEN DOLLAR TREHUNDRATUSEN DOLLAR Jag kan inte vara mer tydlig: De som trollar, försöker spela Allan eller allmänt förstör kommer få en varning. Skärper man sig inte efter första varningen kommer man skickas från eventet och har ingen chans att delta i de nästa event jag är ansvarig för.
 2. Alright boys, hoppas på en comeback så ja får göra en till. Dock med riktig mic för detta var aids. HADÄÄÄ
 3. Vore coolt om ja spela in sen gjorde vi en musikvideo ingame haha
 4. Melodi = Im not the only one - Sam Smith Vers 1 Du och jag vi var ju två, vi spela varje kväll. Vi farmade till något stort, men du svek mig för att spela i gäng. I månader så var ja själv, på fälten slet ja hund. Du hade kul med dina boys, sköt en snut, loota gear, köpte hus. REF Du ser mig stå där, på hospital när ditt gäng tar fed. Blir utan loot och vänner får nöja mig att vara pleb. Vers 2 Jag har nu letat överallt, men jag får inga svar. Fick till ju dissen av, flera gäng med åldersgräns, på 13 år REF Vers 3 Jag har skrivit till admins, frågat var det är jag gör fel, men de retar mig bara, får gratis gäng in game döpt till pleb. REF x2 Får nöja mig att vara pleb x2 åh ja vet åh ja vet åh ja vet att jag är pleb Får nöja mig att vara pleb. Text = Knivjoppe
 5. Bra jobbat boys! Ni får akta er för Joppe Djungelkrigarn #obbeosynlig
 6. Håller du inte med? Det har nog förmedlats och jag tror att det jobbas på.
 7. Jag ser ingen njutning av att spela bandit och jag är inte ensam om den åsikten. Därför anser jag att det lär göras en rework. I vårat fall är bandit bara åka plåtbil. Och det finns inget motargument mot de för vi har ett ansvar. Vill gärna se att de båda parterna uppskattar det hela.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.