Jump to content
CvGaming

EVENT - 1vs1 Turnering.


JoppeSmooth
 Share

Recommended Posts

1 vs 1 Turnering Event 20:30 (2017-12-1)

Altis president har kallat om en rensning på ön. Han påstår att en tävling av utslags sort kan bidra till ett starkare "gemenskap" och "Survival of the fittest" hos folket. Han har kallat ett råd till att sätta upp en dödsturnering där den som anmäler sig har sin chans att visa sig som den bäste och få chans att vinna "THE GRANDPRICE". Han berättar i "Altis New Times" att även de som kommer till tredje och andra plats får en summa pengar att försörja sin familj med efter den tävlandes bortgång. En belöning för sin död i turneringen kommer alla som deltar att få en ersättning på 20.000 dollar för sin medverkan. Presidenten berättar också för "ANT" att han hälsar alla tävlande lycka till och en ren match in döden.

 

Turneringen kommer att sättas upp som en utslagning och deltagarna kommer att slumpas inför varje match. Vinner man, stannar man kvar. Förlorar man, försvinner man.

Har man blivit utslagen tar man sig till en EVENT PROMOTER och får sin ersättning. För att få en aning om hur många som kommer att delta, så kommentera i posten med ditt namn.

Jag vill se en clean turnering där man accepterar sin förlust och peppar de som är kvar, ey varför inte betta med sina polare om vem som kommer vinna. 

For others questions and for translating contact one of the promoters. Väl mött!

REGLER

  • Man kommer till turneringen med endast civila kläder, ingen hex.
  • Som deltagare blir man tilldelad: En stycke väst och en stycke Vapen, i form av STING MODELL 9mm.
  • Faktioner får delta, utan fördelar.
  • Inga expliots.
  • Åker man ur får man titta på från lämpligt avstånd, utan att vara ett rövhål.

PRIS

  1. EN MILJON DOLLAR
  2. SEXHUNDRATUSEN DOLLAR
  3. TREHUNDRATUSEN DOLLAR

 

Jag kan inte vara mer tydlig: De som trollar, försöker spela Allan eller allmänt förstör kommer få en varning. Skärper man sig inte efter första varningen kommer man skickas från eventet och har ingen chans att delta i de nästa event jag är ansvarig för.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • WoXXeN unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.